יותר מידי גדול בשביל חתימה לא חושב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx כמה שנאתי את אותו בימי יובה והכדורגל המגעיל ואנחנו משחקים שהשחקנים בוחרים לשחק דווקא יפה אבל העיקר התוצאות כדורגל יפה הוא רק בונוס.
אתה יכול להתכווח איתי על זה, אבל אוותר. אני עדיין מאמין שקלאודיו ראניירי הצליח יותר ממנו והוא הרבה יותר מפורסם בכל העולם מאשר קארלו מאצונה.
נראה שאנג'ליני מתקרב לרכישה וסיכם עם יוניקרדיט על סכום של 140 מליון יורו. שווי המניות של רוזלה מגיע ל250 מליון יורו ואנג'ליני ינסה לצרף שותף שישקיע סכום דומה לשלו כאשר 110 ישולמו כדי לבצע את הרכישה מסנסי, ושאר הכסף יושקע בקבוצה מייידית. לא כמו במקרה של הרוסים,ערבים,אמריקאים,גרמנים, הפעם אני מאוד מקווה שהעסקה תצא לפועל. רומא לא יכולה להמשיך להתקיים עם רוזלה ואין מתאים מאיש העסקים הרומאי לרשת את פראנקו סנסי המנוח. http://www.romagiallorossa.com/storage/romagiallorossa.com/img_notizie/thumb/1252053832angelini.Xxx הנשיא הבא?
אמן אמן ואמן! כל אחד שיבוא העיקר שיהיה יציב סוף סוף אפשר לעלות חיוך על הפנים לאחר תחילת העונה העגומה הזאת :aaa021:
* מוקדם מדיי לשמוח, ישנה התקדמות אבל זה לא אומר שהמכירה תתבצע ב100%. * "כל אחד שיבוא" לא מתאים לקבוצה שבחרת לאוהד, תנסה אולי את מנצ'סטר סיטי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx חובה אטלקי מה הבעיה?!למה אתה שונא כל כך מישהו אחר?העיקר שיהיה רציני ולטווח ארוך...רצוי איטלקי אבל המצב מידרדר ולא נראלי שלך או האוהדים יש מה לעשות אם יחליטו למכור ימכרו גם אם האוהדים לא רוצים את הקונה...
לרוזלה בעלות על שתי חברות גדולות. אחת, איטליפטרולי נמצאת בחובות של למעלה מ300 מליון יורו לבנק ממנו נלקחה הלוואה לשם מניעת פשיטת רגל. החברה השניה היא איי אס רומא, שנמצאת במקום השמיני של המועדונים העשירים והמרוויחים ביותר באירופה. רוזלה לא יכולה להשקיע כסף בקבוצה בגלל החובות האדירים של החברה השניה, עם זה לאוהדים אין שום בעיה. אך הקיץ נוצר מצב שבנוסף לחוסר השקעה ברומא, רוזלה השתמשה באחד הנכסים הכי חשובים שלה (מכירה של שחקן בית יקר) כדי לצמצם את החובות הפרטיים שלה שלא קשורים למועדון.
כמה חדשות בקשר לחוזים. טוטי הסכים לקצץ את המשכורת בכמעט מיליון יורו, ובשבוע הקרוב הוא כנראה יחתום על חוזה. דוד פיזארו יקבל ככל הנראה חוזה ל3 שנים, כשטאדיי, פרוטה וטונאטו ישוחררו בסוף העונה.
מה הבעיה בשחרור פרוטה? הוא מיצה את עצמו במועדון והיה צריך להיות משוחרר כבר בקיץ שעבר או בנוכחי. אני לא רואה ממנו שום תרומה רצינית כבר הרבה זמן, וגם מטונטו וטאדיי רומא כבר צריכה להיפטר. זה יפנה בתקציב 3.5 מיליון יורו לשכר ורומא תוכל להביא שחקן או שניים שיכניסו דם חדש לקבוצה וישדרגו אותה. גם קאסטי מסיים חוזה בסיום העונה, אם ברומא יראו שסיסיניו חוזר לעניינים - גם מקאסטי צריך להיפרד.