רומא 08/09:: אי וודאות לקראת פתיחת המרקטו

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jul 1, 2008.

1. kadm Member

וזה גם יגרום לנו בעיה שלא יהיה מספיק כסף לשחקן קישור שמאלי

2. Lupo Member

ווצ'יניץ'. אחרי קנייה של חלוץ מטרה, רק ישאר להביא 2-3 שחקנים שימלאו את הסגל הרחב.

3. kadm Member

עם איזה כסף נקנה 2-3 שחקנים אם מוציאים 20 מיליון על מוטו??????

ובקשר לדיון בהתחלה של הדף על סרסי, לדעתי, כדי להשאיל אותו לעוד עונה, ולהשאיר את מונטלה שיגמור קריירה כחלוץ מחליף ברומא (והוא עדיין זוכר איך להכניס גולים אם הוא לא פצוע!)!

Last edited: Jul 23, 2008
  4. Lupo Member

לא אני אמרתי לקנות את מוטו ב20 מיליון. אני לא מאמין שרומא הייתה משחררת את ג'יולי אם היא הייתה יודעת שיבצר לה חור על הספסל.

5. kadm Member

לא יהיה חור אם נשאיל את מאלודה ונקנה את מוטו (לא שזה אפשרי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx )!
    כי אז יהיו לנו בספסל: ארתור,לורייה,פאנוצ'י,טונטו,קאסטי,פיזארו\אקווילני,בריגי,פרוטה,ווציניץ',מונטלה\סרסי(אחד מהם יושאל או במקרה של מונטלה אולי הוא ימכר לומרות שלדעתי זה יהיה אדיוטי למכור אותו, בוא נשמור אותו ונשאיל את סרסי!).
    זה 10 שחקני ספסל לא צריך יותר!

6. Lupo Member

גיבוי להתקפה לא מספיק טוב. צריך להשאיל כמה שחקנים בשביל פיתרון לטווח קצר.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה קשקשנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

כי מדובר באחד משחקני ההתקפה הטובים בליגה. בן 29? גם אם יקבל חוזה ל4 שנים, אני בטוח שלאורך התקופה הזאת הוא יציג יכולת מצויינת. מאריו גומז ופודולסקי אומנם יותר צעירים, אבל לא ברמה של אדריאן מוטו. בכל מקרה, המועדונים שלהם הודיעו שהם לא למכירה. למרות שאני לא סובל את מוטו, אני חייב להודות שהוא שווה את המכיר הזה אם לא יותר. נשמע לי לא רע בכלל לשדרג את העמדה השמאלית ממנסיני למוטו תמורת 6 מליון יורו. אני רוצה להגיד מזל טוב לדניאל פראדה שסוף סוף התחיל לעשות משהו שיצדיק את המשכורת שהוא מקבל. מה שמדאיג אותי כרגע זה אי הסכמתה של ריאל מדריד להשאיל את באפטיסטה. אם מוטו יסכים לעבור לרומא, לא ישאר יותר כסף להעברות ונפספס את השחקן שכל כך תפור על השיטה של ספאלטי. כמובן שיש אפשרות להשאיל את חלודה, לשנות את המערך ולשחק עם מוטו בחוד ליד טוטי.

אני מבין שלא מצאת לינקים למשחקים על הירח, מוטו הוא השחקן שמיועד לשחק ב"קישור השמאלי".

עזוב לרגע את העובדה שלרומא אין כסף לקנות יותר משחקן אחד (לא כולל השאלות כמובן), אתה מוכן להסביר למה רומא צריכה עוד 4 שחקנים, ואיזה תפקיד ימלא כל אחד?

אין קשר בין מונטלה לצ'רצ'י. אם ישאלו אותי את מי אני מעדיף, קרספו או מונטלה? אם גם ככה רומא משלמת סכומים מטורפים למונטלה, עדיף להשאיר את האגדה ולתת לו לסיים את השנתיים האחרונות לפני הפרישה ברומא.
    המאץ' אפ של צ'רצ'י הוא עם אספוזיטו ולא עם מונטלה. מכירה של אספוזיטו תכניס עוד קצת מזומנים לרומא והשחקן בית הכי מוגשר של רומא בגילו יוכל לפרוץ כבר העונה ויהיה מחליף לא רע לטאדיי. במקרה שצ'רצ'י יושאל ואספוזיטו ישאר, "נרוויח" שחקן דיי גמור שאמור להיות גיבוי לשחקן אחר שנמצא בירידה. אני גם לא בטוח שקבוצות אמצע טבלה ומטה יעדיפו לתת הזדמנות לשחקן מושאל שעדיין לא הוכיח את עצמו על חשבון שחקנים שכבר משחקים בקבוצה.

רומא זה אחד המועדונים המעטים שמשחררים שחקן ולא משנה כמה יקבלו עליו, ברגע שהוא רק רומז שהוא רוצה לעזוב. ג'ולי רצה לחזור לצרפת, רומא בחיים לא הייתה משאירה שחקן בכוח שאין לו מוטיבציה לשחק.

8. Lupo Member

אני לוקח בחשבון שהשיטה של ספאלטי תישאר 4-5-1.
    נניח שחסר לקבוצה מחליף לטאדי(בוא לא נבנה על אספוזיטו),קיצוני שמאלי, מחליף לקיצוני שמאלי, וחלוץ מחליף(במידה שווצ'יניץ' הוא החלוץ). 4 שחקני גיבוי חסרים לדעתי.
    זה עדיין קשקוש לדעתך?

