מה יש לכם נגד קלאודיו רניארי? אם הוא יצליח ברומא ותתחילו לראות תוצאות טובות במחזורים הבאים, מה אז תגידו? תנו לו להתאקלם. ובקשר לספאלטי סוף סוף זה קרה, הוא היה צריך להבין את זה מזמן ולהתפטר כבר בסוף העונה שעברה שלרומא לא היה מקום בין ארבעת הראשונות.
אתה באמת מאמין לשטויות שכתבת? אני מסכים שמוקדם מדיי לשפוט את ליאונרדו, אבל הוא עדיין פשרה עלובה של ההנהלה שלא הצליחה להביא מאמן ראוי בקיץ. להשוות אותו לאחד המאמנים הטובים והיצירתיים באירופה זאת בדיחה מאוד לא מוצלחת. שי, עדיין לא גיבשתי דעה על מינויו של ראניירי. מצד אחד, הוא המאמן הכי טוב והכי מנוסה שהיה פנוי (לא מעריך את מצארי,מנצ'יני יסוכל באבנים באולימפיקו), הוא יליד רומא והמועדון מסמל בשבילו הרבה יותר ממקום עבודה, אהבתי את הראיון הראשון שלו. במיוחד את השורות האלו : I was born in the Curva Sud, went to away games and was part of the 12th Man. When I lose patience in the locker room, I always go into a Roman style even when I was abroad! Im not worried by the lack of funds, as when I first arrived at Chelsea we qualified for the Champions League without spending a penny. I want to thank the Sensi family for bringing me home. מצד שני, יש לו שיער על הראש והוא לא דופק אגרופים על השולחן בזמן ראיון עיתונאי.
להגיד שספאלטי לא צריך להחליף את לאונרדו אחרי הפסד אחד זה שטויות? ואיפה השוויתי משהו?! תתבגר, הוא לא אבא שלך שתיעלב בשמו. אחד המאמנים הטובים והיצירתיים באירופה? אם זה אחד ממאה, אז כן, אחרת אל תצחיק.
לא. שטותי להפגין זלזול בכל הזדמנות אפשרית במאמן שהציג כדורגל מהיפים בעשור האחרון והשתיק לא מעט מבקרים של הכדורגל האיטלקי. אותו אחד שלאורך שנים עושה בית ספר לאנצ'לוטי החביב עליך. לא הצלחתי למצוא עשרה.
בלי קשר לספאלטי, אין כזאת אפשרות בכלל לפטר את לאונרדו עכשיו. כשאני חושב על זה, אם הידינק יהיה מוכן לקחת את הג'וב - רק אז יהיה אפשר למזער את הנזקים. פשוט אסור לעשות את זה, במיוחד כאשר ספאלטי הוא לא מאמן מוכח בקבוצת דרג א' באירופה. מילא אם זה היה המינוי הראשוני בקיץ, אבל אסור בתכלית האיסור להחליף את לאונרדו עכשיו. אנצ'לוטי זכה בכל תואר אפשרי עם מילאן וכעת מאמן את אחת הקבוצות החזקות באירופה. ספאלטי פוטר אחרי שני משחקים ממועדון שלא שאף לאף תואר העונה. טה-דה.
משלמים לך על הדברים האלה? כפי ששמתם לב, רוזלה ממשיכה להחזיק במועדון ללא שום תוכנית ממשית לפתור את בעיית החובות ליוניקרדיט. הבנק דורש הבהרות וכמה שיותר מהר ושמו של פרנצ'סקו אנג'ליני שוב מוזכר בתקשורת. יתכן שעוד במהלך העונה הקרובה, רוזלה תאלץ למכור את החלק שלה לאיש העסקים הרומאי או לכל רוכש אחר שימצא מתאים. רומא פירסמה היום את רשימת השחקנים לשלב הבתים של גביע אירופה: PORTIERI: Alexandre Doni, Artur Morales, Julio Sergio, Bogdan Lobont, Valerio Frasca. DIFENSORI: Marco Andreolli, Juan, Philippe Mexes, Marco Motta, John Aarne Riise, Max Tonetto, Marco Cassetti, Nicolas Burdisso, Cicinho, Alessandro Malomo. CENTROCAMPISTI: David Pizarro, Rodrigo Taddei, Daniele De Rossi, Julio Baptista, Simone Perrotta, Stefano Guberti, Leandro Greco, Matteo Brighi, Andrea Bertolacci. ATTACCANTI: Mirko Vucinic, Francesco Totti, Alessio Cerci, Jeremy Menez, Stefano Okaka.
http://www.youtube.com/watch?v=Gni_ktd4d-E וידיאו חמוד על הרגעים היפים של העונה שעברה (כן, היו גם כאלה).
