הפרימברה מפסידה היום לראשונה העונה 1-0 לרג'ינה. הפסד שהגיע אחרי 10 ניצחונות רצופים ו982 דקות בהן פרסקה לא ספג שער.
הסוכן של אדריאנו אמר היום שבידו הצעה מרומא ובשבוע הבא תיפול החלטה אחרי שיפגש עם השחקן. נראה שפראדה ירה 3 חצים בשבוע אחד לכיוון פאבליצ'נקו,טוני ואדריאנו בציפיה שאחד מהם יפגע במטרה.
האמת שאני אשמח מכל אחד מהם שיגיע לרומא (בתור אחד שמחבב את הקבוצה). כולם חלוצים זולים, לפאבליוצ'נקו ואדריאנו יש עוד קרירה לפניהם ולא חסר פוטניאל (כשלונות בטוטנהאם ואינטר לא אומרים כלום, בטח לא במקרה היוצא-דופן של אדריאנו). את טוני אני אשמח לראות חוזר לסריה א', אבל הוא לא עזב בזמנו לבאירן רק כדי לא לפגוע באוהדי פיורנטינה?
לא, הוא עזב לבאיירן כדי להתקדם כלכלית ומקצועית. יכול להיות שאם פיורנטינה הייתה זקוקה לחלוץ, היא גם הייתה העדיפות הראשונה של טוני. אבל נכון לעכשיו רק אינטר ורומא הביעו בו עניין כאשר יש יתרון קל לרומא בגלל החברות עם טוטי והרצון לנסות להשיג מקום בנבחרת, לעומת יתרון פיננסי של אינטר.
גם אני שמעתי משהו כזה. בכל מקרה ממה שאני מבין אדריאנו מסיים חוזה פשוט חובה להחזיר את הפנומן לסרייה א שהפציץ השנה 19 שערים ב35 הופעות ועזר לקבוצתו לזכות באליפות. אי אפשר לשכוח את העונה שאינטר היו תלויים בו והוא היה הזלאטן שלהם בזמנו שחקן נהדר שצריך מאמן קשוח ואני מאמין שהוא התגבר על המשבר ומי שיקח אותו פשוט יהנה ממכונת שערים. טוני זקן ולא יהיה השקעה לעתיד,חינם-כן לא אז לא למה להשקיע בחלוץ זקן שלא מבטיח כלום. פאבלצינקו איך לא כותבים את השם של הרוסי המוגשם הזה לא הבנתי מה רואים בו הוא לא יסתדר באיטליה לטעמי. בקיצור רק אדריאנו.
ארסנל ואינטר מעוניינות במארקו אנדראולי. כזכור, אינטר מחזיקה בכרטיס של בורדיסו ללא שום אופציה לרומא ויכולה להשתמש בו כדי להחזיר את אנדראולי הביתה. אקווילני יערוך מחר את ההופעה הראשונה שלו בהרכב ליברפול דווקא באיטליה נגד פיורנטינה.
אקווילני הוא סיפור עצוב ומתברר שהמכירה שלו זו החלטה גאונית הרי עד עכשיו הוא לא שיחק אלא קצת כמחליף תישאר באינפלד עם כל האהבה שיש לי אלייך אתה יותר פצוע ואי אפשר ככה לבנות קבוצה אני מאמין שעוד כמה זמן הוא יחזור לרומא. מארקו אנדרולי עושה התקדמות נהדרת ואני מעדיף אותו על פני בורדיסו אבל הצעה טובה יכולה להתקבל את אינטר וארסנל תמיד אפשר לשחוט במחיר וגם לדרוש עוד שחקנים.
