רומא 08/09:: אי וודאות לקראת פתיחת המרקטו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jul 1, 2008.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

די מיקלה שחקן שפוגע כבר כמה עונות, והוא היה ברומא כילד עד כמה שאני יודע, אבל מבחינתי עמדת החלוץ של רומא סגורה, אנחנו צריכים עכשיו קשר שמאלי והיה אפשר להכניס מבריגי 6 מיליון ואז להביא את מנז ועוד משהו מאשר להביא שחקן לשנתיים. מיותר.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמדת החלוץ סגורה ?! לא ניראה לי..
    תיראה את אינטר,כמה חלוצים יש לה בסגל,או את יובה או אפילו מילאן. אם רומא רוצה לרוץ בצמרת היא צריכה עומק בחוד.
    די מיקלה לא יהיה יותר משחקן שעולה מהספסל,הוא כבר לא ילד (בן 31),והקריירה שלו די בצניחה,אבל הוא שחקן שיכול להביא שינוי,ולתת גיבוי במיקרה של פציעות והרחקות.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו משחקים עם חלוץ אחד ו2 מאחוריו?
    יש לנו את ווצ'יניץ', טוטי, אוקאקה, באפטיסטה, מונטלה ואספוסיטו.

4. uri מנהלים

להפך, שחקן שלא פוגע כבר כמה עונות. כאשר שיחק ברג'ינה לפני 5-6 שנים, הוא היה נהדר ומאוד אהבתי אותו, גם השנים באודינזה ואפילו ההתחלה בפאלרמו הניבו כמה מהשערים היותר יפים בסריה A, אבל השנה האחרונה בפאלרמו וכמובן השנה הרעה לאחרונה בטורינו, הן הסיבה שגם מבחינת טורינו חילוף השחקנים הזה נראה הגיוני. אם כי אני בספק אם יצא לפועל.

5. uri מנהלים

תן לי בבקשה טיעונים לדבריך, אך אנא עשה זאת מבלי להשתמש בביטויים השחוקים והחסרי תועלת כמו "אפור", "וורלד קלאס", "שכיר חרב" ומה שבינהם.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בטורינו עונה, לפני זה לדעתי הוא היה שחקן טוב. ובקשר לשחקן אפור, אתה עדיין לא מבין שכשמשהו(לפחות אני) אומר את זה אני לא אומר שזה תכונה רעה, להפך. אני אוהב שחקנים כמו פרוטה ואמברו שנותנים 151% בשביל הקבוצה, יורדים למטה לקחת תיקול ולהוציא התקפה, עושים את העבודה היותר שחורה ולא עושים את זה עם פדאלדה או איזה מסירת עקב.

7. uri מנהלים

כתבתי טורינו.

Last edited by a moderator: Aug 23, 2008
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבת טורינו והעונה האחרונה בפאלרמו, ששם הוא היה סביר.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

די מיקלה לא מתאים בכלל לשחק בחוד ואם יגיע במקרה, הוא יהיה המחליף של טאדיי. בריגי שחקן הרבה יותר חשוב מדי מיקלה והאריך את החוזה שלו לפני כמה שבועות, מוערך מאוד על ידי ספאלטי והמחליף היחידי בסגל לדה רוסי, אין סיכוי שהוא יעזוב, בטח שלא בשביל די מיקלה.

סואזו קרוב להצטרף לרומא, קניה שתסגור סופית את סוגיית החלוץ.
    נבז הוצע לרומא על ידי סוכנו אחריי שאתמול האס פירסם שהשחקן קרוב מאוד לאתלטיקו מדריד. השחקן יעלה בסביבות ה12 מליון יורו אך למרבה הצער, ספאלטי לא רואה בו שחקן שיכול להוסיף איכות לקבוצה, במיוחד לא אחריי הקניה של באפטיסטה.
    הייתי מאוד רוצא לראות את טיאגו נבז בקבוצה ביחד עם ג'רמי מנז אך כנראה נאלץ להסתפק בסואזו והצרפתי הצעיר.

שחם, מה גורם לך לחשוב שפרוטה הוא שחקן אפור?? מילא אוהדי אזורי שנאלצים לראות אותו שוב ושוב בתפקידים הגנתיים ו"אפורים" בנבחרת, אותם הוא מבצע בקושי רב ולא מבטה את היכולות המרשימות שלו בהתקפה כמו שהוא עושה ברומא, אבל בתור אוהד רומא, אתה אמור לדעת שפרוטה היה המנוע של המערך של ספאלטי, שחקן שתמיד נמצא בתנועה ומאיים הרבה מאוד על השער. ב3 שנים האחרונות, פרוטה הוא ספק השערים השני בקבוצה אחריי טוטי ומשותף כמעט בכל התקפה של רומא, לקרוא לו שחקן אפור זאת בורות וחוסר הבנה בסיסית בכדורגל.

