רומא הייתה קרובה להחתים את פביאנו לפני שהוא עבר לסביליה אך משום מה העדיפו לבסוף את אחמד חוסם מידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx זה מה שהיה לו להגיד היום : There has been contact with Roma for a long time," said Fabiano. "I will be proud to wear the Giallorossi shirt. It is not true that I will renew my Sevilla contract my release clause is set at 12 million." ואם כבר נגענו בפרד, זה מה שהיה להגיד לגויזה : "I had a good season, I'm playing well and I am ready for a bigger club," he said. "Roma or Barcelona, or someone else, we'll see. "For now I'm concentrating on the European Championships. But I like Roma, they are a good club and are in the Champions League." אחד מהם יכול להיות תוספת נכבדה לחוד שלנו אבל אם זה היה תלוי בי, הייתי משקיע קצת יותר ומכוון לחלוץ צעיר יותר ומוכשר יותר כמו הונטלאר.
צודק לגמרי, אבל להונטלאר יש הצעות מכמה מועדונים יותר גדולים מרומא כמו ריאל וצ'לסי שמתעניינות בו. לרומא יהיה קשה לתת את הכסף שצ'לסי וריאל מוכנות לתת.
גם כמות הכסף קטנה יותר, בכל זאת שחקנים יעדיפו תכסף של ריאל או צ'לסי , אם תבוא הצעה של אחת מהקבוצות האלה, לא נראה לי שהוא יותר על הזדמנות, 2 מהמועדונים הכי גדולים העולם .
עושה רושם שרומא מתעניינת בחלוץ מאיורקה, גואיזה וכבר מכינה את ההצעה. מדברים על משהו כמו 10 מיליון יורו. ג'ון ארנה ריסה מצוטט כמי שאומר שהמעבר לרומא הוא עניין של 50%.
10 מיליון על שחקן ברמה ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!1 חייבים לקפוץ על זה כבר עכשיו, כי לומרות שדי נאטלה אמר שהוא יסגור מה קורה עם העונה הבאה שלו רק אחרי היורו, אני לא מאמין שהוא יבוא אלינו לומרות שאני מת לראות אותו ברומא! אם קונים אותו ב10 וריסה ב5, יש לנו 10 מיליון נוספים לבזבז ולא כולל המחירות של מנסיני, ג'יולי ופרוטה (אם בכלל נמכור), זה מספיק לחידוש חוזים לפרארי,דה רוסי,דוני,ואקווילני ככה שלא צריך לבזבז כסף על בלם מחליף חדש, ואז אם נמכור את מנסיני וג'יולי נוכל לקנות מגן שמאלי ברמה גבוהה +קשר ימיני (מחליף לטאדיי) ברמה בינונית!
אני תוהה האם צריך להשקיע כסף על שחקנים בינוניים.... עדיף לא לקנות בינוניים זה יש מספיק ברומא(טאדיי עושה אחלה עבודה אבל כדי להיות בטופ של הכדורגל צריך לשדרג את העמדה שלו ולא להביא מחליפים בינוניים)
פרארי עזב סופית. לדוני יש חוזה ל4 שנים הבאות. פרוטה כנראה לא ימכר, ולא יהיה לנו 10 מיליון לאחר 2 הקניות האלה אלה 5.
מקווה מאוד שריסה לא יחתום. שחקן יד שניה. גם את גוויזה אני לא רוצה לראות ברומא. סתם שחקן שנתן עונה טובה אחת בחיים שלו, וגם היא בליגה אחרת, בסגנון משחק שונה. די נטאלה הוא השחקן שאני רוצה לראות ברומא. רומא של עונה הבאה צריכה, לדעתי, להישאר עם ה 4-5-1. הבאת די נטאלה תוכל לסגור כם את העמדה של מנסיני וגם את עמדת החלוץ. על עמדת הקשר הקדמי\חלוץ נסוג פרוטה יכול לשחק, ואם לא הוא אז אקווילאני. בקיצור, ל4-5-1, רומא צריכה את די נטלאה ואולי עוד קשר מרכזי אחד (מלבד ההגנה).
לא אמרתי שהפסקתי לאהוד את מילאן, אלא רק שהתיאשתי מחלון ההעברות, ולכן בינתיים אני עוקב אחרי רומא, שאותה (כמו כולם) אני מסמפט. AGRNT ORANGE - וואלה, תודה.