רומא 08/09:: אי וודאות לקראת פתיחת המרקטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏1/7/08.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הרגשה שחולצת הבית תמיד תשאר היפה מכולן, כמעט ואי אפשר להרוס אותה.
    את החולצה הלבנה לא אהבתי, מזכירה מאוד את החולצה של 2004 רק שעכשיו גם הספונסר נראה רע ליד הפסים.

לשלושתם חוזים ארוכים ואין שום סיבה שיעזבו. תמצא לך צרפתי אחר לחלום עליו!

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכל שלושת החולצות יפות. הראשונה קלאסית, השנייה ממש יפה והשלישית נוסטלגית עם הסמל הישן.

איפה זה צולם? טריגוריה?

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יותר חשוב..מה קורה עם המתעניינים החדשים לרכישת המועדון? יש חדש? הבנתי שיש התקדמות בכך שרוזלה אישרה שהיא קיבלה הצעה.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר הזכרת נוסטלגיה. שלושת החולצות השלימו בעבר צבעים של דגל איטליה כשהוחלצה השלישית הייתה ירוקה. החולצה השחורה זאת המצאה יחסית חדשה ולקוחה מצבעה של הזאבה.

ואם כבר טריגוריה :
    http://www.youtube.com/watch?v=kCLHyXtjwxE...player_embedded

עניין הרכישה מסובך. החברה הראשית של משפחת סנסי על סף פשיטת רגל עם חובות של יותר מ300 מליון יורו. רוזלה רואה ברומא ספקית פרנסה היחידה שיכולה לסגור את חובותיה האישיים הלא קשורים לקבוצה. המשקיעים מוכנים לשלם סכום שלא יכסה את החובות של איטליפטרולי הקורסת ולכן לרוזלה לא משתלם למכור את המועדון אלא להנות מהרווחים שלו שיכולים להציל את החברה הפרטית. נקודת האור היחידה היא הבנק המרכזי של רומא שיכול לחייב את רוזלה למכור את הקבוצה כדי לסגור חלק גדול מחובותיה כבר עכשיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/09
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חתימה גדולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

תספר מה יש בקליפ שהבאת. אני לא מתכוון סתם להיכנס לקישור שמוביל לתחרות השחייה השנתית של שחקני רומא.

ההסבר שלך על עניין הרכישה מסביר הרבה יותר טוב את ההתעקשות של סנסי לא למכור מאשר הסיפור הרגיל על "סנטימנטים" שאני רואה בתקשורת.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    תוכנית בידור בשם Striscia La Notizia מדדה את מהירות הנסיעה של השחקנים בדרך לטריגוריה בצורה דיי משעשעת. יש גם גירסת מילאנזית.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אההה... אז תגיד שזה הפסיכים מהסטרישה. דרך אגב, מי זה אז היה שעקף את השחיינים בריצה מסביב לבריכה?

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבא פאנוצ'י.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו זה לא הוגן כלפי דה-רוסי ואקווילאני. הם נסעו כשיש מכוניות לפניהם - מן הסתם שדוני עם כביש פתוח יסע בפי 3 מהירות לעומתם.

חזרה לכדורגל:
    אתם חושבים שרומא צריכה לבנות על אקווילאני? זה מקביל בעצם לשאלה של האם מילאן צריכה לקנות עוד בלם בכיר כדי שיחליף את נסטה במקרה הצורך. מעניין אותי איך אוהדי רומא מסתכלים על זה. העמדה של אקווילאני, אתם מחשיבים אותה כסגורה?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק נתקלתי בדיון דומה באחד הפורומים של אוהדי רומא. אקווילני עבר לא מזמן ניתוח מוצלח מאוד שאמור לפתור את בעיית הברך שלו. למרות זאת, זמן ההחלמה מוערך בכ3 חודשים והוא לא צפוי לפתוח את העונה הבאה עם שאר השחקנים. במידה וספאלטי ישאר בקבוצה, גם דויד פיזארו ישאר וימלא את תפקידו ליד דה רוסי בקישור. במקרה שיעזוב, אשמח לראות שחקן כמו ד'אגוסטינו בחזרה בקבוצה. כך או כך, ברגע שאקווילני יחלים מהניתוח ויחזור לכושר משחק, אין שום סיבה שלא יקבל את מקומו בהרכב ביחד עם החוזה הארוך והמשופר (שיעזור לו לקנות רכב קצת יותר גדול מסמארט) וזימון בחזרה לנבחרת.
    חשוב לציין שמצבו שונה מזה של נסטה שנמצא בגיל שבו קשה יותר להתנער מפציעה כל כך קשה, מה גם שאין בסגל של מילאן אף בלם ברמה גבוה שיכול להחליף אותו במידת הצורך. בלם כמו זאפאטה או פיליפה מאודינזה הוא בגדר חובה. במיוחד אחריי הפרישה של מלדיני.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מקום להשוואה בין נסטה ואקווילאני, מפני שהעובדה שאקווליאני כל-כך מועד לפציעות, מחפה לרעה על הגיל המבוגר של נסטה שאמור למנוע מהבלם להתאושש כמו שצריך מההעדרות האחרונה.

