ה'מארקה' בספרד מפרסם היום שרומא שנרתעה תחילה ממחירו של באפטיסטה (15 מיליון יורו) גייסה כבר את הכסף הדרוש מהמכירה של מנסיני לאינטר והמכירה הקרובה של ג'ולי ל-PSG, מה שמונע את העיסקה כרגע הוא באפטיסטה עצמו שמעוניין להישאר בריאל מדריד.
קיבו מחזיר לנו ג'סטה : He is very tempted by Roma, Chivu told Il Messaggero. He has been asking me about things and he would be a superb signing for a squad that are already very strong contenders. אני חושב שכדאי לך להציע מועמדות לכתיבה בone. קראתי עכשיו את הכתבה ולא היה מוזכר שם דבר כזה. כשמפברקים כתבה כל כך לא אמינה, אפשר להגיע לסיפור על כיפה אדומה. "The player has stated publicly that he did not dislike the option to play in Rome next season, despite the fact that Madrid is very comfortable." האמת שלא הייתי מתנגד לראות את ג'וליו ברומא, גיבוי לא רע כמעט לכל עמדה בקישור ובהתקפה.. אבל אין שום סיכוי שרומא תשקיע עליו את כל מה שנשאר לה מתקציב העברות כשתשאר עמדה או שתיים ריקות (אלא אם כן רומא תשאיל את דרנט'ה מריאל מדריד ותחתים את קרספו בחינם).
דווקא את החלק הזה לא לקחתי מהכתבה. את החלק הזה לקחתי מראיון שנערך איתו באתר של ריאל מדריד לפני כשבועיים בערך שם הוא טען שהוא מעוניין מאוד להישאר בריאל מדריד בעונה הבאה ולא רוצה לעזוב. תחפש אחרים לשלוח ל-ONE. בכל אופן, לא חושב שבאפטיסטה מתאים לרומא. כבר כתבתי את זה בעבר אבל המערך של רומא לא ממש מתאים לו והוא צריך למצוא לעצמו קבוצה שבה מקומו בהרכב מובטח. ברומא זה לא בדיוק ככה.
מעמדו של פרוטה התערער בעונה שעברה ולא מעט פעמים ג'ולי לקח על עצמו את התפקיד מאחורי החלוץ גם כשפרוטה היה כשיר. מכיוון שהצרפתי עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה, יש מקום להביא שחקן כמו באפטיסטה שיכול למלא את חסרונו ולתת אלטרנטיבה לפרוטה. אני אשמח מאוד אם הוא יגיע בהשאלה עם אופציה לרכישה. אבל לשלם עליו 14-15 מליון יורו כבר הקיץ, תהיה טעות חמורה.
למה שזאת תהיה טעות חמורה לרכוש אותו כבר עכשיו? הרי באותה נשימה שבה אמרת שזאת תהיה טעות לקנות אותו, הסברת בדיוק למה רומא צריכה שחקן כמוהו.
בארזי, לא הבנת. ג'וליו בהחלט יכול לתרום וציינתי את זה בהודעה הקודמת. אבל לרומא נשאר תקציב בסביבות ה15-20 מליון יורו (סכום שיספיק רק לשחקן אחד) כשחלוץ וקיצוני שמאלי עדיין חסרים בסגל. בסכום הזה עדיף לקנות שחקן יותר משמעותי מבאפטיסטה, חלוץ סקורר מוכח או קיצוני כמו טיאגו נבז או מוטו ובמגביל אפשר לנסות להשאיל אותו מריאל מדריד. גם אם רומא תפטור את בעיית החלוץ בחינם (קרספו) ותשלם 15 מליון יורו על באפטיסטה, עדיין יהיה חסר שחקן התקפה(או קשר אם המערך ישתנה) ולא ישאר כסף לרכוש אחד כזה.
kadm , בתור אוהד רומא יש לך את הפריבילגיה להנות מאתר חדשות אמין מאוד של הקבוצה שמראיין שחקנים וסוכנים ומתעדכן בכל שעה. http://romanews.eu/ האתר באיטלקית אך במיוחד בשביל זה, המציאו את http://translate.google.ca/translate_t שילוב של שני המרכיבים האלה יתן לך עדכונים אמינים על הקבוצה שלך. וכמובן איך אפשר בלי - http://translate.google.ca/translate?hl=en...l%3Den%26sa%3DG
אחרי שג'ולי עזב, ספאלטי צריך לדאוג גם לעומק הסגל, שכרגע נראה רחוק מאוד מלהיות גמור. אסור בשום פנים ואופן לבזבז את שארית התקציב על שחקן שהוא לא חלוץ טבעי ולא קיצוני.
ראיתי היום פרסום שריאל מדריד יכולה להתפשר על 10 מליון יורו. במצב כזה עדיף לרכוש אותו מאשר להשאיל, לא רק בגלל המחיר השווה אלא גם בגלל שישאר לרומא מספיק כסף כדי לרכוש מחליף למנסיני. ג'ולי out ביסטה in
אנטונס הושאל לעונה אחת ללצ'ה, שהועדפה על בולוניה וסלטיק שהתעניינו בו. אנטונס זכור לי לטובה מהמשחק השני נגד מנצ'סטר יונייטד בבתים, טוב שמצאו לו קבוצה בסרייה A.
רומא לא צריכה לקנות קיצוני שמאלי,ווציניץ' מתאים לעמדה הזאת. במקום לבזבז כסף על מחליץ למאנסיני רומא צריכה בכסף הזה להרחיב את הסגל.
במידה והמערך של רומא יישאר אותו הדבר, לדעתי רומא עשתה טעות שסירבה להכליל את סואזו בעסקת מנסיני. אולי היא הייתה מקבלת 3-5 מיליון פחות, אבל היא הייתה מרוויחה שחקן ברמה גבוהה שיכול לשחק גם כחלוץ וגם כאחד משחקני הצד בהתקפה במערך שלה, ובכך פותרת שתי בעיות במכה אחת. לגבי קרספו, אני חושב שהוא יכול להשתלב מצויין כאס מהספסל ברומא, כי קשה לראות כמה דקות הוא יוכל לקבל באינטר עם סגל החלוצים הנוכחי. עוד שיקול כדאי עבור רומא הוא שקרספו יכול להגיע בחינם. אני בטוח שרומא כבר הייתה יכולה להחתים את סואזו או קרספו או אפילו שניהם, לסדר לעצמה את חוליית ההתקפה(שוב, במידה והמערך נשאר כפי שהיה), ואז להשקיע את כל הכסף הנותר להביא את שחקן האגף הכי טוב שהיא יכולה להרשות לעצמה.
גול מפרסמים שרומא רוצא את רייס. אם כבר שחקן מאתלטיקו, אז או סימאו או אגוארו. אגוארו ברור שיקר מדי אבל סימאו יכול להיות רכש נהדר. בכל מקרה, רייס הוא לא האיש לטעמי.