אני חושב שכל אוהד היה רוצה לראות את אקווילני בהרכב אבל אי אפשר להתעלם מהכושר של פיזארו בחצי עונה האחרונה שנגמרה בצורה מושלמת בגמר גביע כשהיה השחקן המצטיין. אוהדים רבים היו רוצים גם להחזיר את גאלופה, הקשר המצויין של סיינה שהיה שותף גם לגביע של הנבחרת הצעירה, אבל יהיה חבל לראות אותו מתבזבז על הספסל.
שלא תבינו לא נכון חברים, אני מאוד אוהב את פרוטה אבל... מכייון שאין הרבה כסף ורומא השנה בכל מקרה תביא חלוץ אוטומאטית טוטי ישחק על חשבון פרוטה מאחורי חלוץ אז עדיף למכור את פרוטה כדי שיהיה כסף לשחקנים איכותיים יותר... גם רודריגו טאדיי מבחינה מיצה את הפוטנציאל שלו ברומא וצריך לשדרג את העמדה שלו... אין ספק שחקן טוב אבל לא מספיק כדי שרומא תיקח עוד צעד קדימה
לפי הטלגרף מנצ'סטר יונייטד החתימה את חלוץ הנוער דויד פטרוצי. http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtm...3/sfnman113.xml
איך אפשר להגיד שטאדיי מיצה את עצמו? לפני זה אנחנו צריכים להביא חלוץ, ומגן שמאלי. גם את פרוטה אני לא רוצה בחוץ, אחרי עונה רעה צריך להעיף אותו? צריך לזכור לו את העונה הקודמת האדירה שלו ואת שאר העונות הטובות שלו...
הקטע עם ההעברות של רומא זה פשוט בושה.. קבוצה שכל כך קרובה למימוש הפוטנציאל שלה ע"י 2 /3 שחקנים ברמה עולמית.. לא עשו רכש משמעותי בשנים האחרונות(מבחינת כסף).. למרות שאני חייב לציין שספאלטי עשה עבודה מצויינת בחלק מהקניות שלו בעבר(פיזארו מצויין ולא יקר מידי ווצ'יניץ') .. אבל הגיע הזמן לשים קצת כסף ולהבטיח איכות ולא לקנות מגנים כמו מקס טונטו עם כל ההערכה אליו
קודם כל אני חייב לציין שהקליפ שלך יפה אבל לפעמים נדמה שאנחנו אוהדים את טוטי ולא את רומא. דבר שני אני חושב שהשנה למרות כל הקשיים צריך לבנות קבוצה מאוד מאוד חזקה (אפילו לקחת הלוואה לרכישת שחקנים.) כי שנה הבאה האולימפיקו מארח את גמר ליגת האלופות וזאת גם כנראה השנה האחרונה שטוטי יוכל לסחוב את רומא על כתפיו הרחבות. טוטי הוא שחקן שאם לא לקח ליגת אלופות בקריירה שלו אז זה עושה לו עוול גדול מאוד...
:aa1: רומא מבעיה התעניינות בחלוץ ניבחרת גרמניה,ושטוטגארט,מריו גומז. הסוכן שלו מכחיש,אבל מודה שזה יהיה כבוד גדול עבורו של גמוז לשחק בקבוצה כמו רומא,ועם שחקן כמו טוטי...
גומז נשמע אחלה רכש אבל גם פודולסקי יכול לבוא בחשבון כי לא כל כך סופרים אותו בבאירן והוא רוצה לעזוב.......
אני לא רואה את גומז או פודולסקי ברומא עונה הבאה. גומז - יקר מדי. פודולסקי - דווקא כן בונים עליו לעונה הבאה בבאירן.
קודם כל תודה.. ובתגובה לקטע עם טוטי.. שעשיתי את הקליפ הייתי קצת פחות בוגר באהדה שלי לקבוצה וקיום זה ברור שעידן טוטי הולך להיגמר ועכשיו יש את דה רוסי ואולי אקווילאני שירשו את מקומו.. ולגבי ליגת האלופות ברור ששנה הבאה זה חובה לנסות להגיע לגמר באולימפיקו ובנוגע לחלוץ לא מריו גומז ולא פודולסקי נראה לי יתאימו ..