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נניח שום דבר, לטאדיי יש מחליף, לא מספיק טוב כמו שכבר אמרתי אבל יש. צ'רצ'י עדיין לא הושאל ויהיה פתרון הכי טוב לדעתי. כמובן שהייתי שמח לראות את רוסינה למשל מצטרף לקבוצה, אבל כרגע זה לא מציאותי ונצטרך להסתפק במה שיש.
    קיצוני שמאלי - מסכים, רומא חייבת שחקן חדש והציעה היום 19 מליון יורו על אחד כזה.
    מחליף לקיצוני שמאלי - ווצ'יניץ'.
    חלוץ מחליף? שוב ווצ'יניץ', מוטו אם יגיע ועוד שחקן נגמשי שנמצא על הכוונת של רומא כבר כמה שבועות.

מוזר שלא הזכרת מחליף לפרוטה המתדרדר. רומא צריכה רק שני שחקנים נוספים כדי להשלים את הסגל כמו שאמר טוטי. חשוב מאוד שלפחות אחד מהם ידע לשחק בכמה עמדות על המגרש.
    אם רומא תשיג את המטרות שלה, ההתקפה תראה בצורה כזאת :

----מוטו (ווצ'יניץ')---פרוטה(באפטיסטה)----טאדיי(צ'רצ'י\אספוזיטו)---
    ---------------טוטי (ווצ'יניץ', מוטו, באפטיסטה, מונטלה, צ'רצ'י)-----

לא מספיק טוב לדעתכם?

Last edited by a moderator: Jul 23, 2008
  10. Lupo Member

פרוטה לדעתי יהיה מחליף לטוטי(לטוטי לא באמת יש מחליף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ). טוטי יעבור לשחק מאחורי החלוץ(ווצ'יניץ', מוטו, מי שזה לא יהיה).

ד"א קובי, ולכל אוהדי רומא כאן, האם אתם אופטימים לגבי העונה של רומא? ומה התחזית?מה יחשב כהצלחה ומה ככישלון?

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שחרשנו את הנושא הזה מספיק בשנתיים האחרונות. במשך כל הקריירה, טוטי הציג יכולת יותר טובה כשיחק בחוד. הוא עושה את זה מצויין עד עכשיו ושום דבר בעולם לא יזיז אותו מעמדת החלוץ. מה גם שהוא לא רוצה לשחק בעמדה אחרת.

יש אחלה גמר ליגת האלופות באולימפיקו. חייבים להיות שם, חייבים להחזיר את ההסטוריה.
    בליגה, כרגע שתי המילאנזיות יותר חזקות מרומא על הנייר אבל עם חיזוק מתאים, רומא יכולה להשתוות אליהם ולתת פייט עד המשחק האחרון כמו בעונה שעברה.
    גביע, חשוב מאוד לחלק את הכוחות נכון אבל אני מאוד אשמח אם רומא תיקח את הגביע בפעם העשירית ותהיה נקבוצה הראשונה באיטליה שתקבל את הכוכב הכסוף.

12. Lupo Member

ככה או ככה פרוטה יהיה על הספסל. ספאלטי רוצה להביא עוד חלוץ. אם הוא משחק 4-4-2 אז פרוטה באמת מיותר. אם ספאלטי ימשיך עם 4-5-1, פרוטה יכול להיות מחליף לטוטי מאחורי החלוץ.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון, ווצ'יניץ' יהיה לפחות שחקן רוטציה. זו הייתה עונת הפריצה שלו, אחרי שב07\06 הוא עבר עונה חלשה מאוד ביחס לציפיות. אי אפשר עכשיו להוריד אותו לספסל. גם ריסה בא כשחקן רוטציה, שהוא יהיה גם אלטרנטיבה לקשר השמאלי(מה שכנראה לא יקרה אם מוטו\חלוץ אחר\מלודה יבואו). יהיו המון רוטציות כמו בשנה שעברה, כאשר כרגע רק לדוני, חואן, מקסס, דה רוסי, וטוטי מובטח מקום בהרכב(במידה והם יהיו כשירים כמובן). אני לא אופטימי, בכלל לא. או מוטו או רייס חייבים להגיע(דווקא באחרון אני מאמין מאוד). גם דרנטה יכול לבוא, כרגע אין לנו שחקן אגף שמאל אחד נורמלי(את טאדיי חייבים בצד ימין כרגע) והוא היה נראה לי טוב מאוד בליגת האלופות נגד רומא. הוא נכנס דקה 70 ביחד עם מירקו והוא היחיד שניסה, בעט ורץ. באפיסטה כל כך לא נחוץ. אין לו עמדה שאפשר להגיד שהיא הטבעית שלו, קשר מרכזי אנו לא צריכים בכלל(העמדה הזו ביחד עם הבלמים והשוער סגורה מבחינתי), קשר התקפי אין לנו בטקטיקה וחלוץ מטרה הוא בכלל לא. לא נחוץ. הוא כמו רייס(שאני כן רוצה לראות אותו בקבוצה) עבר עונות אחרונות מחרידות, אבל רייס הוא הימור שיכול לעשות משהו. באפיסטה הוא בעצם הימור שגם אם יצליח, כלום לא ייצא מזה. אז מה קרה? זרקנו 15 מיליון דולר על עמדה שאנו לא צריכים, וריאל לא הולכת להשאיל לנו אותו.

ד"א, מה קורה עם בריגי בקבוצה?
    נשאר, עוזב?

14. Lupo Member

נדמה לי שקראתי שהוא חותם חוזה חדש.
    דרך אגב, צודק מה שאמרת לגבי באפטיסטה. לדעתי הוא מאוד כשרוני, אבל אין לו עמדה ברורה כל כך, וצריך להשקיע במה שבאמת צריך(חלוץ, קיצוני שמאלי).

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צעד טיפשי, לא רואה אותו מקבל הזדמנויות השנה.