במבט שני על הסגל של רומא, הוא לא חלש כמו שהיה נראה לי בהתחלה. אני חושב שכדי להתייצב, רומא צריכה לוותר יותר על המשחק היפה והמושך לעין עם האגפים ולעבור לשחק טקטי וחזק ע"י עיבוי מרכז השדה, וכך גם תהיה יותר עזרה להגנה המגמגמת. הבעיה עם ראניירי היא שהוא תומך במשחק אגפים כמו בצ'לסי ויובה אבל עדיין איכשהו זה נראה אפור. בכל אופן, זאת הצעת הפיתרון שלי לרומא: לובונט(דוני); ריסה(אנטונס), מקסס(אנדראולי), חואן(בורדיסו); מוטה(קאסטי); טאדיי(פרוטה), פיזארו(בריגי), דה-רוסי; טוטי(באפטיסטה); ווצ'יניץ'(אוקקה), מנז(צ'רצ'י). זאת השיטה של אינטר ויובנטוס, ולרומא יש את השחקנים כדי להוציא ממנה דברים טובים. זה לא וויתור מוחלט על משחק אגפים כי עדיין יש מגנים תוקפים ויש לרומא שחקנים כמו ווצ'יניץ' ומנז שאוהבים לברוח הצידה, דבר שהולך טוב גם בשיטה הזאת, וטוטי מצטרף כחלוץ שלישי שמתחלף עם מנז כל הזמן, אבל גם יודע להכניס כדורי עומק של טרקווארטיסטה אמיתי. מה גם שהוא יוכל לנצל את הבעיטות האדירות שלו בצורה יותר טובה מהעמדה הזאת. לטאדיי כבר אין את המהירות והזריזות אבל עדיין יש לו את ראיית המשחק והדיוק, לכן כדאי להעביר אותו יותר למרכז(קובי גם אומר תמיד שטאדיי עושה הגנה, אז העמדה הזאת יכולה להיות תפורה עליו). צ'רצ'י יודע לשחק גם כחלוץ אם אני לא טועה, כנ"ל אוקקה, את טונטו עדיף לא להעלות מלבד מקרי חירום, ואת סיסיניו אפשר למכור בינואר אם מוטה וקאסטי כשירים. את נוכחותם בסגל של אדריאן פיט וריקרדו פאטי עדיין לא הבנתי, הם יכולים להוות גיבוי למרכז הקישור? אני גם אשמח לדעת את תפקידו המדוייק של גוברטי והאם הוא יכול להשתלב במערך הנ"ל.
לך תגיד את זה לקלאודיו ראניירי. אני לא יודע אם יש לו ביצים להחליף לרומא את השיטה שאליה היא כל כך התרגלה, ספאלטי היה מאמן אדיר בבירה והוציא המון מהסגל של רומא למרות שלא זכה באליפות לבסוף. המאמן הטוסקני לא נשכח הוא אבי שיטת ששת הקשרים שמשחקים בלי חלוץ חוד של ממש, ועדיין משחקים בצורה התקפית ויפהפייה. יהיה מאוד מסקרן לראות מה ראניירי יעשה עם כל הלחץ שמוטל עליו עכשיו עם כל ההתרגשות שהוא מרגיש עכשיו, הרי להגיע לרומא זאת סגירת מעגל מבחינתו.
