מה הקשר למנג'ר? ודבר שני שאתה מביא שחקן בהרבה כסף יחסית לרומא אתה צריך לנצל את היכולות שלו. כנראה שאם המאמן מעדיף רוב העונה את קאסטי הוא מבין שהוא עשה טעות
נכון, לקח לסיסיניו קצת זמן להתרגל למעבר מהליגה הספרדית לאיטלקית, אבל כשהוא כבר השתלב בקבוצה (כלומר בחצי השני של העוונה), היו לו כמה משחקים טובים מאוד גם כמגן וגם כקיצוני. לחשוב על מכירה שלו אחרי שהוא בא רק בקיץ שעבר זה מגוחך, ביחוד שהאלטרנטיבות של רומא בעמדת המגן הימני ממש לא עדיפות עליו (ויסלח לי קאסטי).
במהדורה של היום של רומניסטה צוין שדה רוסי ביקש את המספר 10 של טוטי כשהוא יתלה את נעליו ונענה בשלילה. רומא מתכוונת להוציא את המספר 10 משימוש כאות הוקרה לפרנצ'סקו טוטי. אין לי דעה חד משמעית לגבי הדילמה הזאת. מצד אחד, טוטי הוא השחקן הכי גדול של רומא בהסטוריה (ויסלחו לי קונטי, פלקאו, די ברטולמיי ופרוצו) ורומא כבר הוציאה מספר מפעילות בעבר, מספר 6 שהיה שייך לפלוטו אלדאיר ואם כל הכבוד לו, לטוטי מגיע הרבה יותר ממנו. מצד שני, אני רוצה לראות את דה רוסי יורש את המספר של טוטי ואם כבר להוציא את מספר 10 משימוש, זה היה אמור לקרות כהוקרה לדי ברטולמיי שהתאבד עוד לפני שטוטי לקח את המספר לעצמו. בנוסף לזה, בקצב שרומא מייצרת סמלים, בעוד מספר שנים נראה מספרים כמו בNBA. מה דעתכם? הייתם רוצים לראות את דה רוסי עם מספר 10 בעתיד או שעדיף שהמספר הזה ישאר אצל טוטי גם אחריי שיפרוש?
אני בדילמה. מצד אחד, טוטי הוא שחקננו הגדול בהיסטוריה. זה ברור לכולנו שהוא צריך לקבל מספר מיוחד, אות הוקרה. אבל מצד שני אני רואה בדה רוסי היורש הבא של טוטי, הקאפטינו הבא, הוא השחקן המושלם לזה ולדעתי טוטי היה צריך\צריך להגיד להנהלה שהוא רוצה שדה רוסי יירש את מספרו ולדעתי הוא גם יעשה את זה. לטוטי יש יחסים מצוינים עם דה רוסי והוא לא יתנגד למהלך הזה, בכלל לא. מוזר לי שעד עכשיו הוא לא אמר משהו להנהלה, אבל הוא יעשה את זה, אני מקווה. http://img183.imageshack.us/img183/7828/8of0.Xxx
אני חושב שלפרנצ'סקו טוטי מגיע אות ההוקרה הזה. הוא השחקן הטוב ביותר ששיחק במדי רומא ודה-רוסי יכול להפוך להיות כוכב גדול גם ללא מס' 10 ולקבל מס' משלו אשר יכול להפוך גם הוא לשם-דבר במועדון האיטלקי.
כמו שאמרו פה , צריך לתת לטוטי תהוקרה הזו כי הוא לא רק השחקן הכי טוב, אלא גם הסמל הכי טוב וגדול. דה רוסי יכול לרשת מספר משלו , דה רוסי הוא אחד השחקנים האהובים עלי לא רק בקבוצה , אלא בעולם כולו. אבל לטוטי מגיע הכבוד הזה , באמת אני לא מכיר הרבה סמלים כמוהו, אבל אפשר לעשות משהו כזה, לרשת תמספר לדה רוסי , והוא ירש אותו לשחקן הגדול הבא שלנו , או בקיצור להעביר תמספר הזה מדור לדור לשחקן הבית שהכי מגיע לו/שהכי טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
זה בדיוק מה שקרה עד היום. מדי ברטולמיי דרך הנסיך ג'יאניני לטוטי. אבל זה לא נראה לך מוזר שהמספר של אלדאיר פרש יחד איתו והמספר של טוטי ישאר? לדעתי יש מקום להוציא את המספר משימוש אבל גם לתת את ההחלטה בידי השחקן עצמו וככה המספר ישמר אצל הראוים ביותר.