10. uri מנהלים

בכלל שימוש בתגיות של "שחקן אפור", "וורלד קלאס" וכיוצא בזה, זו דוגמה ל"בורות וחוסר הבנה בסיסית בכדורגל". כיוון שאותו אדם המשתמש בתגיות מסוג זה, לא באמת יודע ויכול לנתח את המשחק, תפקודו ותפקידו של שחקן זה או אחר, ולכן הוא מוצא נוח עבורו את השימוש של תגיד כזו או אחרת. כי כך בלי להבין דבר, הוא מסתיר את חוסר ההבנה שלו ומתחמק לתת טיעון שאפשר לסתור.

11. Lupo Member

כי לדעתי לרומא יש מספיק חלוצים, והם טובים יותר ממנו(טוטי,ווצ'יניץ' ובפטיסטה במידת הצורך).
    חוץ מזה, אם כבר לבזבז את התקציב שלך, תעשה את זה איפה שאתה צריך, ולא במקומות מייואשים.
    הייתי רוצה לראות את מנז מגיע, ואם אפשר עוד קיצוני ימני שיתחרה עם טאדיי על ההרכב.
    סואזו לצערי סתם יגרום לעומס בחוד, ואם במידת הצורך הוא ישחק בכנפיים, אני חושב שיש שחקנים טובים ממנו שאפשר לרכוש בשביל תפקיד זה.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגדרה שלי לשחקן "אפור" היא : שחקן לא יצירתי שמוגבל לתפקידים ספיציפיים(בדרך כלל הגנתיים) שלא מסוגל לתת מעבר לאותן פעולות ובדרך כלל גם לא שחקן שיכול ליצור שינוי כלשהו במשחק.
    אחת הסיבות שרומא הציגה לדעת רבים את הכדורגל האטרקטיבי באיטליה היא המחסור בשחקנים אפורים. מצד שני רומא ספגה המון שערים בדקות האחרונות מאותה סיבה, חוסר בשחקנים שמסוגלים "להרוג את המשחק" אחריי שהקבוצה מובילה וקרובה לניצחון. בכל מקרה, פרוטה הוא ממש לא אחד מאותם שחקנים, שחקן "אפור" לא מסיים עונה עם 13 שערים ו10 בישולים.
    תגובה עניינית מאוד, ממש הפתעת אותי. רק דבר אחד קטן, מנז יכול לשחק בשני האגפים ואם יגיע בסופו של דבר, הוא יהיה המחליף של טאדיי וגם של ווצ'יניץ', בנוסף אליו, כל המגנים של רומא בלי יוצא מהכלל יכולים לשחק בקישור ולסיכום, יש את האופציה האחרונה בדמותו של אספוזיטו. למרות שמאוד הייתי רוצה לראות שחקן אגף כמו טיאגו נבז, כנראה שספאלטי צודק ואין צורך בקשר נוסף ועדיף להשקיע בחלוץ שיהיה המחליף הישיר של טוטי, דבר שיאפשר לווצ'יניץ' ובאפטיסטה לשחק אך ורק בעמדות שלהם בקישור ההתקפי.

13. uri מנהלים

והגדרה זו נמצאת במילון לכדורגל האיטלקי שכתב פאביו קאפלו... מהי יצירה... (למשל: שחקן שתמיד מהווה אופצית מסירה: כפי שהיה ברוקי בטורניר טים - האין זאת יצירה של הזדמנות למסירה) ...

14. uri מנהלים

1. תן לי בבקשה תשובה כנה: כמה פעמים ראית את מנז בפעולה?
    2. סואזו חלוץ חוד?! לא בשנים הרבות שלו בקליארי ולא באינטר - לעולם לא שימש חלוץ חוד, אלא חלוץ נסוג שיכול ליצור הן מהמרכז, והן מכל אחד האגפים (בעיקר בזכות המהירות הפנומנלית שלו).

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה שהקבוצה היריבה עושה שיעורי בית , שחקנים כמו קאקא ופירלו למשל, יסגרו חזק יותר משחקנים כמו ברוקי, מצב כזה באמת מעמיד את ברוקי בסיטואציה שהוא יהיה יותר פנוי למסירה מהקודמים שהזכרתי. השאלה היא, מה תהיה הפעולה הבאה שלו? ואם גם היא תהיה "יצירתית".