רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. AVISEY Member

דייגו מיליטו בן 29 , ואנחנו צריכים חלוץ לטווח הארוך .

2. totti-mania Member

אם יש לך רעיונות טובים אני אשמח לשמוע אבל צריכים להיות ריאלים גם לגבי מחיר השחקן כי להגיד שחקנים יקרים זה לא יהיה ריאלי

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן יש אוהדים שאין להם מושג מהחיים.

-----------אנטוניולי-------
    -------זאגו--אלדאיר---סמואל-----
    קאנדלה----אמרסון----טומאסי----קאפו--
    --------------טוטי----------------
    ------בטיסטוטה--מונטלה--------

שיטה מושלמת של קאפלו, משחק יפה לעין ויעילות מדהימה שנגמרה באליפות. אף קבוצה לא שיחקה בצורה כזאת דאז אך היריבות למדו לשחק נגד רומא והקבוצה הדרדרה לאחת העונות הגרועות בהיסטוריה. אני לא אומר שזה מה שצפוי לקרות גם הפעם אבל חייבים להודות שהיריבות למדו את השיטה של ספאלטי. קאפלו ידע לעשות את השינוים הנכונים כמו בעונת 03-04 המעולה כששינה את המערך של רומא ל442 ונתן לטוטי וקסאנו להוביל את החוד. רומא מחפשת חלוץ רחבה קלאסי שיאפשר לשחק לא רק על הקרקע ויתן וורסטליות לסגנון המשחק. שחקנים שלא מתאימים לתוכנית של ספאלטי כמו מנסיני נמצאים ברשימת העברות וכל התסמינים מצביעים על כך שספאלטי הולך לשנות את צורת המשחק של רומא.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון אני אמרתי שג'ביריל סיסה הוא אופציה נהדרת, כבר הרבה זמן שלא היה לנו חלוץ מהיר כזה. היה לו עונה טובה בצרפת והוא אמר שהוא רוצה לעזוב את צרפת, או לאיטליה או לספרד. למרות שהוא לא הראה השחקן האולטימטיבי לליגה האיטלקית, הוא כבר קושר אלינו ואמר שהוא רוצה להצטרף לרומא, כזה שזה אופציה ריאלית.

עוד שחקן שהייתי מת לראות אצלנו זה ריגה ההולנדי של לבנטה. הוא הולך לעזוב בטוח בקיץ ולמרות שרומא לא קושרה אליו הוא נראה אופציה טובה. יש לו טכניקה אדירה, הוא נתן עונה טובה יחסית בספרד(מלך השערים של לבנטה לא?) ולדעתי הוא יכול להתקלם טוב באיטליה. מקווה שלפחות הוא יקושר אלינו. הוא גם צעיר יחסית(24 אם אני לא טועה).

יש עוד שחקן שהייתי מת לראות אצלנו, אבל הוא בן 27, גם כן לא אופציה לעתיד אבל נחמד. השחקן הוא סלבדור קאבנס הפארגוואי. מי שרואה את הליברטדורס יכול לראות איזה שחקן ענק הוא, הוא מלך השערים שם אני חושב. יש לו כל מה שחלוץ צריך, לא קולט איך הוא לא באירופה. הוא כנראה יעבור לאנגליה לפי השמועות.

5. AVISEY Member

בטח שצריכים להיות ראלים לגבי המחיר , אבל מיליטו לא שווה לנו בכלל .. ומתי בכלל אמרתי מישהו יקר ?
    סיסה מושלם לרומא .

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי דייגו מיליטו אופצייה טובה לרומא, מדובר בשחקן שרומא צריכה, הוא כובש הרבה שערים, ובעבר שיחק בג'ינואה כלומר שלא תהיה לו בעיה בהסתגלות לליגה האיטלקית, בנוסף לזה הוא לא יעלה לרומא הרבה.

לגבי סיסה, אני לא חושב ששחקן כמוהו יצליח לשחק יותר מ5 משחקים בעונה בליגה האיטלקית, הוא שחקן שמרבה לקבל פציעות, ואני לא חושב שאפשר לסמוך עליו.

7. Deki Member

למה זורקים אותו לפח אחרי שנה? יש לו מינימום של 4 שנים לתת.
    מה גם שסיסה צעיר ממנו כולה בשנתיים, ובקצב הפציעות כמו שאחמד מעליי הזכיר, מי יודע אם הוא יפרוש לפני מיליטו.

