רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jun 3, 2007.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה חדשות היום, חלקן מאוד לא צפויות.

:aa1: ברומא מחפשים מגן שמאלי, הרבה מאוד שמות קושרו לאחרונה, טיאו, מט'יאו, גרוסו, ריסה.
    :aa1: שוערה של נאפולי, ג'נארו איאזו מתקרב לרומא שתשלח בתמורה את מאורו אספוזיטו המאכזב. קורצ'י יושאל בוודאות לקבוצה באיטליה.
    :aa1: ברומא מחכים להצאות על מנסיני כשמנגד יעקבו אחריי הקיצוני השווצירי בן 23 של לברקוזן, טרנקווילו ברנטה. מחירו מוערך ב12 מליון יורו אך היחסים הטובים בין רומא לרודי וולר ולברקוזן ידרבנו את העסקה.
    :aa1: קונטי הודיע היום שאקווילני ומקסס לא יזזו מרומא למרות השמועות.

:aa1: ומה תגידו על זה?
    http://www.laromasiamonoi.it/index.php?act...&idnotizia=2029
    אם אני מבין נכון, פרוטה : "אקווילני נשאר? אני עוזב"

אחד השחקנים האהובים עליי. לא יתכן ש"שיטת פרוטה" של ספאלטי תעבוד בלי פרוטה. אבל אי אפשר להתעלם מהעונה האיומה של פרוטה שהיה השחקן הכי חלש של רומא (חוץ ממנסיני). בגמר הגביע הוא חזר לעצמו והוכיח שעדיין יש לו מה להציע אבל שיטת המשחק של ספאלטי צפויה להשתנות ואני לא רואה אותו משתלב ב442 החדש. דה רוסי, פיזארו ואקווילני ימשיכו לקבל את הקרדיט במרכז המגרש עם בריגי על הספסל. קבוצה שבנויה על שני שחקנים במרכז המגרש מחייבת אותם לבצע פעולות הגנתיות ולנהל את המשחק כאחד. לפרוטה אין את שני המרכיבים האלה ולכן אם כל הצער שבדבר יכול למצוא את עצמו מחוץ לתוכניות של הקבוצה.

2. Gnus Avenue Member

חדשות מצוינות לנו!אני חושב שספלאטי מעדיף את פרוטה על אקווילני וזה סולל את הדרך של הילד האיטלקי ללונדון בעזרת השם.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. 亚历山大帕托 Member

קודם כל, אקווילני ופרוטה יכולים לשחק באותו המערך.
    שנית, מה לונדון קשורה?

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל הביעה עניין באקווילאני...

5. AVISEY Member

ברנטה כישרון טוב מאוד , ראיתי מלא משחקים שלו בלברקוזן והתרשמתי שהוא שחקן טוב מאוד , ושחקן מפתח בלברקוזן , לגבי מגן שמאלי , אני לא מבין למה אנחנו צריכים שחקן כמו ריסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx , על גרוסו לא שמעתי שום דבר העונה (כאילו לא שיחק ) אבל יכול להיות מעניין .

6. 亚历山大帕托 Member

אני אפילו לא ראיתי שבעיתונים "הביעו עניין" באקווילני עבור ארסנל.
    בכל מקרה, יש מועדונים בכירים יותר כמו ריאל שרצו אותו באמת, ארסנל היא לא היחידה והדרך בכלל לא סלולה.

7. Gnus Avenue Member

אקווילאני אמר שהוא מעדיף יותר את אנגליה על ספרד ודבר שני לריאל מדריד יש שחקנים אחרים בעמדה של אקווילני כמו פרננדו גאגו או דיארה.

8. 亚历山大帕托 Member

גאגו ודיארה הם קשרים דפנסיביים נטו, בעוד שאקווילני הוא 50/50 שיודע לשחק גם מאחורי החלוצים.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה צרוף מקרים! גם לי הוא אמר את אותו הדבר.

ובשביל ההומור, איך הגעת למסקנה שסיכויה של ארסנל להחתים את אקווילני גדלו? אחריי שהבאתי ידיעה שפרוטה יכול למצוא את עצמו מחוץ לקבוצה+ראיון עם המנהל שמודיע שאקווילני נשאר+ראיון מלפני יומיים של אקווילני עצמו שהודיע בפעם העשירית שהשמועות על עזיבה מצחיקות אותו.

