נראה לי שאחרי כל הקיץ הארוך והמתיש הזה, נאלץ להסתפק בבאפטיסטה. לא אתפלא אם את החיזוק השני שספאלטי רוצה, נקבל רק בינואר. בכל מקרה, צריך להרחיב את הסגל בעוד שני שחקנים התקפה לסגל. נקווה שהשנה רומא תעשה עוד צעד קדימה ותיקח תואר יותר גדול מהסופר קאפ או מגביע איטלקי. מנשה, נוסע לבולגריה מחר, אחזור ביום חמישי. להתראות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
כן טוטי קצת פצוע כבר 4 חודשים אם לא שמת לב. כל השאר גם לא כשירים לשחק. המטרה של המשחק היא לחזור לכושר, לאף אחד ברומא לא אכפת מהתוצאה.
לפי התקשורת הספרדית, ספונג' בוב יוצג ברומא ביום שלישי. כל הצדדים הגיעו להסכמה, ריאל תרוויח 9 מליון יורו+2 מליון יורו אם רומא תגיע לצ'מפיונס ליג בשתי העונות הבאות. ספונג' בוב ירוויח 2.5 מליון יורו לעונה ב4 השנים הקרובות. גם אם דוני היה כשיר הוא לא היה משחק. רומא חייבת לבחון את השוער החדש שלה.
אם הייתי אוהד רומא,לא הייתי מאושר מההחתמה הזאת.באפטיסטה הוא אחד השחנים היותר גרועים ששיחקו אצלנו.נכון,ב2006 ונגר רצה לשים עליו 27 מיליון יורו,אבל אז הוא עוד היה טוב.בכלל אני לא מבין למה רומא קונה רק זבל של קבוצות אחרות?היום למשל קראתי בגול.קום שרומא מעונינת בבלטי מצ'לסי.יש מספיק שחקנים בעולם שאפשר להביא בעמדות של ריסה,באפטיסטה ובלטי.אני לא חושב שלקנות שחקנים עם קצת יותר ניסיון,זה לא הפיתרון של רומא אם הם רוצים לקחת את הסקודטו.
אם היית אוהד רומא, אני מאמין שהיה לך קצת מושג על הקבוצה הזאת והיית נמנע מלזרוק שטויות באוויר. נתחיל מההתחלה, רומא נמצאת בקשיים כלכליים מהגרועים באיטליה והייתה קרובה למכירה בקיץ. בכל זאת רוסלה סנסי הצליחה להעמיד תקציב בסך 20-25 מליון יורו להעברות. 3 שחקנים עזבו את הסגל, סגל שהיה חסר חלוץ מטרה טבעי ומגן שמאלי. בנוסף לזה, מחצית כרטיסו של מירקו ווצ'יניץ' היה שייך ללצ'ה וההעברה הייתה חייבת להסגר הקיץ. 5 שחקנים חסרים, 25 מליון יורו להעברות, נשמע קצת לא ריאלי להעמיד קבוצה שתתחרה על האליפות. המגן הטוב באיטליה בעונה שעברה קושר לרומא כמעט חצי שנה עם פלירטוטים משני הצדדים, הבעיה היא שמחירו לא ירד מ14 מליון יורו ואין שום הגיון לבזבז חצי מהתקציב על שחקן אחד כשחסרים עוד 4 כדי להשלים את הסגל. הפתרון היה החתמה של שחקן מנוסה אך גם צעיר יחסית עם נסיון ברמות הגבוהות ביותר תמורת 4 מליון יורו כשרק רבע מהם יושלמו הקיץ. עמדה אחת נסגרה בנזק של מליון יורו בלבד. היה חסר גם בלם מחליף במקום מטאו פרארי שעזב, גם כאן הפתרון לא איחר לבוא ורומא החתימה את אחד הבלמים היותר מרשימים בליגה בעונה שעברה תמורת - חצי כרטיס של קורצ'י שגם ככה היה חייב לעזוב בשביל לצבור דקות משחק והשאלה של בארוסו. נשארו 3 עמדות ריקות בסגל והתקציב כמעט לא השתנה. לאחר מכן רומא ניסתה להחתים את אדריאן מוטו תמורת 19 מליון יורו והציעה הצעה דומה על דויד סילבה אך שתי הההצעות נדחו. והינה סוף סוף הגענו לבאפטיסה, רומא תפרד בסך הכל מ9 מליון יורו הקיץ, תרוויח שחקן שיכול לשחק בכמה עמדות ויתן תחרות על ההרכב עם שחקן שנמצא בירידה. אני בטוח שבאפטיסטה לא שכח לשחק כדורגל מאז סביליה ואין מתאים יותר מספאלטי כדי להחזיר אותו לימיו הגדולים. ומה עושים עכשיו? מחפשים שחקן התקפה נוסף כשהתקציב עומד על 15 מליון יורו. אני לא מאמין שיש עוד הנהלה של מועדון בעולם שהייתה מוציאה יותר מהאמצעים הדלים של משפחת סנסי. ועוד דבר אחד, אתה מוכן להסביר לי מאיפה הבאת את ההמצעה הדבילית על בלטי? היו חסרות לך דוגמאות ל"זבל" של קבוצות אחרות אז החלטת להוסיף כמה משלך? אפילו אתר חובבני כמו גול.קום לא היה מעז לרדת לרמה הזאת. וגם אם זה היה כתוב באתר של חובבנים, לרומא יש אינפלציה בעמדת המגן הימני ואין שום סיכוי שדבר כזה היה קורה. תשתדל להמנע מזה, דברים כאלה לא מוציאים אותך חכם במיוחד.
