רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Giallorossi, Jul 1, 2010.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף להסתמך על דבריו של שחקן שנמצא במועדון כבר 7 שנים ונחשב לאחד הסמלים שלו על פני כתבות באתרים שמפרסמים בולשיט ללא הפסקה. למקסס היה סעיף שחרור נמוך מאוד בחוזה והוא דחה לא מעט הצעות (כולל ממילאן) בשנים האחרונות. בהקשר הרלוונטי, אין שום הבדל בינו לבין דניאלה דה רוסי.
    בנוגע למילאן או כל מועדון איטלקי אחר, ההכחשה כבר נעשתה. וגם אם זה לא היה קורה, למה נראה לך שרומא תוותר על הבלם הכי חשוב שלה באמצע העונה ותשאר רק עם שני בלמים וילד שאין לו מה לחפש על המגרש? להבא תתרכז בנושאים בהם יש לך טיפה מושג, כמו עזיבה של אונייוו.

Last edited by a moderator: Jan 10, 2011
  2. Bravo'Al'HaLancia Member

אני לא המשתמש הכי פעיל פה אז אני מקווה שאני לא עובר על חוקים של הפורום אבל יש לי שאלה לגבי קניית כרטיסים למשחק ברומא.
    אני אהיה בעיר הנצחית בזמן למשחק נגד קליארי והבנתי שיש חוקים חדשים שלא מאפשרים לקנות כרטיס למי שלא אזרח/תושב העיר, האם מישהו יכול לתת לי עזרה להשיג שני כרטיסים ?

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצאתי משהו יותר מגוחך מההיגיון הבריא של כמה מאוהדי מילאן בזמן האחרון - Corriere dello Sport.
    מאז תחילת מועד העברות הם שוברים שיאים בכל יום שעובר. זה התחיל עם אדריאנו שרוצה לחזור לברזיל (גרם לו להכחיש מספר פעמים, דווקא חבל שזה לא היה נכון), המשיך עם פיזארו שלא מוצא מקום בתוכניות של ראניירי (פצוע כבר חודשיים), אחרי זה מקסס שהיה קרוב ליובנטוס (על זה כבר דיברנו) ועכשיו הגיע השיא של כל השיאים - טוטי רוצה לעזוב את רומא, טוטי רב עם ראניירי, טוטי מאוכזב שאדריאנו לא חזר לברזיל כי התחרות על ההרכב גוברת (wtf?) ולאף אחד מהצדדים אין מושג על מה מדובר. למה הם צריכים לבזבז זמן על הכחשות של המצעות עיתונאיות שמטרתם למלא את הדפים הריקים? אני יודע שלא גיליתי כאן את אמריקה אבל למה עיתון בכיר מרשה לעצמו לפרסם כל כך הרבה זבל?

4. Rossolevy Member

מסתבר שיש מקורות יותר גרועים מ-one. זה הקש ששבר את גב הגמל ולדעתי עדר שלם של גמלים. אני בספק אם מישהו באיטליה בכלל יקרא את הזבל שהם כותבים מהיום. אם כבר וזה יהיה נכון שטוטי רב עם ראניירי אז מי שיעזוב יהיה ראניירי בלי לחשוב בכלל. חוץ מזה אני בספק אם אדריאנו לא יעזוב (יותר נכון יועף) את רומא עד סוף העונה.

5. Yoavzruya Member

ומעניין שבין היותו סמל וכל מה שאמרת, הוא נדחק בתחילת העונה לספסל ובורדיסו הועדף עליו.

אני לא יודע איך אתה פירשת מה שאמרתי, אבל כשיש דיבורים על מקסס ,זה לא חייב להיות בולשיט כמו תמיד לטענתך. וגם הוא יכול לעבור בסופו של דבר, לא אמרתי שזה מה שיקרה.רק אמרתי שזה יכול לקרות, ואני בניגוד אליך לא שולל דבר על הסף, מבלי להתחשב בזה שאולי מקסס רוצה לזכות בתארים, להרוויח משכורת יותר גדולה ולעבור למועדון גדול יותר. ובכלל, שחקנים גדולים ויקרים יותר עברו למילאן בזמן האחרון, וכאלה שהחוזה שלהם לא בהכרח חצי עונה לפני הסיום, אז בבקשה, אל תנסה להחליט לאן השחקן יעבור או לא יעבור.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר בין היותו סמל (עד כמה שאפשר לקרוא לו כך) לבין יכולותיו המקצועיות? אם הוא היה חלש בתחילת העונה (לא בדקתי זאת) אז ראניירי סיפסל אותו, מה אתה מצפה, שאם הוא חלש אז ראניירי ישחק איתו רק בגלל שהוא סמל? אותו ראניירי מספסל את טוטי ואת DDR כשצריך, דל נרי מספסל את דל פיירו ויש עוד הרבה דוגמאות. זה טבעי וה11 שאמורים לפתוח הם אלו שמציגים את היכולת הכי טובה בלי קשר לסטטוס שלהם.

