רומא 08/09:: אי וודאות לקראת פתיחת המרקטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏1/7/08.

1. uri מנהלים

אה ידידי, מה זה תחליף את טדאי ברוסינה. זו אחת הנקודות החשובות, שגם רלוונטית לדיון המתנהל כרגע בדיון של הנבחרת בהשוואה דומה בין פפה לפוג'יה. טדאי שונה מאוד ביכולת ההגנתית שלו לעומת רוסינה. ולא רק זה! רומא שיחקה רוב המשחקים עם קאסטי או פאנוצ'י ולא עם סיסיניו כמגן ימני. ומתי שספאלטי כן בחר (או נצרך) לעלות עם סיסיניו כמגן ימני, אז כבר פרוטה או בריגי (שחקני הגנה נהדרים) שיחקו על המשבצת של באפטיסטה על מנת שהאיזון ישמר.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

משום מה התרשמתי מרוזינה שכן ביכולתו לעשות פעולות הגנתיות בכנף ושהוא לא מרבה לעשות זאת בגלל תפקידו בטורינו, שם אין עוד שחקנים כמוהו שיכולים להניע את הכדור ולהתחיל התקפות.

עוד שמועות :
    :aa1: צ'לסי מגששת אחר פרסקה, שוערה של הפרימברה שלא חתום על חוזה מקצועני ברומא.

:aa1: ריאל מדריד מעוניינת בחואן ומציעה את הונטלאר בעדו.
    האמת שזה נשמע מפתה. חואן מהבלמים הטובים בעולם אבל לא מפסיק להפצע ומתקרב לגיל שאחריו כושרו צפוי לרדת. מצד שני, מהלך כזה ידרוש מרומא להוציא לא מעט כסף כדי למצוא מחליף הולם וקלושים הסיכוים שהמחליף באמת יגיע לרמה של הברזילאי. חבל שאי אפשר לצבוע את לוריה בשחור ולשלוח למדריד תמורת הונטלאר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/09
  3. Lupo Member

חואן בלם מצויין, אך כמו שמצאנו אותו אחרי מכירת קיבו, אני מאמין שאפשר למצוא מחליף ראוי גם בשבילו. אפשר לשקול זאת ברצינות.

4. REAL MADRID Member

מה המקור שלך?..

ממה שאני קראתי ריאל מדריד מתעניינת בחואן כתחליף לקנאברו כאשר הונלטאר עשוי להיות חלק מהעיסקה. פרז לא יוותר על המוזמנים אשר נרוויח ממכירת הונלטאר בשביל בלם בן 30 שכפי שהגדרת - לא מפסיק להפצע ומתקרב לגיל שאחריו כושרו צפוי לרדת.

לא רואה תסריט בו ריאל מדריד ניגשת למהלך הזוי שכזה. ריאל תעדיף להתרכז בהבאת ראול אלביול או גונזלו.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    תזכיר לי לא לשתות כשאני קורא הודעות שלך. כמעט נחנקתי עכשיו...

לפי מה שהבנתי רוזלה אמורה לקבל תפקיד ניהולי סמלי במועדון או משהו בסגנון. אם וכאשר תתבצע רכישה, איפה זה מעמיד את קונטי ופראדה? אני מניח שהרגליים של הראשון יצוקות בתוך הבטון של המתחם בטריגוריה, אבל מה עם השני?

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.romanews.eu/news.asp?newsID=36&pag=59

הזוי? הרי חואן בלם שיכול לפתור לריאל את בעיית ההגנה ואין כרגע בריאל בלם שמתקרב ליכולות שלו. יותר מזה, אני לא רואה אף בלם בשוק ברמה של חואן, בטח לא השחקנים שהזכרת וריאל מחפשת את הפתרון הטוב ביותר לעזיבתו של קנבארו.
    אישית, אני מעריץ לא קטן של הונטלאר מימיו באייקס והייתי מאוד רוצה לראות אותו ברומא. מצד שני אני מודע לכך שמהלך כזה יצור בעיה קשה מאוד שאני בספק אם תפטר כבר הקיץ. מכירתו של חואן תשאיר את רומא עם בלם אחד בלבד בסגל. לקנות בלם טוב להרכב ושניים לספסל זה אולי אפשרי, אך לגרום להם להיות מתואמים בחודשיים בלבד זאת משימה כמעט בלתי אפשרית.
    זה היה יותר מזל משכל. היה ידוע שחואן בלם מצויין אבל אף אחד לא ציפה שיהיה לו את התיאום עם מקסס כמו שהיה לקיבו.
    שניהם חתמו על חוזים חדשים עד 2013. בדומה לשחקנים, אם הבעלים החדשים ירצו להפטר מפראדה, יצטרכו לשלם לו פיצוים. אני חושב שפראדה ישאר ויהיה אחראי על העברות וחוזים. בפן הכלכלי, בטח נראה מישהו מאנשיו הקרובים של פיורנלי (אם הוא יהיה זה שירכוש את רומא בסופו של דבר). לפי הדיווחים האחרונים, רוזלה תשאיר בידה 7% ממניות הקבוצה אך לא תהיה בעלת המילה בכל הקשור לניהול המועדון.