10. yonmu Member

ועדין, אני לא מבין למה אם אקווילאני נשאר פרוטה צריך לעזוב. מה הבעיה בהרכב כזה:

---------טוטי--------
    ג'יולי\טאדיי-פרוטה-רכש(די נטאלה, הלוואי)
    ---אקוויליאני-דה רוסי----

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי זה היה נשמע מוזר בהתחלה אבל מכיוון שרומא מחפשת חלוץ ברמה גבוה בנוסף לכושר המרשים של וצ'יניץ' ומכירתו של מנסיני, רומא צפויה להראות ככה:

-----טוטי----חלוץ חדש\ווצ'יניץ'----
    טאדיי--אקווילני---דה רוסי--ווינגר חדש
    סיסיניו--מקסס-----חואן----טונטו\מגן חדש
    ---------------דוני--------------------

ואם כבר דיברנו על מגן שמאלי, זאת העדיפות שלי:
    1. מונאל וארגס המגן הכי טוב בליגה יהיה מושלם אבל המחיר הגבוה שלו והתקדמות עם פיורנטינה שמחפשת מגן טוב מפסקואל מוריד את הסיכוי שוארגס יגיע לרומא.
    2.טיאו הניגרי נראה מאוד כשרוני ומכוון שטונטו למרות גילו המתקדם מציג יכולת מצויינת, טיאו יוכל להשתלב לאט לאט בקבוצה בלי שיזרקו אותו למים העמוקים על ההתחלה.
    3.המגן בן 31 שנולד ברומא והיה מקושר לקבוצה בעבר יהיה רכישה מצויינת ויתרום מהנסיון שלו לקבוצה, רומא תצטרך להלחם עם יובה ופיורנטינה על שירותיו.
    4. ג'רמי מטיו מגנה הצרפתי של טולוז יהיה השקעה מצויינת לעתיד, הבעיה איתו שהוא לא מספיק טוב הגנתית לרמות הגבוהות.
    5. ריסה - רק בן 27 ונראה שכבר גמר את הסוס, יצא לי לראות שתי טעויות איומות שלו העונה ונראה שהבטחון שלו בעייתי יותר מהכושר שהוא נמצא בו ואולי שינוי אווירה יחזיר אותו ליכולת המצויינת מלפני השנה הנוכחית.

Last edited by a moderator: Jun 3, 2008
  12. kadm Member

וזה יכול באמת להתממש, כי תחשוב שהתקציב של סנסי הוא 25 מיליון, +איזה טרייד\מכירה של מנסיני ופרוטה נוכל להביא גם ווינגר טוב לצד שמאל, גם חלוץ עם שם גדול כמו די נאטלה למשל, וגם מגן שמאלי כמו וורגס\גרוסו\או אולי בטרייד עם אבידל כמו שפירסמו בGOAL.COM, ככה שלדעתי אחרי העונה האחרונה של פרוטה, עם נמכור את פרוטה ומנסיני רק נרוויח, כי פרוטה טוב מאחורי החלוצים אבל שנה הבאה משחקים עם 2 חלוצים, ועם נשחק עם 2 חלוצים וקשר קדמי, זה אומר שניצתרך לוותר על העמדה הכי טובה שלנו, הקישור האחורי, ואני לא רואה שום סיבה לשנות את המערך של 2 קשרים אחוריים כי השנה זה הצליח מצויין!.

נ.ב הודעת המאה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

Last edited: Jun 3, 2008
  13. Gnus Avenue Member

אני למדתי על הבשר שנה שעברה במקרה של תיירי הנרי שמילים של שחקנים זה לא תמיד כמו שזה נשמע ותמיד אפשר להתחרט.

Last edited by a moderator: Jun 3, 2008
  14. totti-mania Member

תגידו חבר'ה... רק אני חושב שצריך לתת לווצ'יניץ לשחק בצד שמאל במקום מנסיני? הוא כל כך כישרוני במשחק מול ריאל הוא הראה כמה הוא כישרוני יש לו דריבל מצויין קשה להוציא לו את הכדור מהרגל והוא חותך פנימה נהדר....

לדעתי צריך לשחק כך:

דוני
    מגן חדש חואן מקסס קאסטי(למכור את סיסיניו הוא על הפנים)
    דה רוסי אקווילאני
    ווציניץ' טוטי טאדי(לקנות קיצוני במקום טאדי כי הוא לא מספיק טוב)

חלוץ(הייתי הולך על קרספו הוא תותח למרות שהוא זקן או שתתנו רעיונות אחרים לחלוצים)
    מה אתם חושבים על מערך כזה?

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

וויצניץ' הוא חלוץ,ואם כל הכשרון שלו,הוא צריך להיות זה שיהיה מול השער ולא זה שישרוף את האגף.