7. Yoavzruya Member

אז בקשה, אתה אפילו מפקפק בהיותו סמל(דבר שגם אני לא ממש הסכמתי אתו)
    וזה קשור בכך שעד כמה שהוא "סמל" גם בינו לקבוצה היו מתחים והוא לא איזה שחקן Untouchable שאין אבל אין מצב שימכרו אותו.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחליט, בתגובה הקודמת שלך כתבת שהוא סמל ועכשיו אתה שולל זאת, בכל מקרה, זאת לא הנקודה ששנינו דנים עליה. אני פשוט כתבתי לך שאין קשר בין זה שהוא סמל לבין זה שהוא לא פתח בהרכב.
    ----------------
    אפילו המילה זבל מחמיאה לקוריירה. זהו אתר עלוב שחוץ משמועות ללא כל בסיס ו1000 תמונות ורכילויות בכל יום דוגמניות (לא שזה רע חלילה, אבל זה לא מתאים לאתר ספורט) אין לו מה להציע.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אם הייתי אוהד רומא הייתי מודאג מהמילים הבאות:

"אני לא שמחתי להיכנס ארבע דקות לפני סיום המשחק, כאילו היה לנו זמן לבזבז, אך אני מקבל זאת. אני לרשות המיסטר (ראניירי) והמועדון בצורה טוטאלית. דיברתי קודם עם קונטי, מונטאלי ופראדה, אחר כך עם ראניירי. דיברנו על מה שקורה ועל מה שיקרה. אנחנו חושבים על הווה ואז נראה. עזיבה? אני אמרתי שאני עצוב רק שאני נכנס לטריגוריה ושוב אני מדגיש זאת."

טוטי לא ממש מרוצה מהמצב הנוכחי והשאלה אם באמת באמת העיתונות פה לא ממציאה עזיבה, יש תחושה שמשהו עלול לקרות.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.corrieredellosport.it/images/25/C_3_Media_1195125_immagine_obig.Xxx
    http://www.corrieredellosport.it/images/23/C_3_Media_1195123_immagine_obig.Xxx
    http://www.corrieredellosport.it/images/39/C_3_Media_1195139_immagine_obig.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 11, 2011
  11. Yoavzruya Member

הסמל הובא כציטוט לקובי..(חשבתי שההסתייגות שלי הייתה די ברורה כשכתבתי:"ומעניין שבין היותו סמל וכל מה שאמרת..." )

בכל מקרה זה דיון עקר, יש שמועות ולכן יש סיכוי שיגיע למילאן כמו שגם יש סיכוי שאפילו סביר יותר שלא יגיע, את זה ימים יגידו. מה שכן, בלם כנראה יגיע ואני מקווה כך מכיוון שבמצב שנסטה או סילבה פצועים(כמעט תמיד אחד מהם פצוע) חייבים אלטרנטיבה ובמיוחד שנסטה לא יחזיק לעוד יותר מעונה.

Last edited: Jan 12, 2011
  12. il Divino Codino Member

למקסה ורומא יש אי הסכמה בקשר לחוזה החדש כשהצרפתי דורש שכר גבוה (4 מליון) שאותו רומא לא מוכנה לשלם בגלל המצב הכלכלי הקשה שלה, ולאור התעניינות רצינית מצד מילאן (כמה שנים טובות שהיא עוקבת אחריו), ולאור העובדה שמילאן תשלם לו יותר, אז יש סיכוי טוב שהוא כן יעבור למילאן בסופו של דבר, אולי אפילו בינואר הקרוב. מקסה כבר לא שחקן בלתי ניתן להחלפה ברומא, כשבורדיסו תפס את מקומו מספיק פעמים, ומילאן ששחררה את אוניאו ולא מחזיקה מבונרה מחכה לראות מה נסגר עם השחקן כדי לדעת אם ללכת עליו או לא.

