נהדר, אני רוצה לראות את הידע הנרחב שלך מלבד התעסקות בשמועות מפגרות. למשל, אם אתה טוען שספאלטי לא מחזיק מסיסיניו, אתה חייב להסביר את עצמך. בעל ידע נרחב בכדורגל כמוך חייב לדעת שלהגר ממדינה למדינה ולהשתלב בכדורגל קצת שונה ומועדון חדש שמשחק בצורה אחרת מהקודם לוקח זמן. אתה גם בטח יודע שבעונה כל כך עמוסה, מאמנים נוהגים לעשות רוטציה בין שחקנים וכשיש שני שחקנים ברמה גבוה, לרוב הם מתחלקים בדקות משחק. במקרה של סיסיניו, לקח לו כמעט חצי שנה להכנס לעניינים אבל כשזה קרה, הוא שיחק כמעט בכל המשחקים עד סוף העונה כשהיה כשיר. תוסיף לזה את המחמאות שהוא מקבל מספאלטי ומחבריו לקבוצה, את התצוגות במספר לא מבוטל של משחקים. בהתחלה לא הבנתי למה ברומא כל כך התעקשו לקנות אותו מריאל ועוד בסכום גבוה יחסית, אבל הוא הוכיח את עצמו ברומא ויהיה המגן הימני שלה גם בשנים הבאות. פאנוצ'י כמו שכבר ציינתי, לא ישחק בעמדת המגן יותר אלא אם כן, גם סיסיניו וגם קאסטי לא יהיו כשירים. אין לי שום כוונה לזלזל באף אחד, להפף, יש כאן מספיק אוהדים של הקבוצה כדי ליצור דיונים ברמה גבוהה אבל משום מה זה לא קורה ותראה שב10 העמודים האחרונים מתעסקים רק בשמועות חסרות בסיס במקום בקבוצה עצמה.
לא יודע מה איתך אבל אני ראיתי את קאסטי פותח על פניו של סיסיניו במשחקים החשובים... לסיסיניו אמנם יש על הנייר שם יותר גדול משל סיסיניו אבל עם שמות לא באים למכלות. ספאלטי לדעתי הבין שעשה טעות ולדעתי במוקדם או במאוחר סיסיניו ימכר... ספאלטי לא אוהב את ההגנה של סיסיניו ולכן מעדיף את קאסטי שיודע גם הגנה וגם התקפה. ואתה מדבר על תצוגות גדולות של סיסיניו. אני לא יודע כל כך על מה אתה מדבר אני זוכר רק שתי משחקים טובים שלו מול פיורנטינה בחוץ ובבית לא מעבר לזה
אני מעריך את התרומה של מרקו קאסטי ולדעתי הוא מגן מצויין ולאורך כל העונה היה יותר טוב מסיסיניו. כשיש שני שחקנים ברמה גבוה באותה עמדה זה לגיטימי לעשות ביניהם רוטציה. סיסיניו היה המצטיין בשני המשחקים מול מילאן והיה נהדר גם נגד ריאל מדריד, האם אלה משחקים לא מספיק גדולים בשבילך? אם תדפדף אחורה בדיון תוכל לראות שבהתחלה הייתי נגד הבאתו של סיסיניו ונשארתי באותה דעה גם כשקאסטי הציג יכולת טובה מאוד בתחילת העונה, אבל בכל פעם שסיסיניו קיבל הזדמנות הוא הוכיח מה הוא שווה וגם אני שיניתי את דעתי עליו. בכל אופן במועדון מאוד מרוצים ממנו ולמזלנו אף אחד שם לא מספיר מטומטם כדי לחשוב אפילו בצחוק למכור אותו. אם הייתי הולך עם שמות למכולת כנראה שהייתי אוהד את מילאן או ריאל מדריד. בשורה תחתונה, לרומא יש שני מגנים בצד ימין ברמה גבוה והעמדה הזאת סגורה ונעולה. במרכז ההגנה חסר לנו בלם נוסף ואם רומא ויתרה על פרארי, הייתי מצפה לראות שחקן טוב ממנו ולא איזה שחקן עבר כמו סילבסטרה.
היום מדווח שרומא רוצה לקנות את ניקו קראנצ'אר מפורטסמות ושהמחיר שלו בערך 15 מיליון פאונד!!! ואני שואל את עצמי למה אנחנו צריכים אותו לעזאזל?!
זה בהחלט נכון שלסיסיניו יש על הנייר שם גדול יותר מזה של קאסטי. הנה תראו: Cicero Joao De Cezare CICINHO לעומת Marco CASSETTI. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אורי צודק אבל תוכו לא כברו. לשם הארוך של סיסיניו אין משמעות (אם אני לא טועה) לעומת מרקו קאסטי. הפרוש של השם קאסטי מאיטלקית זה חזרת, מרקו חזרת.
לא לאורך של השם התכוונתי ואני מאמין שאתם גם יודעים את זה... לסיסיניו יש שם גדול יותר משל קאסטי בגלל שסיסיניו בא מריאל והוא ברזילאי מצליח וקאסטי לעומתו איטלקי שבא מקבוצת תחתית
חזרת? באיטלקית חזרת זה barbaforte או rafano cassetti אם אתה מתקעש לדעת, זה דווקא מגירות. מגירה ברבים.
לא צריכים..! אם כבר מקרואטיה עדיף סרנה.. ובטח שחטאר ירצו עליו בוחטות.. ויש להם גם את דניאל פראנייץ' מהירנביין.. שלפי מה שראיתי מראה ניצצות יפים של כדורגל ולא נראה יותר מידי יקר.. שחקן מהיר באגף שמאל . .בדיוק מה שרומא צריכה
צודק, משום מה כשתרגמתי דף מהאתר הרשמי של רומא, ברשימת השחקנים ראיתי ליד daniele de red את marco measles http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין יותר משחקים השנה צריך לשים את כל הסכף על חלוץ מטרה... למכור את סיסיניו ומהכסף להביא קיצוני עדיף שחקן או שניים טובים מאשר 5 בינוניים
אני מתחיל לחשוד שאתה מודע לשטויות שאתה כותב וזה פשוט לא מפריע לך. עוד לא קלטת שזה לא הגיוני למכור את סיסיניו ואף אחד לא מתכוון לעשות זאת? המגן שהיה מצויין העונה נרכש ב11 מליון יורו לא בשביל שימכר שנה לאחר מכן. שלא נדבר שרומא תשאר רק עם מגן ימני אחד בסגל. גם אני בעד להשקיע את כל הכסף בחלוץ מהטופ ובכסף מהמכירה של מנסיני אפשר להביא ווינגר לא פחות מוכשר ובטח שהרבה יותר מתאים לקבוצה. מקווה שזה גם מה שיקרה בסופו של דבר.
למה למכור את סיסיניו ?!?! קודם כל הוא שחקן מצוין , ואין לנו מתקיף כמוהו בעמדה שלו, ושתצטרך שחקן הגנה שתורם כמוהו להתקפה לא יהיה , מזה שווה שתקנה חלוץ או קיצוני ותפסיד מגן חשוב ?
אני לא יודע למה אבל לשם שינוי נדמה לי שכל מה שאני יגיד לא יהיה מספיק טוב בשבילך וזה קצת מצחיק או עצוב אני לא יודע. ב11 מיליון שבזבזת לא שדרגת את העמדה של המגן הימני ואתה יודע את זה. כנראה ציפו ש11 מיליון יספיקו כדי לשדרג את עמדת המגן הימני אחרת היו מבזבזים את הכסף על חלוץ..