צריך לשאול את אוהדי בארסה מתי החוזה שלו שודרג בפעם האחרונה, אבל בוודאות אני יכול להגיד לך שהוא הרוויח קצת יותר מ-5 מ' לפני שנתיים-שלוש.
כתבתי אתמול בצחוק שזה אטו, חשבתי שאין לעסקה שום סיכוי להתבצע בגלל גובה המשכורת שלו. ככה או ככה, נראה לי שעם סילבה רומא יכולה להסתדר בשני המובנים, גם בסכום ההעברה וגם בסכום המשכורת.
כניראה שמחר מול מונאקו, נפתח שוב עם ארתור בשער בגלל שדוני אפילו לא נוסע לצרפת ( שוב נקבל 3 גולים אבל עם התקפה טובה נעשה את זה 4-3), ובלי טוטי,טאדיי,מקסס,פיזארו,דה רוסי,בריגי,וקאסטי. הרכב שליי: ארתור,סיסיניו,פאנוצ'י,לורייה\חואן,ריסה,אקווילני, אלבארז\וירגה\פאלרמו(אם הם יכולים בכלל לשחק שם),אספוזיטו ,פרוטה ,ווציניץ,מונטלה\אוקקה(מגיע לו צ'אנס). אני יודע שזה הרכב גרוע לגמרי אבל זה הכי טוב שאפשר לעשות.
KADM(מה השם?), קשה מאוד להבין את ההרכב שאתה רוצה. כתוב אותו כמו שהוא, בלי סימני פיסוק שמבלבלים את כל העניינים בפנים. גם לי הייתה פעם בעיה כזאת.
טוב כמו ששמתם לב על שם גדול עדיין לא שמענו אבל יש מספר חדשות של הקבוצה. :aa1: טוטי כבר בתהליכי שיקום וצפוי להיות מוכן לעונה הבאה! :aa1: כשנשאל ספאלטי אם אקווילאני נשאר הוא ענה:"אף פעם לא היה לי ספק שהוא נשאר".
תכל'ס לאף אחד לא היה ספק בכך... רומא לא תיתן לעוד שחקן חשוב בקבוצה לחזק יריבה ולהחליש את עצמה. לרגע לא חששתי שהוא יעזוב. נ.ב: מה עם קאזורלה? מה מתקדם איתו?
"שבת בערב, אל תחמיצו, בניון נגד אינטר! (אה וגם ישחקו שם עוד כמה שחקנים כמו טוטי ודה רוסי אבל למי אכפת)" "שבוע לאחר מכן בניון וחבריו יפגשו את מילאן" ותחשבו מה יקרה אחרי איזה שער מקרי, "בניון בנה את רומא ביום אחד". אבל עזבו את הבדיחות, גם בקטע המקצועי עדיף כבר את מנסיני. חוץ מהפאדיחה, זאת גם ירידה מקצועית לא קטנה.
welcome to my world... ברור שבניון מהבחינה המקצועית הוא ירידה ברמה ממנסיני, אבל הוא שחקן מצוין שיכול להתאים לרומא. לא כשחקן הרכב באנקר, אבל כשחקן רוטציה הוא מתאים בהחלט.
אולי בנסיבות אחרות בניון היה מתאים להיות שחקן רוטציה לא רע באגפים. אבל כשפראדה מנפנף עם 20-25 מליון יורו ומציע הצעות רשמיות על מוטו ודויד סילבה, מלחיץ אותי לחשוב שבסופו של דבר נסיים עם בניון.
מה שבטוח , יושב עליו בול הליגה האיטלקית , הליגה האנגלית יותר פיזית , ובכלל נראה שהוא יתאים לסגנון שלנו , אבל אם הוא יבוא זה יעשה רק לו טוב , לרומא אני לא כל כך בטוח , יש אפשרויות יותר טובות .