לאור היחסים הטובים בין גליאני לרוזלה סנסי, מילאן לא תנסה לגנוב את השחקן לרומא (מילאן יכולה כבר עכשיו להיכנס למשא ומתן עם מקסה כדי שיגיע בחינם בקיץ) אלא תתנהל פנים מול פנים עם סנסי עבור השחקן.

אגב במידה ומקסה לא יגיע, מילאן תלך כנראה על דויד רואיז הבלם הצעיר של אספניול.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לבלם הצעיר של אספניול קוראים ויקטור רואיס, אליו התכוונת או שזה דויד לואיז הבלם הצעיר של בנפיקה?

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חדשות חדשות :

ההשאלה של רוזי לבולוניה בhold עד יום שישי בגלל אפשרות שסיסיניו ימכר לויאריאל. העדיפות של רומא היא להפטר מהמשכורת של הברזילאי ולהשאיר את רוזי בתור עדיפות שניה\שלישית לקאסטי\בורדיסו.

קאלצ'יומארקטו מספר על כך שליברפול מעוניינת בראניירי לעונה הבאה. לראניירי אין עדיין חוזה לעונה הבאה וזהות המאמן תיקבע רק לאחר הרכישה של המועדון.

סוכנו של מקסס אומר להפגש עם פראדה בעוד מספר ימים, פגישה בה ידונו על הארכת החוזה של פילו (ידיעה שמפריכה סופית את הידיעה השיקרית שהבלם דחה את ההצעה של רומא).

טוטי הסביר את המשפט - "בזמן האחרון אני עצוב מאוד בכל פעם שמגיע לטריגוריה" והתכוון לכושר שנמצא בו מתחילת העונה ולחוסר ההישגים של הקבוצה.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

il Divino Codino, גם אתה נגרר אחר ידיעה שיקרית ומסיק מסקנות אומנם היגיוניות אך גם כאלה שלא ממש משקפות את המציאות.

איך יש אי הסכמה אם הצדדים עדיין לא דנו בחידוש החוזה? רק בעוד מספר ימים תוגש ההצעה לסוכן של מקסס ורק אז נוכל לדעת עם יש הסכמה או לא.
    גם אם הוא הכריז שרצונו הוא לשחק רק ברומא ואם יעזוב לעולם לא ישחק בקבוצה איטלקית אחרת? בפן הכלכלי, יהיה הרבה יותר זול להאריך את החוזה שלו מאשר לרכוש לו מחליף ולהחתים אותו על חוזה חדש. בינואר אין שום סיכוי שיעזוב מכיוון שרומא לא תוכל להמשיך את העונה רק עם שני בלמים בסגל ופגיעה כל כך אנושה לא שווה את המיליונים הבודדים שתקבל עבור הכרטיס בפג תוקף של מקסס.
    מקסס איבד את מקומו בהרכב בעונה שעברה בגלל פציעה וכשחזר ממנה בורדיסו הציג יכולת טובה מדי והיה בלתי אפשרי להזיז אותו מההרכב. העונה מקסס חזר להרכב ומבין שלושת הבלמים, מציג את היכולת הטובה ביותר מתחילת העונה.
    הדבר היחיד שיכול למנוע מפילו לחתום על הארכת חוזה הוא עדיפות של מאמן לבחור בשחקנים אחרים על פניו ללא התחשבות בכושר שלו (כפי שראניירי העדיף לפתוח את העונה עם חואן ובורדיסו בהרכב), מכיוון שמצב כזה יפגע במעמדו (קפטן) בנבחרת צרפת. במילאן, נסטה וסילבה הם באנקרים בהרכב ועד שהחזיר את מקומו בהרכב של רומא, לא נראה לי שירצה להתחיל זאת מחדש בקבוצה אחרת.

זה מדהים שברומא הדיבור הוא על הארכת חוזה והרצון של השחקן להשאר בכל מחיר ובמקורות תקשורת כמו הקוריירה ממשיכים לטעון את ההפך.

ד.א. ברוכים הבאים לפורום.