רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Giallorossi, Jul 1, 2010.

  1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    :aaarofl:

    מתנצל מראש על הספאם, הייתי חייב.
     
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    קובי, אני יודע שאתה אוהב מדי פעם להפגין קיצוניות על מנת להבהיר את הנקודה שלך, אבל בחייאת - עד אנטוניולי.
     
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    זה לא המקרה, אני באמת חושב שהתצוגה שהפגין סרג'יו בעונה שעברה עולה אפילו על עונת האליפות של אנטוניולי. לא משווה את הקריירות שלהם, רק את נקודות השיא.

    אגב, למה דווקא אנטוניולי ולא הבחור הזה בתמונה -
    http://4.bp.blogspot.com/_Wdi6vLT3Esg/R0LfR7rQqrI/AAAAAAAACyc/JUlIvsehFSo/s400/f1997.Xxx
    ?
     
  4. Jose Mourinho Member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    0
    ?!
     
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    :aaarofl:
    הגזמת. העונה הקודמת לא מזכירה בכלל את פתיחת העונה הנהדרת של קורצ'י. אפשר להגיד שעברה עליו עונה איומה ואני זוכר ממנו הרבה טעויות. דווקא סטורארי וג'וליו סרג'יו היו השוערים המצטיינים אשתקד.
     
    Last edited by a moderator: Sep 26, 2010
  6. AS R Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    505
    Gender:
    Male
    גם ג'וליו סזאר היה מצויין אשתקד. ההצלה שלו בחצי גמר ליגת האלופות מול מסי הייתה פשוט מדהימה, ואני די בטוח שאם הכדור הזה נכנס אז בארסה הייתה עולה לגמר בסופו של דבר.
    יש הרבה שוערים מצויינים בליגה האיטלקית.
    וג'וליו סרג'יו שוער טוב מאוד. בשנים האחרונות התלוננתי רבות על דוני שהוא לא שוער לרמות האלה ועכשיו יש לרומא שוער ברמה גבוהה. נקווה שלובונט לא יטעה יותר מדי עד שסרג'יו יחזור.
     
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    felice compleano
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2006/06/tottiG300606_228x313.Xxx

     
  8. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    גם סלבטורה סיריגו נכנס לאלה עם עונה טובה לטעמי.
     
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    אני לא יודע איך לאכול את הביקורת החריפה שקראתי השבוע על טוטי. האוהדים הותיקים, תמיד יחפשו אותו, הרי טוטי הוא אחד שעקף בסיבוב את גיבורי הילדות שלהם וקבע לעצמו מעמד של השחקן הכי גדול בהיסטוריה של המועדון. האוהדים הצעירים רגילים לעילוי שסוחב את הקבוצה על גבו עשור שלם. בוא נודה בזה, העונה טוטי התחיל להראות סימני דעיכה. אולי זאת הפציעה, אולי הוא סתם לא בכושר וזה יעבור עם הזמן, אבל זה הרגע הזה שממנו תמיד פחדתי. טוטי טען בשנים האחרונות שאם ירגיש ירידה ביכולת, לא ימשיך לשחק ולא יהפוך לשחקן ספסל או גרוע מזה, שמעמדו יקפה אותו על המאמן.
    כשטוטי חגג 30 הוא אמר בראיון שישחק עד גיל 35. היום הוא בן 34 ולמרות שאין סיכוי שיעמוד בתאריך שקבע אחרי הזכיה במונדיאל, האוהדים מתחילים להריח את הסוף. אני אוהד רומא מ98, לא מכיר רומא בלי טוטי, לא מכיר אייקונים כמו ג'יאניני וקונטי, רומא היא טוטי ויהיה זה בלתי נתפס לראות אותה בלעדיו.
     
  10. AS R Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    505
    Gender:
    Male
    טוטי שחקן אדיר, זה ברור. מספיק לראות את השער שלו מול סמפדוריה בוולה מזווית בלתי אפשרית שראיתי כבר עשרות פעמים בשביל להבין שיש לו טאץ' שאין לאחרים.
    אבל אני מסכים עם האוהדים. טוטי נתן מול אינטר אולי את המשחק הכי גרוע שלו שראיתי. מסירת העקב לשחקן שלו נמצא שם כשהוא בתוך הרחבה, אי הצלחה להשתלט על כדורים ואיטיות.
    מעניין לראות כמה זמן לאחר שיפרוש הוא ימונה למאמן רומא וכמה יצליח בתפקיד.
     
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    השער נגד סמפ זה כלום לעומת הדברים שעשה בעבר, אולי אפילו לא שווה יזכור בקורות חיים.

    טוטי לא יהיה מאמן, אבל צפוי להשאר במועדון בתפקיד ניהולי כמו ברונו.
     
  12. kadm Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    ושוב זה קורה.
    אדריאנו נפצע בקרסול באימון הבוקר ויחמיץ את נאפולי בחוץ.
     
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    אוי לא....
    אם לא היה נפצע, היה לוקח חלק בדקות הסיום נגד נאפולי רק בגלל שראניירי מרגיש חייב לשתף אותו כדי לשמור על שפיותו. טוטי, בוריילו, מנז, ווצ'יניץ' ואפילו באפטיסטה ואוקקה עדיפים עליו כרגע בהתקפה.
     
  14. zakuta Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
  15. ASROMA Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    169
    מה יהיה עם האדריאנו הזה?
    מקבל המשכורות הגבוה ביותר בקבוצה אחרי טוטי , הגיע בקול תרועה רמה וכבר בסוף חלון
    ההעברות היה נראה שראניירי לא בונה עליו שהביא את בוריילו.
    מצד שני אתה שומע כל הזמן את הדיבורים על המשקל העודף , הבילוים , הסמים , הזיונים , הרהורי הפרישה ואפילו התאבדות!
    אנחנו צריכים אותו למאבקים העונה. השקענו השנה הרבה כדי לבנות קבוצה לגיטימת שתוכל להתמודד על הסקודטו ועל הצ'מפיונס לפחות עד החצי גמר.
    ביום ראשון אנחנו מגיעים לסן ניקולה שדווקא האיר לנו פנים בעונות האחרונות. אני מקווה לראות את טוטי חוזר לעצמו ויחד עם ווצ'ניץ' מנצחים את המשחק הזה.