לי אישית קשה לחוות דעה על המצב של רומא בגזרת אקווליאני, כי אני אפילו לא בטוח מה אנחנו צריכים לעשות בעמדת הבלם עם כל העסק של נסטה.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לרומא אין אפשרות לתת לאקווילני "הזדמנות אחרונה" בעונה הבאה ולראות האם הניתוח באמת יפטור את בעיית הברך שלו כפי שטוענים הרופאים. החוזה שלו מתקרב לקיצו ורומא חייבת להחליט האם להשקיע בו חוזה חדש ומשופר ולהמר על החלמתו, או לוותר עליו ולמכור שחקן שחוזר מפציעה לכל אותם מחזרים כמו אינטר ויובנטוס וארסנל במחיר הרבה יותר נמוך מזה שהוצא בקיץ האחרון. כפי שכבר אמרתי, אקווילני הוא כשרון נדיר ושווה את ההימור, דבר שלא ידרוש רכישה נוספת לעמדת הקשר המרכזי בגלל ריבוי הקשרים בסגל. אם נחזור להשוואה של אקווילני לנסטה, לרומא יש שחקן מספיק טוב שיכול להמלא את המשבצת בדתמותו של דויד פיזארו (במידה וספאלטי ישאר), למילאן אין בלם מספיק טוב שיכול להחליף את נסטה ולכן מילאן חייבת לרכוש בלם נוסף.

היום בבוקר פורסמו בקוריירה דלה ספורט שמות פוטנציאלים להצטרף לקבוצה. רוב השחקנים סיימו את החוזים שלהם ואמורים להגיע בחינם :
    סורנטינו שהרשים מאוד העונה במדי קייבו מועמד להיות השוער השני של רומא.
    לוגאנו, בלמה הברזילאי של פנרבחצ'ה לא הסכים להאריך את חוזהו ומועמד להצטרף לרומא. אני אישית מעדיף לראות את אספוזיטו ואנדראולי בתור צמד הבלמים המחליף אך מדובר בשחקן מנוסה יותר שאמור להגיע בחינם.
    אמנואל אבואה, אין לו מקום בעמדת המגן הימני בגלל סיסיניו ומוטה. בצד ימין של הקישור, הוא יכול להתחרות עם טאדיי. יכול להיות לא רע אם יגיע בחינם.
    סטפאנו גוברטי שהעלה את בארי לסריה א' כבר עם רגל וחצי בקבוצה, מקווה שהוא לא ישחק על חשבון צ'רצ'י.
    להתקפה הוזכרו שמותיהם של אדר(כישרון ברזילאי צעיר), חוליו קרוז ומטרי חלוצה של קליארי. לא אתנגד לראות את קרוז במקומו של מונטלה שלצערי לא יכול לתרום יותר לקבוצה. מטרי, חייב לתת עוד עונה טובה או 2 לפני שיעבור לקבוצה גדולה.

יותר מאוחר התקיימה פגישה בין נציג הרוכשים הפוטנציאלים לראשי יוניקרדיט ומשפחת סנסי. התרשמתי מאוד מהראיון שהעניק נציג הרוכשים ולפי הדיווחים האחרונים, נראה שהצדדים הגיעו לסיכום.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי די סיכם את מה שאני חושב על אקווילאני, אבל אני ארצה לדבר על כמה המועמדים:
    סורנטינו:לא ממש יצא לי לעקוב אחריו.
    לוגאנו:אף פעם לא אהבתי בלמים דרום אמריקאיים(לא בהכרח ברזילאים), אבל הוא שחקן טוב לדעתי ובדיוק מה שחסר לנו. רביעיית הגנה של מקסס וחואן כשפאנוצ'י, לוגאנו ואנדראולי(בתקווה שיחזור לקבוצה ולא ימשיך בעוד השאלה חסרת תועלת) היא חלומית, למרות שהעונה ראינו כמה גם הגנה כזאת יכולה להיות חלשה.
    אבואה:דבר ראשון, קראתי איפשהו ואני חושב שגם כתבתי פה לפני כמה זמן שהמועדון לא בטוח לגבי מוטה ומקומו בקבוצה בשנה הבאה בגלל שחצי מהכרטיס שלו שייך לאודינזה, אבל גם פאנוצ'י מחליף סביר לסיסיניו. אבואה שחקן טוב כמגן ימני, כקשר ימני הוא אסון.
    גובראטי:הלוואי, הוא פשוט מפוצץ בכישרון ובניגוד להרבה שחקנים הוא נראה כמו אחד שיכול לממש אותו. הוא יותר טוב מצ'רצ'י שאני גם כן מאוד מעריך, וכמה שזה יישמע מוזר, למרות שהוא לא מוכח הוא עולה גם על טאדיי.
    החלוצים:אני מאמין שאדר יגיע בגלל שאני קורא פעמים רבות ידיעות עליו בתקשורת, אבל גם עליו לא יצא לי לעקוב. מטרי ממש לא שחקן של מועדון ששואף למקום רביעי לפחות כמו רומא. האפשרות הטובה ביותר נראית לי חוליו קרוז.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי פאנוצ'י לא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה. אם אבואה טוב רק בעמדת המגן, אין טעם להביא אותו אפילו בחינם.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה המידע הזה? אני לא קראתי על זה בשום מקום(אין או לפחות לא מצאתי אתר חדשות טוב של רומא שאפשר להתעדכן בו כל יום) ואני מתעדכן כל יום-יומיים בכמה אתרים ואת הידיעה הזו לא ראיתי.

אם יש לך פורום או אתר טוב של רומא באנגלית אני אשמח שתראה לי.

:aa1: לקראת העונה הבאה פיזארו יחתום על חוזה חדש.