קודם כל זכותך לחשוב ככה, לי זה פשוט לא מסתדר. מדובר בשתי קבוצות מהטופ של אירופה, אחת קטנה מהשניה אך עדיין מתמודדת שווה בשווה עם כל קבוצה גדולה אחרת והשנה מכוונת גבוה מתמיד. אם נחזור לדוגמא שהבאתי, אוליגר ששיחק לא מעט בבארסה, לא ברמה של שני המגנים של רומא והבאתו תהיה לא רק מיותרת אלא תהווה ירידה ברמה של הסגל. אותו סיפור יכול לקרות עם בניון, למכור את מנסיני ולהביא את בניון במקומו זאת החלטה מהגרועות שראיתי בעולם הכדורגל ותוריד משמעותית את רמת הקבוצה. האם על הדרך זאת תהיה ירידה בקריירה שלו? תלוי במתבונן, מבחינה לוגית שני המשפטים האלה לא מסתדרים לי. אך אם הייתי חובב פרימייר ליג מושבע שנהנה כל פעם מחדש שזהבי וחבריו מאכילים אותי בלופים בכפית, אולי הייתי עוצם את העניים, עושה חשבון פשוט - תג מחיר מפוצץ+סיקור תקשורתי נרחב=שחקן וורלדקלאס ורץ להגן עליו בכל פעם שאוהד של קבוצה מליגה אחרת מזדעזע מהמחשבה ששחקן ברמה כל כך נמוכה יגיע לקבוצתו.
כצפויי אט'ו יעבור לקבוצות שישלמו לו מה שהוא רוצה..וחבל..דווקא הוא יכל להצליח ברומא. אני חושב שהוא דפוק,הוא יהיה חייב להישאר בברצלונה..כי השאר הקבוצות לא רוצות אותו כרגע.
אנחנו הולכים במעגלים. אני לא מגן עליו, אני לא פרקליט שלו ולא אוהד שלו. רומא היא מועדון פחות מוכר מכל הבחינות מליברפול ורק בגלל זה אם יוסי יעבור אליכם, זו תהיה ירידה ברמה. אין לי מושג איך אתה יכול להשוות בין רומא לבין ליברפול. רומא הוא לא מועדון קטן, רומא היא מאריות אירופה הגדולות אך לא כמו ליברפול. יוסי לא שחקן וורלדקלאס אבל הוא גם לא מתאים לליברפול והוא שם (זה מה שאתה בעצם לא מבין), הוא לא ברמה של ליברפול, הוא לא ברמה של רומא והוא מקסימום ברמה של ספורטינג ליסבון, לא יותר. כבר אמרתי שיוסי הוא רק חלק מבורסת השמות שעולה ברומא. אל תתייחס רק למה שנוח לך. כתבתי כאן בבירור שאני לא מאמין והוא יגיע לאיטליה.
כשאתם אומרים "בניון לא ברמה של ליברפול" למה אתם מתכוונים? לדעתי כשחקן הרכב ראשון הוא לא מתאים כי הוא בסדר,למעט רגעים שבהם הוא מתעלה על עצמו ובסדר זה לא מספיק בשביל הרכב ראשון לליברפול ששם השאיפה היא לטוב ביותר. אבל כשחקן מחליף בליברפול,למה לא? שחקן נורא אינטילינגט ופליימייקר נהדר. אלכסנדר חלב,אחד מהשחקנים המצטיינים בארסנל ואחד השחקנים המצטיינים בתפקידו בפרימייר-ליג שכאמור נקנה ע"י בארסה הוא שחקן שמאוד דומה ליוסי,לחלב יש ייתרון קטן על יוסי בביצוע יותר מדוייק של המסירות וההגבהות שהוא מבצע ואולי גם חכמת משחק קצת יותר רחבה אבל בניון מנגד יותר מהיר,עם דריבל יותר טוב וגם כובש יותר, ההבדלים ביניהם די מינוריים לדעתי. בניון שחקן לרמה של ליברפול ועוד איך שחקן לרמה של רומא,את בניטז וספאלטי לא עשו באצבע.אמנם לא נראה שהוא קרוב בכלל מלעזוב את ליברפול אבל גם אם כן יעזוב ויילך לרומא אני מאמין שאם יקבל דקות גם יחזיר גמול,שחקן טוב.