8. totti-mania Member

דייגו מיליטו אופציה הרבה יותר טובה לדעתי מאשר סיסה.... סיסה גם נפצע המון
    אני מעדיף לראות דרום אמריקאי ברומא למרות שאי אפשר לדעת מי יכול להתאים... חוץ ממיליטו אני לא רואה עוד חלוצים ברמה שרומא צריכה במחיר נמוך... יש את קרפסו אבל הוא כבר זקן מידי... אולי איגביני יעקובו?חחחח

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. AVISEY Member

אם ונגיד הוא יבוא , אני לא ידע אם לצחוק או לבכות , השחקן גמור ממזמן , אבל היה מגן גדול למרות שג'ובאני רוסו התעלל בו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מגן גדול הוא לא היה, סלבסטרה הוא מסוג השחקנים שבשיא שלהם הם טובים אך לא מצויינים.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרגעו, זאת רק שמועה ואף אחד עדיין לא הציע שום דבר.
    רומא מחפשת בלם רביעי במקום פרארי ואם בטעות סילבסטרה יגיע, זה לא יהיה על חשבון מגן חדש.
    בעצם גם במקרה כזה, לא לחדש את החוזה של פרארי בשביל להביא שחקן כמו סילבסטרה זאת בדיחה.

13. totti-mania Member

למכור את סיסיניו ולהביא את סילבסטרה זה יכול להיות מהלך מצויין.. סיסיניו לא משהו בכלל סילבסטרה יכול להיות בלם מחליף וגם מגן שמאלי מחליף ככה שיש גם את פאנוצ'י שאני מאוד אוהב שצריך לפתוח כמגן ימני ויכול להיות חיפוי גם לעמדת הבלם

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    אני מבין שאתה אוהד צעיר מאוד, אבל להבא תנסה לברר קצת פרטים על הקבוצה שאתה אוהד ואולי גם תנסה להמנע מלכתוב אוסף שטויות שכזה. אחריי הכל, הדיון הזה מייצג את דעותיהם של אוהדי רומא וחייב להיות להם מושג בסיסי בקבוצה שלהם.

למכור את סיסיניו ולהביא את סילבסטרה זה לא מהלך מצויין, זה מהלך אדיוטי שאפילו ההנהלה שלנו לא חשבה עליו. סיסיניו מגן ימני! ונכנס בכיף ל10 המגנים הטובים באירופה. נתן עונה מצויינת ברומא למרות שלקח לו מספר חודשים להתאקלם. סילבסטרה הוא שחקן גמור מהקצה של הספסל של יונייטד שיכול לשחק בצד שמאל של ההגנה ובתור בלם. מה הקשר שלו לסיסיניו?? הם לא משחקים באותם תפקידים ובטח שלא באותה רמה שאפשר בכלל להשוות בינהם. פאנוצ'י בעיקר בגלל הגיל, שחקן פחות מהיר מבעבר והעונה עבר לשחק בתור בלם. בעונה הבאה פאנוצ'י צפוי להיות הבלם השלישי של רומא כשבצד ימין ישחקו סיסיניו וקאסטי.

חברים, בואו ננסה לעלות קצת את הרמה של הדיון הזה, להתעסק כל הזמן בספקולציות זאת לא הדרך, אפשר לעשות את זה גם בדיון העברות של הפורום. אז אם אין לכם מה להוסיף או לשתף בעניין הקבוצה שאתם אוהדים, הדיון הזה מיותר ועדיף שיסגר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/08
  15. totti-mania Member

אני מבין שאתה מפקפק בכל מני אנשים שמגיבים בפורום אז ככה ספאלטי לא מחזיק בכלל מסיסיניו ואתה ראית את זה במשחקים הגדולים שהוא נתן לקאסטי לשחק לפניו. סילבסטרה יכול להיות מגן שמאלי\בלם מחליף ראוי. לא אמרתי שהם משחקים באותה עמדה אבל אולי כדאי למכור את סיסיניו כי יש לנו שני מגנים ימניים שמועדפים על פניו(קאסטי ופאנוצ'י).
    בכל מקרה אני מצפה שלא תזלזל בדעות של אנשים אחרים כמו שאתה לא רוצה שיזלזלו בדעות שלך באופן כללי.
    תאמין לי שידע בסיסי על רומא לא חסר לי לא על סגל השחקנים שלה ולא על הרמה שלהם ושל הקבוצה.