הפציעה של מקסס לא חמורה כפי שהיה נראה בהתחלה אך בכל זאת תאלץ אותו לנוח בין 10 ימים לשבועיים. בכל מקרה הוא סיים את 2010 ויחמיץ את סמפדוריה, צסקא סופיה ופארמה. ובנושא אחר, נראה שרומא מתכננת מהפכה בסגל לקראת העונה הבאה ואין זמן טוב יותר להתחיל לעבוד דווקא עכשיו לפני המונדיאל כשלא מעט שחקנים בכירים לחוצים על מקומם בנבחרות. פראדה מחפש קונים לדוני, סיסיניו ובאפטיסטה. טאדיי ככל הנראה לא יקבל חוזה חדש וכבר מינואר יהיה רשאי לחפש קבוצה חדשה, פיורנטינה שהייתה מעוניינת בו בקיץ מועמדת לקלוט את השחקן בחינם. נשקלת גם האופציה למכור את חואן שנכנס לעשור ההרביעי בחייו למרות שנמצא בשיא היכולת בין פציעה לפציעה. גוברטי צפוי להתאחד עם מאמנו לשעבר באטלאנטה, צ'רצ'י יושאל לבארי כבר בינואר. המועמדים להגיע בינואר : אדריאנו שמרוויח 2 מליון יורו לעונה בפלאמנגו, קיבל הצעה טובה יותר מרומא ואמור להחזיר תשובה בשבוע הבא. טוני שמרוויח 6 מליון יורו בבאיירן מעוניין לחזור לאיטליה כבר בינואר, רומא תנסה להשאיל אותו עד סוף העונה ותשלם מחצית משכרו. אם שני הניסיות יכשלו, רומא תנסה שוב פעם להשאיל את ואן ניסטלרוי שלחוץ על מקומו בנבחרת. זיגיץ' נמצא בעדיפות נמוכה יותר אבל נשקלת האפשרות להשאיל אותו עד סוף העונה עם אופציה לרכישה. המועמדים לקיץ : פאביו סימפליסיו שחוזהו נגמר בקיץ מועמד להצטרף בהעברה חופשית. שלטו האיטלקי\ארגנטינאי של הנבחרת הצעירה שכרטיסו מחולק בין קסנה ואטלאנטה, מועמד גם הוא להצטרף. השם הנוסף הוא אדיסון קבאני שמעוניין לעזוב את פאלרמו. כזכור, קבאני הותקף על ידי בריונים בפאלרמו אחרי שהביע את רצונו להצטרף לרומא בקיץ האחרון. במקומו של טונטו שכנראה יפרוש בסוף העונה, רומא מעוניינת בקרליטוס, מגנה השמאלי של באזל שהרשים בשני המשחקים בין הקבוצות. גם שמם של מולינארו ודוסנה הוזכרו.
לאף אחד לא היו ספקות אבל עכשיו זה רשמי - Totti e La Roma per una vita החוזה החדש הוא ל5 שנים במהלכם טוטי ירוויח 4.5 מליון יורו לעונה שבסופו יצטרף לצוות הניהולי. http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs042.snc3/12933_1269165853275_1353710786_30784182_3940093_n.Xxx
דבר ראשון, לצערי פיספסתי את הניצחון בדרבי ולא ראיתי את המשחק. תוצאת המשחק נודעה לי רק כ-10 שעות לאחר שריקת סיום, ופשוט לא יכולתי לחשוב על שום דבר חוץ מהמשחק ומהתוצאה שאני לא יודע. את התקציר ראיתי רק היום כשחזרתי הביתה. הרבה זמן לא ראיתי הדיפה כמו של סרג'יו, והתפוצצות רגשות כמו של קאסטי לאחר השער, שאותו הוא לא יישכח לעולם. מעטים השחקנים שזוכים לרגע מרגש כזה. הייתי מאוד שמח לראות את ואן ניסטלרוי בקבוצה. אין היום חלוצים כמו שהיה בעבר. אם יוכל לתת לנו אפילו מעט מהשחקן שהוא היה נרוויח שחקן מצויין. סקורר אמיתי. ברזילאים אני לא רוצה לראות מגיעים לקבוצה בשנים הקרובות.
