רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי,לפי כל מיני פירסומים רומא ובארסה יסכמו ככל הניראה על מכירתו של מאנסיני,לא מפרסמים כמה רומא תקבל תמורתו.
    הערכתי שזה הסכום שרומא תידרוש עבורו.

בקשר לחואקין,פורסם שוב שהוא לא מרוצה בוולניסה,ושהעמועמדות ליקלוט אותו הם רומא ואברטון,ביגלל זה העלתי את השם שלו,אני דווקא מאמין שהוא יכול ליפרוח ברומא,עם הסיגנון משחק ההתקפי של רומא.
    בקשר לוייאה,זה סתם דוגמא של שחקן שעשוי לעבור קבוצה בקייץ,אין שום פירסום שרומא רוצה אותו.

את פרוטה צריך לימכור,הוא מיצה את עצמו ברומא,והענה ראו את זה הכי טוב. מה גם שאם רומא משנה מערך,כמו שכתבים פה, אין לו מקום בהרכב.

2. AVISEY Member

חבר'ה , ראיתי תמשחק של שוייץ וצ'כיה ,התרשמתי מלודוביק מניין , מגנה השמאלי של שוייץ ושטוטגרט , יודע לעשות הגנה , מתקיף בצורה נהדרת , טכני, מהיר . מה שאנחנו מחפשים , הוא בן 28 , אני מכיר אותו לא רק מהיום , מהמשחקים נגד ישראל וגם ראיתי אותו בליגה הגרמנית לא פעם , יכול להיות מעניין לא חושבים ?

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן נחמד, קושר לרומא בעבר אבל הייתי מעדיף לראות מגן יותר צעיר כמו וארגס, מטיו או טיאו שיוריד מהלחץ על טונטו בעונה הבאה ויחליף אותו בשנים הבאות.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר שחקנים מהיורו, מהשחק של טורקיה-פורטוגל אפשר לשים לב לשניים. הראשון זה קאזים-קאזים. יש לו טכניקה טובה ממה שאני רואה, יכולת כדרור פנטסטית וראיית משחק שלא מביישת אף שחקן בעולם. יש לו חוכמת משחק, אני התאהבתי בסגנון שלו. הוא משחק בעיקרון הוא משחק כקשר ימני עם נטייה לחדור לרחבה, וזה עובד לו עם יכולת הכדרור. הוא מאוד מהיר, ולמרות שלא ראיתי אותו הרבה אני חושב שהוא יכול להיות שחקן מתאים לרומא. רק כמה חבל שאני לא רואה אותו מגיעhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    יש גם מגן שמאלי שקושר אלינו בינואר, באלטה. אותו דווקא ראיתי יותר(הרבה מהמוקדמות) והוא נראה מצוין. הוא מגן שמאלי הגנתי, אך הוא יודע להכניס שערים(שער נגד פנרבחצ'ה בדרבי הגדול של טורקיה לפני שנה). אני כבר הבעתי את דעתי עליו בינואר ואני אומר גם עכשיו, הוא שחקן טוב לרוטציות עם טונאטו.

5. fuks51 Member

שחקן פנטסטי..
    אחד הברגים החשובים באגפים של שטוטגארט
    וגורם נוסף שיכול לתרפד את הבאתו זה מגן שמאלי מצויין נוסף בסגל של שטוטגארט-ארתור בוקה החוף שנהבי.

6. AVISEY Member

שמעתי שרומא מתענינת בשני שחקנים , פרדי ליונגברג(ווסטהאם) ודויד סואזו(אינטר) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לאן הגענו, לוינברג בן 32 , וסואזו לא נראה לי שיכול להיות מחליף ראוי למנסיני .

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/08
  7. totti-mania Member

נראה לי שנאלץ להסתפק בשחקנים עם יכולות מאוד מוגבלות כמו אלו שהזכרת

8. totti-mania Member

48 שעות ואף אחד לא זוכר בפורום הזה שיש קבוצה שקוראים לה רומא...
    תביאו קצת חדשות מעניינות מה יש?

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקום להתלונן תביא אתה.

10. totti-mania Member

אני משתדל להביא כמה שאפשר אבל אני לא כל כך מוצא ביומיים האחרונים בשביל מה יש פורום? בשביל שחברי הפורום יביאו חדשות/דעות מעניינות כל מני....

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אנחנו בתקופת היורו מה שאומר שלא קורה הרבה בינתיים באיטליה שם יותר מרוכזים בשאלה אם איטליה תצליח להתגבר על רומניה. שהיורו יסתיים אני בטוח שיהיה מה לחדש אז בינתיים מה שאתה רואה זה מה שיש.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה ציטוטים מעניינים מהראיון עם אביו של אלברטו :

“If Roma say that they see him as an element they will be counting on for the future he will be happy to stay forever.

“He is more or less looking for a starting shirt, but we know that there will be three candidates for the place – Roma have told us that,”

עם הזמן אני יותר ויותר בטוח שרומא תשנה את מערך המשחק שלה בעונה הבאה. לפי דבריו של אקווילני האב, 3 שחקנים יתמודדו על המקום בקישור לצד דה רוסי. לא קשה לנחש שמדובר על פיזארו, פרוטה ואקווילני עצמו. קשה לי לראות שחקנים כמו פיזארו שהיה נהדר בחצי השני של העונה ופרוטה ישבו על הספסל כשאקווילני יהיה זה שיתפוס את המקום בהרכב. גם אם ספאלטי יעשה רוטציה בינהם, תמיד יהיו שחקנים לא מרוצים, גם בגלל המקום הבטוח שלהם בהרכב והמעמד שלהם עד כה בקבוצה.

13. totti-mania Member

לא יודע מה להגיד לך, מצד אחד אקווילאני לא יכול לשחק מאחורי חלוץ ורק פרוטה וטוטי יכולים לשחק מאחורי חלוץ... אקווילאני ופיזארו משחקים בדיוק באותה משבצת אז קשה לדעת מה יהיה מבחינתי הגיע הזמן להיפרד מפרוטה עם כל הצער שבדבר ולשדרג את המשבצת שלו... יכולים להביא על חשבונו חלוץ ולשלוח את טוטי אחורנית ואפשר סתם להחליף אותו בשחקן אחר שמשחק באותה עמדה... בכל מקרה לדעתי עדיף האפשרות הראשונה ולתת לווצ'יניץ לשחק בצד שמאל להתראות!

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשדרג את המשבצת של פרוטה?
    לידע כללי, כל המערך המוצלח של ספאלטי תיפקד ב3 שנים האחרונות על פרוטה ואני לא רואה שום שחקן שימלא את התפקיד שלו בצורה טובה יותר. אבל מדבריו של אקווילני הזקן אפשר להסיק שלא תהיה עמדה כזאת ברומא בעונה הבאה ובנו יצטרך להלחם על מקום בהרכב לא רק עם פיזארו אלא גם עם אותו פרוטה. להביא עוד קשר זה בדיחה והבעת חוסר אמון בשחקנים שעשו עבודה מצויינת עד עכשיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/08
  15. AVISEY Member

אם אכן המערך יהיה 442 , לא נצטרך עוד קשר . דה רוסי קבוע בהרכב , לדעתי אקוילאני חייב להיות לצידו , ושיש בספסל שחקנים כמו פרוטה ופיזארו , הסגל השתדרג וזה כבר טוב .