רומא 08/09:: אי וודאות לקראת פתיחת המרקטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏1/7/08.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שהמשהו יכול לסתדר עם פאנוצ'י.
    הוא סירב לשבת על הספסל במשחק מול נאפולי כשמקסס וחואן היו כשירים עך קאסטי החליף את סיסיניו המושעה במקומו. יום למחרת הוא תקף בתקשורת את ספאלטי והודיע שהוא עוזב את רומא.
    אחריי שסוכנו לא הצליח למצוא לו קבוצה הולמת, הוא התנצל ושב להתאמן עם הקבוצה שבנתיים רכשה מגן ובלם ולא רשמה אותו לליגת האלופות. ההתנצלות שלו הייתה עלובה מדיי והגיעה מאוחר מדיי. הוא שלח מכתב לקוריירה בו ביקש סליחה מהאוהדים, המועדון ושחקני הקבוצה אך לא מספאלטי ורק לאחר שלא מצא קבוצה אחרת.
    לדעתי, לא נראה אותו יותר במדי הקבוצה. הוא יקבל את המשכורת שלו עד סוף העונה ויעזוב.

2. Lupo Member

חבל. אני לא יודע מה קרה לפאנוצ'י כשהגיב כך, הרי זו לא הפעם הראשונה שהוא יושב על הספסל, אבל הקבוצה חשובה יותר מכל כרגע ולא משחקי כבוד מטופשים. כולם יודעים את הערך של פאנוצ'י לקבוצה.
    אם זה היה שחקן אחר ופחות משפיע על הקבוצה אולי לא הייתי כל כך סלחן כלפיו, אבל שוב- הקבוצה צריכה אותו כרגע וזה מה שחשוב.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שהוא לא התחרפן אחריי המשחק מול רג'ינה. כך לא היינו צריכים לראות את לוריה ולא היינו מאבדים נקודות.
    פאנוצ'י יצטרך להתמודד עם מציאות חדשה.
    בעמדת הבלם - מקסס, חואן, דיאמונטה, ברוסקו ואפילו גלוריה המטומטם ישחקו לפניו.
    מגן ימני - סיסיניו, מוטה וקאסטי כשיחזור ישחקו לפניו.
    מגן שמאלי - מקס, ריסה ומוטה ישחקו לפניו.
    וממה שראינו מספאלטי בשנים האחרונות - גם פטריק פאנוצ'י, דניאלה פראדה וספאלטי עצמו, ישחקו לפני כריסטיאן פאנוצ'י.

4. Giallorossi Member

בחודשים האחרונים (אם לפרט קצת יותר אז זה התחיל מהניצחון בדרבי ועל צ'לסי) אני פשוט לא יכול לראות את רומא משחקת בלי לחוש אושר עילאי. הקבוצתיות חוגגת והגולים מדהימים, כדורגל ברמה של השנתיים האחרונות ופלעמים גם יותר מזה.
    אין לי שום ספק שנסיים במקום הרביעי אם לא למעלה מזה. העובדה שאנחנו כרגע ממוקמים רק במקום השישי היא לא סוג של אשליה, אנחנו הרבה יותר טובים מבחינת יכולת מפיורנטינה ומג'נואה ששוות אלינו בנקודות, ולראיה טבלת הנקודות מעשרת המחזורים האחרונים שקובי הביא לפני שבוע בערך, בה אנחנו נמצאים במקום הראשון של צבירת הנקודות. די ברור שזה רק עניין של זמן עד שנתמקם סופית במקום הרביעי ואולי גם נעקוף את יובה וממילאן.
    אבל למרות הכל, אי אפשר שלא לתהות מה היה קורה אם היינו מתחילים לשחק ככה כבר מתחילת העונה, או לפחות לא היינו "זוכים" ב6 הפסדים ב10 מחזורים בלבד.יכול מאוד להיות שהיינו עכשיו במקום אחר לגמרי, כנראה מאבקים בצמרת עם אינטר הלא כ"כ מרשימה.