יש משהו מאוד בעייתי בלהוציא מפעילות את החולצה מספר 10, משום שהמספר הזה מסמל הרבה יותר מאשר מספרים אחרים, ויש לו ערך רב. לדעתי החולצה הזאת צריכה לעבור עם השנים רק בין שחקנים שגדלו ברומא והוכיחו את נאמנותם למועדון, ואין ספק שאם אכן החולצה לא תצא מפעילות, אז אין שחקן ראוי יותר מדניאלה דה רוסי לרשת את 10 (בנוסף לסרט הקפטן, כמובן). ההחלטה צריכה להתקבל על ידי טוטי ולא ע"י ההנהלה, ואני לא חושב שטוטי יתנגד ש10 יועבר לדה רוסי כשיפרוש.
בהחלט צריך לתת לטוטי להחליט,אבל כמו ש Giallorossi אמר יש למספר הזה ערך רב , וזה מספר שמיצג תמנהיגים, תסמלים, וגם תשחקנים הכי טובים בקבוצתם, ההחלטה צריכה לבוא רק מהצד של טוטי . מה אני יגיד לכם, מקווה שרק צרות כאלה יבואו עלינו .
:aa1: הסוכן של פליפ מקסס,ממליץ לרומא ליקנות את חאטם בן-ארפה. קשרה של ליון,הוא טוען שבן-ארפה יהיה תחילף הולם למאנסיני שיעזוב כימעט בוודאות הקיץ,והסכום שליון תידרוש עבורו יהיה בסביבות ה-13 מיליון יורו. :aa1: לואיס סהה,חלוץ מסנצ'סטר יונייטד,מקושר למעבר לרומא,לאחר שהודיע שיעזוב את מנצ'סטר יונייטד בקיץ הקרוב. :aa1: סימונה לוריה,בלם סיינה,מקווה שרומא תירכוש אותו בקיץ,ואומר:"שהחלום שזלו זה לשחק ברומא". :aa1: גם שמם של מיקאל סילבסטרה,וגון ארנס ריסה הוזכרו שוב,כמועמדים להגיע לרומא,כדי לאייש את עמדת המן השמאלי.
אני לא אוהב לשמוע את רומא מקושרת לשחקנים "יד שניה". רומא צריכה להתענין בשחקנים כמו חאתם בן ארפה או אנטוניו די נטאלה, שלא הגיעו לטופ האירופי, ורומא תהיה עליה, או לפחות לא ירידה בדרגב עבורם. להתענין בשחקנים כמו סילבסטרה וריסה גורם לרומא להראות כמו המזבלה של הקבוצות הגדולות באמת.
מה אנחנו פח זבל של יונייטד? הם לוקחים את פטרוצ'י ואנחנו מקבלים את סהה וסילבסטרה שעל הנייר הם כבר סיימו את הקריירה ובפועל לא (לומרות שאולי יצא עוד משהו מסהה)? ובקשר לבן ארפה, יכול ליהיות שהם יסכימו נגיד למנסיני + השאלה של אנטונס לשנה (כי ממלה אנחנו נשאיל אותו שנה הבאה, הבעיה לא בטוח שישחק בליון!) + איזה 5-7 מיליון? זה יכול ליהיות מצויין בשבילנו, כי הרי בן ארפה משחק במשבצת של מנסיני!
המחיר לא זול אבל אני חושב שאפשר להסתדר על זה, הוא בן 21(תקנו אותי אם אני טועה) בסך הכול, אחד הכשרונות הטובים של צרפת, ויכול להתפתח לשחקן גדול, אפשר לבדוק עוד אפשרויות .
לא הזכרתם את השם הכי חשוב עד עכשיו.... לאויס פביאנו הצהיר שהוא רוצה לעבור לרומא. סעיף השחרור שלו עומד על 12 מיליון יורו ואני חושב שהוא אופצייה מצויינת.