7. REAL MADRID Member

אני לא מפקפק באיכויותיו של חואן כבלם, אני מפקפק בכדאיות (יש כזאת מילה?) של העיסקה הזאת. מחירו של הונטלאר מוערך כיום בסביבות ה-20 מיליון יורו? האם חואן שווה את הסכום הזה?.

יכול מאוד להיות שחואן טוב יותר מגונזלו ואלביול, אין לי שום התנגדות (נכון לרגע) לראות את חואן מגיע בסופו של דבר לריאל מדריד, יש לי התנגדות לראות את חואן מגיעה בטרייד שיעביר את הונלטאר לרומא.

אל תשאל אותי, אני אעדיף שריאל מדריד תנסה להביא את קראבליו שיעזוב את אינטר. שיתוף פעולה של צמד הפורטוגלים עשוי להועיל לריאל מדריד מאוד. אבל נכון לעכשיו קראבליו לא מוזכר אפילו כמועמד לקבוצה. בספרד כלל לא מדברים על העיסקה הזאת של חואן-הונלטאר מלבד ידיעה אחת המצטיינת שנכתב על זה באיטליה.

הונטלאר לא יישאר בריאל מדריד ככל הנראה, פרז לא יבצע עליו טרייד עבור בלם (לא משנה איזה בלם) אלא ימכור אותו למרבה במחיר או יכליל אותו בעסקה עם ולנסיה/באיירן/היונייטד תמורת ויאה/ריברי/רונאלדו.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

kadm(לא יודע למען האמת את שמך הפרטי), ממש לא מסכים איתך. לא יעזור, אני לא יפסיק לשבח פה את גובראטי. אני לא יודע עד כמה אתה ראית אותו, אבל הוא שחקן נהדר. אני בטוח שהיכולת שלו לא תשתנה משמעותית במעבר בין 2 הליגות מהסרייה ב' לסרייה א', כי גם הסרייה ב' ליגה לא חלשה בכלל ושם הוא מציג יכולת ענקית, למרות שהוא לפעמים נעלם למשחקים שלמים. רוסינה גם כן שחקן נהדר. למרות חצי עונה אחרון איום(ובכלל עונה חלשה, למרות שאי אפשר להבריק במיוחד ליד השחקנים שיש לידו, אף אחד טכני, קבוצה פשוט איומה) הוא כבר הוכיח את עצמו מבחינתי בשנתיים שלפני זה, בעיקר שנה שעברה. טרזגה לדעתי דווקא כן מתאים לרומא, אם בעונה שעברה היה לנו שחקן שיודע לשים שערים היינו זוכים באליפות. את אדר לא יצא לי לראות, אז אני לא יכול להביע דעה עליו.

בקשר לחואן, עוד אחד שאני משבח בכל הזדמנות, בלי פציעות היום הוא בטופ 5 בלמים הטובים בעולם. קשה לראות אותו ביום רע, אבל כשמקסס ביום רע הוא תמיד יודע לנקות אותו, הדוגמא הכי טובה שיש לי היא המשחק נגד אינטר בשנה שעברה בגמר הגביע, כשאז אני ציינתי פה בפעם הראשונה דעה מורחבת עליו. הוא ניקה כל כך הרבה פעמים טעויות של שאר שחקני ההגנה, היום הוא בהרכב של כל קבוצה בעולם, והוא שווה 20 מיליון יורו. ובכלל, קשה לי להאמין שבמצב של היום קבוצה כלשהי חוץ ממנצ'סטר סיטי תשלם עליו 20 מיליון יורו.

9. Lupo Member

הדיבורים על טרזגה לא נשמעים הגיוניים עד שטוטי יחזור לשחק מאחורי החלוצים. אני לא מבין מה ההתעקשות הזאת לא להחזיר אותו לשם.

שחם- איפה טרזגה היה משחק במערך בו משחק חלוץ אחד? הרי לא משנה מי יבוא הוא לא יוריד את טוטי לספסל.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר העלתי את הויכוח הזה פעם, ולפי מה שקובי אני חושב טען טוטי לא רוצה לשחק בעמדה הזו, גם צעד לא מובן(ועכשיו קובי יבוא ויגיד שאנחנו מושפעים מהפרו אבולושין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )

נ.ב., קובי, ראיתי שבנושא 'ניסים כהן' העלת את זה שאני לא מגיב פה וקבעת שאני יכול אבל לא רוצה(במילים אחרות כמובן). אני רק אציין שיש 2 סיבות. הראשונה היא שגם לי קשה לעמוד בלחץ של הלימודים, ולמרות שאני משתדל כמה שאפשר האינטרנט שלי(איטי יותר מפאביו ג'וניור), משחקים אני בקושי יכול לראות כשלא משודר. כשאני מחפש שידור(בהמון אתרים שיש לי בפייבוריטס) אני חייב שידור מאוד מסוים וככה אני מוגבל בכמות המשחקים שאני רואה, כי רוב השידורים פשוט נתקעים ל5 שניות וזורמים שניה באינטרנט שלי.