זלאטן, המערך שציינת הוא אותו מערך שנכשל בעונה שעברה. מערך שנראה הגנתי על הנייר ספג הכי הרבה שערים בליגה מלבד הקבוצות שירדו לסריה ב. אם רומא הייתה רוכשת חלוץ ברמה גבוה, לא מוכרת את אקווילני ומתאמנת על השיטה החדשה מתחילת הקיץ, היה לה סיכוי גבוה להתמודד עם שלושת הגדולות שמשחקות בצורה דומה. ספאלטי ראה את החיסרון בחוד ובמרכז המגרש והתחיל את העונה עם 442. ראניירי שנוהג לכפות את המערך הזה על כל קבוצה בה הוא עובד, בוודאי ימשיך את דרכו של ספאלטי. בנוסף לזה, יש לי הרגשה שמנז לא מנצל את המהירות שלו כאשר משחק במרכז, הוא נתקע ב3 שחקנים ששומרים עליו ובמקרה הטוב סוחט מהם עבירה. לעתי המערך הכי טוב שיכול לצאת מהסגל הזה הוא : דוני (לובונט) ריסה (טונטו), חואן (בורדיסו), מקסס (אנדראולי), סיסיניו (מוטה) מנז (גוברטי), דה רוסי (בריגי), פיזארו (פרוטה), טאדיי (צ'רצ'י) . טוטי (באפטיסטה) ווצ'יניץ' (אוקקה) לדעתי צ'רצ'י יפרוץ העונה להרכב, גוברטי גם כן יהיה שחקן חשוב שיקבל הרכב בכל פעם שאחד החלוצים לא ישחק כאשר מנז יעבור לחוד. אדריאן פיט כנראה בן של איזה מאפיונר ששילם לרומא כדי שהבן שלו יהיה בסגל.
בהצלחה לקלאודיו רניארי...הגיע הזמן ספלאטי לא יכל להוציא יותר מהקבוצה הזאת ונקווה ששנה הבאה נפתח עונה כמו שצריך! בהקשר ללאונרדו איך הגעתם לפטר אותו?2 משחקים הפסד אחד אבל מול אינטר ומאמן שיש לו ניסיון עשיר וגם קבוצה יותר טוב ממילאן בכמה רמות לדעתי המערך הכי טוב שיכול לצאת מהסגל הזה הוא : לובונט(דוני) ריסה (טונטו), חואן (בורדיסו), מקסס (אנדראולי), סיסיניו (מוטה) מנז (גוברטי), דה רוסי (בריגי), פיזארו (פרוטה), ווציניץ (טאדיי) טוטי באפטיסטה (אוקקה) באפטיסטה יכול להצליח ואני חושב שכדאי שניתן לו לשחק כי אם השחקן מימי סביליה וחלק מימי ריאל יחזור זה יהיה טוב וגם ווציניץ מסוכן מאוד באגף. הגנה הגנה אולי נקנה שוער טוב פעם אחת?דוני ללא ספק לא שוער גדול שוער סביר.
roma, ווצ'יניץ' לא יכול לשחק בתור קיצוני ברביעת הקישור. אין לו את היכולת ההגנתית הנדרשת ,הוא לא מתאים לבניית המשחק בקו אחד עם דה רוסי ופיזארו, לא יודע להגביה כדורים לרחבה ולא יודע למסור מרחוק. אל תתבלבל בין ההצלחה שלו במערך של ספאלטי בו היה לו גיבוי מהקישור וכל מה שהיה עליו לעשות זה לקבל את הכדור ולהסתער אל השער. מי שצפוי להתמודד על המשבצת הימנית בקישור הם טאדיי וסיסיניו עם עדיפות קלה לשני, כל שאר העמדות ישארו כפי שהן. אני באופן אישי, הייתי רוצה להמשיך לראות את צ'רצ'י שהראה יכולת טובה מתחילת העונה ושסיסיניו יתמודד עם מוטה על עמדת המגן (במיוחד לאור הכושר הרע של קאסטי) נ.ב. החתימה שלך... :aaarofl:
חתימה מעולה! קסאטי?אין בכלל מה לדבר שיתייבש ויתבייש לאחר הגול שגרם(איבוד) לדייגו פשוט טיפש! יכול להיות..אבל מנז כזה מטומטם וטאדיי פשוט תקוע באגף ולא עושה כמעט כולם ואני עדיין מעדיף את שניהם על צרצי וגוברטי שיהיו גיבוי נחמד..4-4-2 יכול לעבוד 4-2-3-1 גם יכול לעבוד עם אותו שחקנים שפשוט באפטיסטה מאחורי החלוצים שזה התפקיד המתאים לו טוטי חלוץ אבל אם אפשר לשכנע אותו לשחק מתחת לחלוצים אז יותר טוב ווציניץ יהיה אגף ומנז\טאדיי יהיה אגף והקשרים האחוריים הם פיזארו ודה רוסי...
מצאתי יותר מוצלח : http://www.romanews.eu/public/download/f2.Xxx על זה נאמר - some are more excited than others