5. kadm Member

סיסיניו בחוץ ל15 ימים.
    עכשיו אנחנו בליי ריסה, סיסיניו וקאסטי הפצועים.
    +פאנוצ'י שמסוכסך.
    מי עומד לפתוח שבוע הבא?
    מוטה וטונטו? הם המגנים היחידים שנשארו.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא דואג למגנים. מוטה וטונטו היו מצויינים אתמול ואני אשמח לראות אותם שוב נגד אטאלנטה.
    אני כן מודאג מאקווילני. הוא חזר מפציעה ארוכה והיה אחד המצטיינים בניצחון על נאפולי. הבעיה שמאז הוא לא מוצא את מקומו, מועדף על ידי פיזארו (המצויין), פרוטה וטאדיי, וכאשר עולה מהספסל, הוא מצדיק בחירתו של ספאלטי להרכיב שחקנים אחרים. אתמול הוא היה פשוט נוראי. בהתקפה של 2 נגד אחד, כל שחקן אחר היה מוציא מסירה טובה יותר לבאפטיסטה. במהלך הבא אחריו, אותו באפטיסטה מגיע למצב דומה אך מעדיף לעבור 2 שחקנים בכוחות עצמו ולשלוח פצצה לתוך הרשת. בחגיגות של השער דה רוסי בא להרגיע את אקווילני שהתבאס על חוסר פירגון של באפטיסטה וגם בירידה לספסל לא התייחס לספאלטי שניסה לנחם אותו.

7. kadm Member

אני לא מודאג מאטאלנטה אלא מארסנל.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היו מציעים לי לבחור כל שחקן בעולם שיצטרף לקבוצתי האהודה, הייתי בוחר בקלאס יאן הונטלאר. בקיץ החלום הזה לא היה רחוק מהמציאות, היום זה הסיפור המרכזי ברומא.
    הונטלאר לא מרוצה מאי הכללתו ברשימת השחקנים לליגת האלופות ומהאי אימון של המאמן. היחסים הטובים בין שני המועדונים יכולים לסייע למהלך אפשרי כבר בקיץ הקרוב.

9. AS R Member

לא חושב שיש סיכוי שרומא תוציא עוד 15 מיליון יורו +- בקיץ על שחקן אחד. ואני גם לא חושב שרומא זקוקה לחלוץ. שיירכשו את מוטה ב-6-7 מיליון כפי שסוכם, ואולי עוד חלוץ נחמד, אבל לא נראה לי שהוא יהיה הונטלאר או מישהו ברמה שלו.
    אגב, מה קורה עם מנז, פצוע ? לכמה זמן ? כבר כמה משחקים שלא ראיתי אותו.
    אגב 2, ראיתם שאדבאיור מארסנל נפצע אמש ל-3 שבועות ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/09
  10. Gnus Avenue Member

אבל אדוארדו חזר מפציעה.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שיצא לי לראות העונה, חדשות רעות לרומא.
    אגב, אני תמיד אעדיף לראות שתי קבוצות עם סגלים מלאים נטולי פציעות.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אלברטו אקווילני נפצע היום באימון ויעדר נגד אטאלנטה.
    :aa1: טוטי דורש מהאוהדים להפסיק את קריאות הבוז כלפי אקווילני שנמצא בכושר גרוע בתקופה האחרונה.
    יותר מדיי אקווילני ליום אחד.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאלא אם יחליפו לו את הרגליים, אקווילאני לעולם לא יהפוך למה שציפו ממנו. אומנם הפעם מדובר בפציעה קטנה, אבל כל הפציעות מונעות ממנו לשחק כדורגל בצורה רציפה שמאפשרת לו להיכנס לכושר משחק ראוי. זה מתסכל מבחינתנו - אני לא רוצה לחשוב אפילו עד כמה העניין מתסכל את הבחור עצמו.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הפעם הראשונה מזה הרבה זמן שאין שום דבר חיובי שאפשר לקחת ממשחק של רומא. לפחות בשבוע הבא מתחיל הכייף האמיתי.
    24th Feb - Arsenal - Roma
    1st March - Inter - Roma
    7th March - Roma - Udinese
    11th March - Roma - Arsenal
    15th March - Sampdoria - Roma
    21st March - Roma - Juventus

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

''כיף''.
    רצף המשחקים הזה יכול לפרק את רומא ולהוריד אותה ממאבק הצ'מפיונס.