בניון אם ילך לרומא אז רק לספסל בשביל להיות שחקן שמביא שינוי, והוא יכול להיות אחד כזה בצורה מצויינת, אבל אם יקנו אותו בשביל שיהיה בהרכב זו טעות איומה כי הוא פשוט לא מספיק טוב
והליגה האיטלקית היא לא פיזית? היא מאוד פיזית ואגרסיבית. והאמת, שדווקא הגעתו של בניון יכולה להיות טובה לאוהדי רומא פה לפחות מהסיבה שישדרו את הקבוצה הרבה יותר, כפי שקרה עם ווסטהאם בתקופת בניון. בזה אתם יכולים להתנחם אולי, מבחינה מקצועית? אפשר להתווכח על זה המון.
אפילו האחים פיליפיני יותר טובים ממנסיני של שנה שעברה. עדיין זה לא אומר שבניון מספיק טוב לרומא. חשבתי שהמועדון עם הפנים קדימה.
לא כמו האנגלית תהיה בטוח , גם קצב המשחק באנגליה הוא רצחני , מקצועית לבניון יהיה טוב הרבה יותר באיטליה . ולנו הישראליום שאוהדים רומא , יהיה יותר סיקורים ושידורים . כמו שאמרת ..
שער נגד לאציו לבניון יכול להיות אחד הרגעים הגדולים ששחקן ישראלי עשה אי פעם. וד"א, אבישי, יכול להיות שאתה מאשדוד?
צאו מהסרט ! בניון לא יגיע לרומא.. זה סתם עוד שם שעולה בהקשר של רומא,שעכשיו זה נהיה אופנה לזרוק סתם שם של שחקן ולקשר אותו לרומא. תפסיקו להתייחס לשמות שעולים כל שעתיים. עד שמישהו לא חותם רישמית,אין מה להתייחס לכל השמועות.
שלום לכם...קוראים לי דניאל ואני בן 15. קיצור האם אפשר לדעת כמו שמות שמקושרים לרומא? כי לא התעדקנתי בחודש האחרון..
ג'ון ברוכים הבאים לפורום. איך הגעת לרומא? ואיך לאזעזל הגעת לריסה? דיפדוף קליל בדפים הקודמים יענה לך על השאלה.
שלום..דפדפתי..בניון חח לדעתי אחלה שחקן..אני אוהד רומא משנת 2001 בערך..ולריסה סתם החתמה ולדעתי טובה שחקן טוב לא זקן מידי עם נסיון באירופה יעיל גם מגן-קשר-קיצוני...לא עלה הרבה מידי.. וזהו בעיקרון...ואני מקווה להשתלב בפורום.