יוסי יכול להיות מחליף טוב לג'ולי, אבל לא למנסיני. כל עוד יביאו אותו על תקן שחקן משלים, סותם חורים כזה הוא החתמה טובה, אבל גם יקרה מדי.
לפי דעתי גם להרכב אבל יקח לו זמן להסתגל..אחלה שחקן..ראינו בליברפול נתן עונה טובה מאוד יחסית לראשונה..וליברפול תמכור אותו כי היא צריכה מזומנים לשלם על גראט' בארי.
רומא צריכה עוד שחקן שיכול לעשות את ההבדל, ולצערי יוסי לא עונה על הדרישות האלה. יוסי משתתף יפה במשחק ההתקפה אבל לא הוא זה שעושה את ההבדל במשחקים של ליברפול. אמרתי, יכול לבוא לתפקיד של ג'ולי אבל הוא יקר מדי בשביל זה.
ברור, למה ששחקן כל כך גדול יעבור למועדון כל כך זניח? אנחנו לא רוצים שהקריירה המופלאה שלו תדרדר בקבוצה קטנה ולא רלוונטית כמו רומא. עדיף לו להמשיך לככב עם אגדות כדורגל כמו רובי קין ואולי גם גארט' בארי.
או לחילופין ג'רארד וטורס. עם כל הכבוד לרומא, ליברפול זה מועדון גדול יותר מבחינה חברתית, תקשורתית וכספית. ירידה מקצועית זאת לא תהיה, כי לדעתי רומא קבוצה טובה יותר מליבפול. וחוץ מזה, למה לו לעבור? מה רע לו בליברפול? השתלב שם יפה, עושה כסף מצויין(לא נראה לי שברומא ירוויח יותר), ולא נראה לי שבוער לו כל כך לעבור.
בכוונה ציינתי שחקנים שלא שווים שליש מהמחיר ששולם(או ישולם) עליהם. בניון גם הוא נקנה בסכום גבוה מאוד יחסית לשחקן ברמתו. למה להפוך את זה לצרה של רומא? לדעתי כמו לדעתם של 99% מהאוהדים, בניון לא ברמה של רומא וזה טפשי עד מגוחך להשוות אותו אפילו למנסיני ואחריי שפראדה נכשל בעסקת מוטו, התחליף שלו הוא בניון?? רק אוהד ליברפול עיוור בן 14 יכול לקפוץ לכאן ולהשוות בין השחקנים האלה. בתור ישראלי אני אוהב את הבחור וחושב שהוא מייצג יפה מאוד את המדינה (בניגוד לקרפד) אבל אין לו במה להועיל לקבוצה שמחפשת שחקנים שיקחו אותה צד אחד קדימה. מכיוון שהשמועה הזאת לא מבוססת על שום דבר מלבד הפרסום בסקי ספורט, אני לא רואה שום צורך לדון בזה יותר. במיוחד לא ביום שרומא שיתפה 21 שחקנים על המגרש ולא חסר נושאים לעסוק בהם ודניאל, תעשה טובה ותחליף את התמונה בחתימה שלך. האדום הזה לא עושה לי טוב..
למה לא הלכת רחוק יותר? אז אני אמשיך: למה שיוסי יעזוב את הליגה הכ"כ גרועה הזאת? למה לו להישאר באחד מהמועדונים הכי פחות מוכרים בעולם? אהודים בעולם? מתוקשרים בעולם? למה לו לשחק עם שחקנים עלובים כפרננדו טורס וסטיבי ג'י? למה לו להרוויח גרושים? מי אלה? מה זה ליברפול לעומת רומא?
פרננדו טורס9, לפי מה שהצגת, זה נראה כאילו רומא היא איזה קבוצת תחתית בליגה השלישית באיטליה. אם רומא תביא את בניון זו יכולה להיות מבחינתו אפילו קפיצת מדרגה. אם ירשים ויהיה מספיק טוב הוא יכול גם להיות שחקן הרכב. עדיף מלהיות בשיטת ה"עלק רוטציה" של בניטז.