בפטיסטה שחקן טוב,פשוט הוא לא הצליח לבטא את היכולות שלו בריאל,בסביליה למשל הוא היה חלוץ מהטובים בעולם,מהיר,פיזי,משחק ראש טוב. סטייל אדריאנו כזה. מה גם שהוא יכול לשחק כקשר מרכזי וכקשר התקפי בהמצע. רכישה מצויינת של רומא. ויש לי שאלה,למה אתם קוראים לו ספונג' בוב?
אמנם משחק אימון שלא אומר כמעט כלום, אבל למה צריך את המשחק הזה? למה זה טוב? להפסיד 5-0 במשחק אימון עם הרכב חסר מאוד זה עדיין להפסיד 5-0. לא מבין למה צריך לנסוע עד לונדון רק בשביל לזלזל במשחק.
כל משחק נגד קבוצה שנמצאת בשלבי סיום של ההכנות לעונה תורם לכושר משחק של השחקנים. מה שבאמת מוזר זה שאני לא מצליח להזכר מתי הייתה הפעם האחרונה שרומא ניצחה במשחק ידידות (בלי להתייחס למצרים וסריה ס').
נכון שטוטנהאם כבר כמעט סיימו את ההכנות שלהם, אבל עם כל הכבוד הם לא שווים 5-0 גם מול ההרכב המחליף שלנו כשהשחקנים לא מזלזלים. עם קצת יותר רצינות ומאמץ התבוסה המיותרת הזו הייתה נמנעת. אגב, מתי הייתה הפעם האחרונה שרומא ביקרה באנגליה ולא חזרה עם הפסד? בשנים האחרונות אפילו תיקו לא השגנו שם (מידלסברו, מנצ'סטר יונייטד X3).
מה יהיה סעמק, עכשיו גם אתם עם חמישיה מקבוצה לונדונית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שזה לא מה שנראה בשנים הקרובות מהנציגות האיטלקיות במפעלים ככה תבוסות לספרדיות והאנגליות. מריח כמו ביצה סרוחה. אגב, אקווילאני גם הורחק אחרי הכל???! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
למרות שטוטנהאם שיחקו היום נגד קונוסים, קשה לא להבחין באיכות של הסגל שלהם. טוטנהאם היו שווים היום 5-0 אם לא יותר מזה. הרבה שחקנים חדשים ומשחקים כאילו הם כבר כמה שנים בקבוצה. נדהמתי גם מהפערים בכושר הגופני של שתי הקבוצות ומהיכולת הטקטית לשלוט במשחק ללא אף טעות. טוטנהאם שיחקו כל כך טוב שאפילו נהנתי מהמשחק. מהצד השני, אקווילני מתהלך על המגרש כמו פרימדונה, מקסס וחואן מריצים צחוקים באמצע משחק. מונטלה עם כל הצער שבדבר, צריך להתחיל לעבוד על קריירת האימון שלו. אוקקה לא מתאים עדיין לרמות הגבוהות, הרבה כישרון אבל גם חוסר תועלת מוחלט. אספוזיטו לא תורם שום דבר לקבוצה, מי היה מאמין שהוא אנס את הגנות הסריה א' לפני 3-4 שנים. פרוטה, גרוע בתור קשר אחורי, למה היה צריך לנסות אותו עוד פעם? דונאדוני לא עשה את זה מספיק? ארטור, משחק מזעזע נגד רומנים, שני משחקים טובים מאוד ושוב משחק נוראי רק שהפעם קשה לבוא אליו בטענות כשהבלמים שלפניו תיקלו את היריב רק כשהיה להם נוח. אין אפילו דבר אחד חיובי שאפשר לקחת מהמשחק הזה. במעבר חד, http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=22563 נראה מעניין.