:aa1: ראש עיריית רומא אמר אתמול בראיון שהוא ישמח לעזור לרומא לבנות את האצטדיון החדש ומעריך שזה יקח עד 5 שנים. האצטדיון החדש יקרא על שם פראנקו סנסי. :aa1: אחרי שמילאן ויתרה על שבצ'נקו, צ'לסי הציעה את השחקן לרומא.
יש מצב לתגובה פחות ילדותית? הפלופ הזה לקח מרומא אליפות במו ידיו, ואם אני לא טועה, הזקן הזה בגיל שבו הגיע באטיסטוטה ובגיל של טוטי היום. לדעתי הוא יכול לשחזר את היכולת שלו באיטליה ויתן עוד אופציה בהתקפה של ספאלטי. מצד שני, לרומא כבר יש 3 שחקנים(הרביעי בדרך) שיכולים לשחק בחוד ואני בספק שהאוקראיני יסכים לוותר על המשכורת שלו בצ'לסי. לפי הגאזטה, צ'לסי מציעה להשאיל את השחקן לעונה אחת שבסופה השחקן ימכר תמורת 15 מליון יורו. אני ישמח לראות את שבצ'נקו במדי רומא בתנאי שלא יתחיל ללקק את הסמל אחריי השער הראשון שלו.
אתה צודק בזה שהוא לקח מרומא אליפות במו ידיו, אבל אתה חייב לזכור שעוד כמה שנים לא יהיו: טונטו,פרוטה,טוטי, וכל אלה שכבר עברו את גיל ה31+. צריך להתחיל לחשוב על שחקן שיעזור לרומא יותר מעונה או שתיים, מישהו שלא עבר עידיין 30 בניגוד לשבה. הוא יכול לעזור אבל עדיף מישהו שיבטיח עתיד להתקפה גם בעוד 3 עונות.
וגם המחיר לא הגיוני. 15 מיליון? ההצעה על מוטו הייתה חד פעמית למרות שהוא בן 29,ולמרות זאת, ההפרש בין שבה להצעה של מוטו הוא רק 3-5 מיליון!, מסיבה כלשהי זה לא מסתדר לי, נכון להיום, אי אפשר אפילו לנסות להשוות בניהם.
:aa1: שמעוה מעניינת,רומא וטורינו יחליפו שחקנים,רומא תעביר לטורינו את מתאו בריגהי שלא ממש מצא את המקום בהרכב של רומא,וטורינו תעביר לרומא את החלוץ, דויד די מיקלה. לי זה נישמע עיסקה לא רעה ביכלל,לרומא יש אינפלציה בקישור,וחסרה עומק בשפיץ,לדעתי זו עיסקה שתישתלם ל-2 הקבוצות. דרך אגב,איזה מיספר קיבל בפיטסטה ?