רומא 08/09:: אי וודאות לקראת פתיחת המרקטו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jul 1, 2008.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבקשה, תסביר לי מה אמרתי שמראה חוסך הערכה אליו. בריגי שחקן מצוין, הוא גם היה טוב במשחקים שהוא שיחק, אבל הוא לא עשה יותר מזה. עשה את העבודה בצד ההגנתי נהדר, בהתקפה הניע כדור וזהו. יותר מסביר-פחות ממצוין.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקרא שוב את הציטוט של ספאלטי. זה בדיוק מה שהמאמן דורש ממנו והוא עושה את זה מצויין. הריצה הבלתי פוסקת, שמירה על שחקני התקפה יריבים, הנעת כדור ומסירות מהירות, בריגי הוא הסיבה שהסתדרנו יפה מאוד בלי דה רוסי נגד אטלאנטה. לכתוב שהוא עושה את זה מצויין אך "לא יותר מזה" מראה שאתה לא כל כך מבין את תפקידו בקבוצה.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקי, מודה, פסחתי על הציטוט של ספאלטי ומודה שטעיתי.
    אבל, דה רוסי בנוסף לכל נותן גם משהו בהתקפה, יש לו בעיטות אדירות(לא שהוא בועט בתדירות גבוהה) ואמנם אין לו את היכולת לתת את המסירה בין עוד התקפה לגול אבל הוא עדיין עושה המון עבודה התקפית.

4. AS R Member

הייתי בטוח שהיית ציני. זאת בסה"כ פתיחת העונה ובריגי בעצמו בקושי שיחק, איך הוא יכול להיות בכושר שיא ?
    בין כה וכה, אני לא רואה אותו משתלב כשחקן קבע בהרכב, אלא אם כן אקילאני ודה רוסי ימשיכו להיפצע בסיטונאות.
    בינתיים מחצית בצרפת, בורדו מובילה 0-1, אבל לפחות שחקן של הקבוצה הצרפתית הורחק. רומא חייבת לקחת את המשחק הזה, אחרת יהיה קשה מאוד לעלות לשלב הבא בליגת האלופות.

Last edited: Oct 2, 2008
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בריגי שיחק ב3 משחקים והיה מצויין(man of the match) בשלושתם, שיא הכושר הוא בהשוואה לעונה שעברה ואולי אפילו בהשוואה לכל הקריירה שלו. הכוונה שלי הייתה שיש לנו על מי לסמוך במידה ואחד הקשרים יפצע ואם יהיה צורך להוסיף כוח נוסף לקישור, בריגי הוא פתרון מצויין.

אוף טופיק : רק אני בעצבים עד עכשיו מההחמצה של אוקקה אחריי הכנה מצויינת של ווצ'יניץ'? מקווה לראות אותו כמה שפחות עד החזרה של טוטי.

6. Chievo Member

מצטרף, למה לא השאילו אותו לעוד קבוצה מהסרייה בי גם העונה.

אני אישית לא מצפה ממנו לגדולות, הוא מבוגר בדיוק שנה אחת מבאלוטלי, וכבר אפשר לראות שהאחרון התקדם מאוד בזמן שאוקקה לא הרשים במדי מודנה אשתקד (על פי הסטטיסטיקה).

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר מדברים על חזרה של טוטי..מתי זה אמור לקרות ?!
    הוא כל כך חסר לרומא מאז פתיחת העונה..

8. Lupo Member

נציגות נחמדה לרומא אצל נבחרת ברזיל. דוני, חואן ובאפטיסטה כנראה יהיו בסגל למשחקים בעוד שבוע וחצי.
    לגבי חואן- הוא היה מצויין בשנה שעברה אבל הוא נפצע לא מעט ואני בכלל לא בטוח שספאלטי מחזיר אותו כל כך מהר להרכב בעוד פאנוצ'י מחזיק לנו את מרכז ההגנה(וגם חלק נכבד מההתקפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ).

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חואן שנה שעברה הציל אותנו כל כך הרבה פעמים, לדעתי אני לא אגזים אם אני יגיד ששנה שעברה הוא היה בן ה10 טופ בעולם. כל משחק רץ כמו מטורף, כל פעם ניצח ב1 על אחד ואם הוא לא היה נפצע..

10. Lupo Member

אמרתי- חואן היה מצויין שנה שעברה. ללא ספק. אבל מצד שני פאנוצ'י מוכיח שהוא גם לא פראייר. ספאלטי יכול לבחור בדרך הקלה ולהעביר את פאנוצ'י לעמדת המגן, אבל אני בספק אם זה יקרה. אם לא, יש לו כאב ראש.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, אומנם חואן היה מצויין בעונה שעברה , אבל הוא לקח את התפקיד של קיבו יותר מדיי ברצינות ולא מפסיק להפצע. פאנוצ'י בנתיים הוא הבלם והחלוץ והשוער והקפטן והמשיח והאגדה והאיש שחסר לו פסל בכניסה לעיר והשחקן הכי טוב שלנו העונה ואין סיבה להוריד אותו לספסל אלא אם יתחיל להראות סימני עייפות.
    טוטי עסוק כרגע בדברים אחרים.
    http://uk.youtube.com/watch?v=_4DOaSXzAWc&feature=related

Last edited by a moderator: Oct 2, 2008
  12. Lupo Member

לקראת המשחק מול שלושת חברנו(קורצי,בארוסו,גאלופה) בסיינה, עושה רושם שחואן חוזר לספסל, ובאפטיסטה יעלה ב11 כאשר מנז יפנה לו את מקומו בהרכב.
    סגל סופי עדיין אין אבל טוטי, טונטו, פיזארו וקאסטי עשויים להיעדר.
    זוכרים איך חזרנו משם בשנה שעברה? אכלנו שלושה כדורים ברשת. הפעם אני מקווה שבמקום 3 כדורים ברשת ניקח איתנו הביתה 3 נקודות ונצא כמעט סופית מהמשבר.

:aa1: romanews מדווחים שרומא יכלה להחתים את זראטה(מלך השערים בליגה עד עכשיו-שייך ללאציו) ופראדה פשוט ויתר עליו.

Last edited by a moderator: Oct 4, 2008
  13. Bravo'Al'HaLancia Member

2 המורחקים, מקסס ופנוצ'י, לא ישחקו מול אינטר, מה יהיה ?

14. kadm Member

סימונה לורייה וחואן, זה מה שיהיה!
    מזל גדול שזה בבית לפחות, רק לקוות שמירקו יהיה כשיר.

Last edited: Oct 6, 2008
  15. Lupo Member

במקרה יצא לי לקרוא בוואלה ספורט על כך שרומא עשוייה להימכר עד דצמבר עקב החובות של משפ' סנסי.
    יש אמת בידיעה או שהעסקים ממשיכים כרגיל עם רוסלה?
    אני מנסה להסתכל ברומאניסטה אבל קשה להבין עם התרגום הבעייתי.

Last edited by a moderator: Oct 8, 2008