התגובה הראשונית שלי הייתה wtf??!? למה זה מגיע לנו? אבל אחרי לא מעט מחשבה, אני חושב שבניון יכול להשתלב לא רע בתור המחליף של רודריגו טאדיי. הבעיה היא שמחירו הרבה יותר גבוה ממה שהוא שווה באמת ורק קבוצות בפרמייר ליג יכולות להוציא סכומים כאלה על שחקנים שהם לא מהדרג הראשון. בנוסף לזה, לרומא יש תקציב מאוד מצומצם עד כדי כך שאם בניון אכן יגיע , זה יהיה על חשבון שחקן ברמה יותר גבוה שיכול לשפר את ההרכב של רומא. בניון משחק באותה משבצת של מאורו אספוזיטו שמחצית כרטיסו נקנה תמורת 250 אלף יורו! האם אספוזיטו עדיף על בניון? אם היו שואלים את השאלה הזאת לפני שנתיים כשאספוזיטו היה שותף לסגל של נבחרת איטליה, זה היה נשמע יותר מצחיק מ"גרנט הולך לאמן את צ'לסי", היום אחריי שתי פציעות קשות זה נתון לויכוח. אך אם להשוות את המחירים שלהם, אין ספק מי עדיף להיות המחליף של רומא בצד ימין של הקישור.
לפי היכרותי עם המרוקאי התורן, בניון מתאים להיות כוכב של קבוצה כמו לצ'ה או סיינה, כמו ששיחק בספרד. זה יעשה טוב בשביל הפורום שלנו, אבל אוהדי רומא יתעצבנו שיגיעו לפה כל מיני ילדים קטנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
דאקיר, על מה אתה מדבר לעזאזל? אין מה להשוות ביןחלב לבניון,חלב עולה עליו בכל פראמטר. לחלב לדעתי יש דריבל ברמה הגבוהה ביותר, אולי הוא לא מהיר, אבל הוא ממש זריז בתנועות הרגליים שלו ויש לו טכניקה מושלמת. אחד השחקנים המוכשרים באירופה, והוא יראה את זה השנה בבארסה יותר מאשר בארסנל בשנה שעברה. שוב, בניון יכול להחליף את ג'ולי, לא מעבר לזה, אבל הוא יקר מדי לרומא בשביל להיות שחקן שסותם חורים.
יש לו חוזה לעוד שנתיים עם משכורת של מקסס,חואן ואקווילני ביחד, אי אפשר "להעיף אותו". אסור גם לשכוח שמדובר באגדת כדורגל למרות שזה דיי ברור שלא נזכה לראות דברים כאלה יותר: http://uk.youtube.com/watch?v=lLDcTANMUK4
או בכאלה: http://www.youtube.com/watch?v=IOIyJ4kLUhI&NR=1 עם חבר שלך קארלו זאמפה. עד עכשיו לא הבנתי קובי, למה הוא אמור לדעת מה רומא תכריז מחר?
כי חוץ מזה שהוא עיתונאי ושדר בטלוויזיה האיטלקית, הוא אחד האוהדים המפורסמים של רומא ומקורב מאוד לברונו קונטי. כמו ששמת לב הוא ידע על מה הוא מדבר כשיום אחריי הראיון, רומא הגישה הצעה על דויד סילבה. כמובן שזאמפה לא יכל לדעת שולנסיה תבקש 6 מליון יורו נוספים (דבר שהפיל את העסקה) אבל השמחה בתרם עת הזאת הייתה מיותרת בסופו של דבר הגרמה לאכזבה של הרבה מאוד אוהדים.
אוקיי, אבל עדיין, אני לא מבין משהו - הוא אמר שרומא תכריז על ההחתמה הגדולה ביותר שלה, ובפועל, רומא כולה הגישה הצעה, לא מספיק טובה לולנסיה וגם הסוכן שלו(סילבה) לא משוכנע שהוא צריך לעבור לרומא. וזה גם שחקן שכן קושר לרומא בעבר הלא רחוק.