עזוב את הדרבי, הפסדת הופעות בכורה של פטינארי וסקארדינה והתפוצצות פסיכותית של צ'רצ'י. אגב, חלומך עומד להתגשם. בקיץ הקרוב חוזיהם של פרוטה, פיזארו, טאדיי, ג'וליו סרג'יו וטוטי היו אמורים להסתיים. פרוטה ופיזארו קיבלו חוזה חדש לפני חודש, טוטי חתם השבוע ויסגור קריירה שלמה ברומא, ג'וליו סרג'יו צפוי להאריך את החוזה עד סוף החודש. קאסטי, שער הניצחון בדרבי ורצונו של סיסיניו לחזור לברזיל כנראה יקנה לו חוזה חדש. מי שלא צפוי לקבל הצעה הוא רודריגו טאדיי. כדי לא לאבד אותו בחינם, רומא תנסה למכור אותו בינואר כשהמועמדות לקלוט אותו הן פיורנטינה, אתלטיקו מדריד, ולנסיה וסביליה.
חבל באמת רודריגו טאדיי הוא לא שחקן גדול אבל הוא נלחם ואנחנו צריכים שחקנים כאלה בספסל וגיבוי ואני לא מאמין שיש טעם לשחרר שחקנים במצב הקיים שגם ככה הגיבוי לא יותר טוב ממנו. http://up196.siz.co.il/up1/4jjm2hgzodci.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
קובי, חלומי הוא לא שטאדיי יעזוב ולא אף אחד אחר. חלומי הוא שהקבוצה תחזור ליכולת ולתחרותיות שאפיינו אותה בתקופת ספאלטי. עם שחקנים כמו טאדיי, פרוטה(שבאמת מתעלה על עצמו לעיתים) ואולי אפילו פיזארו שאני מאוד מעריך, יהיה קשה לחזור לזה. הקישור שלנו אפור ומשעמם. ללא דה רוסי הוא לא שווה כלום. צריך מישהו שיעשה שם קצת בלגן.
הבנתי את הטענות שלך כלפי טאדיי בזמנו. פרוטה, גם הוא לא הזכיר בשנה שעברה את השחקן שהכרנו (למרות שהעונה הוא מדהים, לא אגזים אם אומר שהוא נמצא היום בשיא הקריירה שלו). פיזארו? פה כבר איבדתי אותך לגמרי. פיזארו הוא המנוע של הקבוצה, השחקן הכי יצירתי בקישור שהיה כל כך חסר נגד סמפדוריה. מספיק להסתכל על טבלאות הבישולים, המסירות המדוייקות והחזקת הכדור בשנים האחרונות כדי להבין עד כמה השחקן הזה לא מספיק מוערך. טאדיי הוא שחקן גדול שאחראי להרבה מאוד רגעים מאושרים של האוהדים ושותף מלא בהצלחה של הקבוצה של ספאלטי. הבעיה היא שהוא נמצא כבר תקופה מעבר לשיא והחוזה החדש שלו יעלה לא פחות מ2 מליון יורו לעונה. רומא מעדיפה להשקיע את הכסף במקום אחר ולהשתמש כרגע בצ'רצ'י (ובעתיד בפטינארי) בתור גיבוי למנז. עם כל ההערכה לשחקן שתרם רבות למועדון, הפעם זהו מהלך נכון של ההנהלה.
צודק. פיזארו שחקן נהדר, טכניקה,חוכמה,ראייה וזריזות יש לו ברמה הכי גבוהה, הבעייה שהוא לא משחק טוב בלי דה רוסי לידו. טעיתי כשהעלתי את שמו. זה נובע מהרצון לראות שינוי עמוק בסגל. בכל מקרה- כן טאדיי אחראי לכמה רגעים שמחים, שותף מלא להצלחה ללא ספק. אבל אני חושב שגם אתה כבר יכול להסכים איתי שהגיע זמנו להיפרד מהמועדון.