נ.ב. 2, Bravo'Al'HaLancia, האם אתה האוהד רומא מפורום 'שדים'(של אוהדי הפועל) שעזרתי לו להשיג כרטיסים לדרבי הרומאי?

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/09
  11. Lupo Member

עזוב אותך פרו.. טוטי להבקיע יודע, לא רק מעמדת החלוץ. ראיית המשחק שלו נדירה ואני חושב ש10 מטרים אחורה הוא יוכל לגעת יותר בכדור ולנווט את המשחק שלנו כמו שצריך. הטאצ' הוא אותו הטאצ', ואני חושב שלעמדה הזאת דרוש שחקן טכני בדמותו של טוטי ולא שחקן אנרגטי אך חסר יכולת טכנית בדמותו של פרוטה. טוטי אמנם רוצה לשחק בעמדת החלוץ, אבל אולי צריך לשקול שוב אם יש עמדה שבה הקבוצה יכולה להפיק ממנו יותר.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים איתך ב100%, רק ציינתי את זה שהויכוח הזה עלה פה אין-ספור פעמים, והוא אפילו די מיותר.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפתחו רגע תקציר של אחד המשחקים האחרונים של רומא, תסתכלו על טוטי. לאחר מכן תפתחו תקציר מלפני 5 שנים, תסתכלו עליו שוב. לחסוך לכם גישושים ביוטיוב? הבחור העלה איזה 10 קילו של שרירים. אחרי 5 שנים של הסתגלות לעמדה חדשה הוא שחקן אחר , סיומת טובה יותר, כוח פריצה, בריחה משחקני יריב. כשהוא כשיר עונה שלמה, הוא מסיים אותה עם 32 שערים, כאשר הוא כשיר חצי עונה, הוא מסיים אותה עם מחצית מהסכום הזה. בעונת 11 הניצחונות הרצופים טוטי אמר שהוא רוצה לשחק רק בחוד ושם הוא מצא את עצמו מחדש. בראיון האחרון שלו הוא אמר שאם יהיה נקי מפציעות, אין סיבה שלא ישבור את מס' ההבקעות של באג'יו בסריה א' (שזה אומר להבקיע 25 שערים אם אני לא טועה). הוא סקורר מוכח שברוב הקריירה שלו הציג יכולת טובה יותר בעמדת החלוץ. הוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה של המועדון. מה אתם מצפים שיקרה? שספאלטי יגיד לו "אני רוצה שתחזור להיות פליימייקר כי אנחנו מביאים חלוץ שמסיים עונה עם 20 שערים"?
    זאת הסיבה העיקרית בגללה הייתי רוצה שספאלטי ימשיך עם 4321 בו ההתקפה תהיה מורכבת מטוטי שיהיה נייד , ווצ'יניץ' שיחתוך לצדדים וחלוץ רחבה טיפוסי. ב4231 בלתי אפשרי להחזיר את טוטי לעמדה "המקורית" שלו במקום פרוטה או באפטיסטה מכיוון שהוא לא מספיק טוב הגנתית וישאיר את דה רוסי ופיזארו חשופים במאבק על מרכז המגרש. מה גם שזה לא עבד בעבר, למה שיעבוד הפעם?

בעניין חואן, מצאתי מישהו שיכול להחליף אותו :
    http://www.youtube.com/watch?v=04Cs0nxLK-Q...player_embedded

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח ליקרוא על כך שיבואו רוכשים חדשים לרומא..
    עם כל הערכה שיש לי למשפח סנסי שבאמת נתנה המון לקבוצה,היגיע הזמן להתקדם,והיום כסף זה שם המשחק,מה גם שהמצב הכלכלי בעולם מקשה עוד יותר עליהם לנהל את הקבוצה בצורה שוטפת.
    רומא אחרי עונה מאכזבת שהיסתיימה במקום ה6 ! חייבת לעשות חריש די עמוק בסגל הקיים שדיי מיצא את עצמו..
    רוסינה בהחלט שם מעניין,אבל מלבד רוסינה יש צורך בלהביא עוד 3-4 שחקנים. מגן שמאלי,חלוץ (יש דוברים על עיסקה עם סנט אטיין גומיס תמורת מנז),ועוד קיצוני (קווארסמה ???)