ברשותך לא אתייחס לתגובה הדבילית\אינפנטילית חסרת כל פואנטה שלך ואנסה לחדד את דברי. כתבתי את דעתי על השחקן ואחזור על זה שוב, בניון לא שחקן ברמה של רומא ולא מתאים להיות הרכש שלה, במיוחד לא במצב כל כך קריטי. קח לדוגמא את סילבסטרה שגם הוא קושר לקבוצה בתחילת הקיץ ומשחק במועדון יותר מפואר מרומא. לא צריך להיות גאון כדורגל כדי להבין שרכש כזה היה נחשב לגרוע ביותר מאז אבל צ'אבייר. בשני המקרים לשחקן אין מה להוסיף לקבוצה כשבמקרה של בניון, רומא תצטרך לשלם עליו סכום לא מבוטל שירד מהתקציב הדל שלה ויבוא על חשבון שחקן ברמה גבוה יותר. לא חסרות עוד המון דוגמאות לשחקנים חלשים במועדונים גדולים שלא יתאימו למועדונים קטנים יותר עם שאיפות גדולות כמו אלה של רומא.
אני אחדש לכם משהו שבטח יפתיע אתכם - רומא היא הפייבוריט שלי. אני לא אוהד ליברפול ולא קרוב לזה, אני מעדיף את רומא על פניי כל קבוצה באירופה, כיום. אני ממש לא מזלזל ברומא אך נשמע ש-Koby Romanista כן מזלזל, בליברפול. ובשביל יוסי זו יכולה להיות ירידת מדרגה מכיוון שהוא משחק (פה ושם אבל משחק) במועדון מוכר יותר וגדול יותר. אין בעיה, התגובה שלי הייתה אינפנטילית. העיקר שאתה רשמת בדיוק את אותו הדבר ועל אותו העיקרון. יוסי ברמה של ליברפול? לא. יוסי גם לא ברמה של רומא אבל תנסה להיות אובייקטיבי, למרות היותך אוהד של האיטלקים - ליברפול לא עדיפה על רומא? ליברפול ברזומה של שחקן ירשים קצת יותר מרומא, עם כל חיבתי לקבוצתכם. זו הייתה כוונתי, מקווה שהיא יותר ברורה.
לתגובה שלי היה רעיון שפירטתי בהמשך, בהודעה שלך אין שום דבר שמועיל לדיון. אל תהיה קטנוני, אני בטוח שבפורום האנגלי, משתמש שלא היה מסכים איתך היה שולח אותך לעשות תספורת כמו לאליל שלך בתמונה. עוד דוגמא לפני שאני פורש, אוליגר, מגנה של ברצלונה לשעבר שהיה מקבל לא מעט דקות משחק בקבוצה יותר מפוארת מרומא, היה מתאים להיות הרכש של רומא במקרה והיה חסר לה מגן ימני? האם מעבר כזה היה נחשב לירידה בקריירה שלו?
ואתה טוען שאני קטנוני... מה ההבדל בין זה לבין מה שרשמתי? היכן אתה רואה כאן את התועלת? את הרלוונטיות? היכן ההסבר? הסברת את עמדתך (מאוחר יותר) בדיוק כמו שאני הסברתי, שום דבר שונה. נראה כאילו בכוח אתה מחפש להוציא אותי טועה/קטן א Whatever... מה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ואני כותב דברים שלא מועילים לדיון? כן. למה לא? אולי מבחינת גיל זה היה משתנה אבל בכלליות - כן. לרדת מברצלונה לרומא זו ירידה ולא משנה איך תגדיר את זה או תסתכל על זה.
הסיבה היחידה שברסה מועדון קצת יותר מפואר מרומא היא בגלל שרומא נמצאת באיטליה ואילו ברסה בספרד. רומא כל הזמן נאבקה בענקיות כמו אינטר מילאן יובה ותמיד היו כמה אימפריות תורניות כמו פיורנטינה סמפדוריה נפולי או לאציו. אצל ברסה בספרד המצב קצת שונה יש את ריאל ואוליי מידי פעם איזה קבוצה מפתיעה תורנית שמתחרה בה. והתחרות תמיד היתה הרבה יותר קלה לו ברבה היתה באיטליה היא לא היתה מגיעה לחמישית ממה שיש לה היום שמראה שהיא קבוצה יותר גדולה מרומא
לדעתי העיסקה של בניון לא באמת תצא לפועל בניגוד לבאפטיסטה (שכניראה כבר השבוע יוצג ואן דאר וארט במדריד ולכן הסיכוי להשאלה לרומא יגדל) ומאלודה (שאם רוביניו יגיע לצ'לסי מאלודה לא ישאר שם). מה עדיף? בניון וסואזו (שבעיסקה שלו הכל תלוי ברומא) או באפטיסטה ומאלודה? ברור שבאפטיסטה ומאלודה.