רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקשר האחורי הזה מרימיני..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקשר האחורי הזה מרימני, הוא אחמד בארוסו בן 22 קשר אחורי חזק מאוד ויודע גם לכבוש שערים ממרחקים עם בעיטות חזקות כמו דה רוסי. יהיה המחליף של דה רוסי ויתן אופציה לספאלטי לחזק את הקישור האחורי כשצריך. יש לי הרגשה טובה מאוד לגביו. שחקן כזה היה חסר לרומא בסגל. הגעתו תאלץ את רומא להשאיל את ריקרדו פאטי הקשר האחורי של נבחרת צרפת הצעירה.
    http://www.barsportrimini.com/admin/foto_gallery/GA_37.Xxx

לגבי פיט, כל הבדיחות עליו מיותרות. זה שחקן שקיבו המליץ עליו והוא לא מיועד לסגל של רומא אלה יושאל לטרסטינה או מוטבה מהסריה בי

http://www.gardenrant.com/my_weblog/images/brad_pitt.Xxx
    פיט =]
    אז אפשר להגיד מזל טוב לרומא על רכישה ראשונה העונה. עכשיו נשאר שחקן הגנה, קשר התקפי וחלוץ כדאי שהסגל יהיה מושלם.

לגבי התעניינות בסיסיניו, לא נראה לי שהוא יסכים לשבת על הספסל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  3. Giallorossi Member

מה רע בפיורנטינה?

4. Giallorossi Member

סיסיניו מעדיף להשאר בריאל.
    הידיעה.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא יבוא זה יהיה להיתחרות על מקום בהרכב עם פאנוצ'י,ולא בטוח שהוא יראה ספסל...

בקשר לקשר האחורי מרימיני,ניראה פלופ...הלוואי שאני טועה.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיתחרה עד מחר פאנוצ'י לא רואה אותו ממטר בשנתיים האחרונות. ממה שהבנתי הוא גם לא יגיע.

לגבי בארוסו למה נראה לך שהוא פלופ? בגלל הפרצוף שלו? או בגלל שלא קוראים לו ויירה?

לג'יאלורוסי ששאל לגבי פיורנטינה. היא נחשבת לקבוצה השנואה השלישית של הרומאים אחריי לאציו ויובה.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביגלל שלא ניראה לי רציני שקבוצה שרוצה בעונה הבאה לרוץ לכול התארים מביאה שחקן אלמוני מהליגה השנייה כגיבוי לדה רוסי,אחד השחקנים הכי חשובים ברומא. זה למה...

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא אלמוני למילאן ואינטר שהיו מעוניינות בו. הוא שחקן מספיק טוב בשביל להיות מחליף ויש לו את כל הנתונים להצליח. יש לי הרגשה מאוד טובה לגביו ואני שמח שרומא החתימה אותו. הוא רק בן 22, ורומא צריכה בסגל שחקן כמוהו כי על פאטי אי אפשר לסמוך עדיין. ומה זה משנה מאיזה קבוצה הוא בא? מאיפה אתה מצפה לקנות שחקנים כאלה, מבארסה? וגם במדי רימיני נגד יובה הם סיימו ב0-0 ו1-1.
    תתחילו להבין שרומא לא שופכת 15 ו20 מליון יורו על שחקן אחד כמו פעם אלא מחפשת כשרונות צעירים שהופכים לכוכבים בקבוצה כמו מנסיני לדוגמא וזה מה שאני מצפה גם מבארוסו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/07
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אמרתי שרומא צריכה לישפוך 15 מיליון יורו על קשר ! אל תכניס לי מילים לפה !
    לא חסרים קשרים אחוריים טובים גם בסריאה א,שחקנים עם רקורד מוכח,לי נימאס ליראות כל מיני פלופים כמו ווציניץ שמגעים לקבוצה,רומא קבוצה ששאופת לרוץ לכול התארים צריכה להביא שחקנים טובים,ולא בהכרח יקרים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/07
  10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספאלטי היתראיין ליתיקשורת האיטלקית,ודיבר על קיבו,חואן וקוואליראלה.
    על קיבו הוא אמר:"אני מאוד מקווה שהוא ישאר,העיניין איתו יסתיים בעוד כמה ימים,ואני מקווה שהוא יחילט לחתום על חוזה חדש ברומא."
    על חואן הוא אמר:" הכול עכבר למעשה סגור,והעיסקה צפוייה להיסגר סופית בימים הקרובים.
    ספאלטי לא הכחיש את ההיתעניינות שלו בקוואליראלה,הסוכן של החלוץ מכחיש פנייה מצד רומא לשחקן,בעיקר ביגלל המחיר המטורף שסמפ' דורשת עליו,18 מיליון יורו.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא צריכה לחזק את הסגל, לא את ההרכב. וזה בדיוק מה שהם עושים ועד עכשיו לא עשו טעויות. את מי היית רוצה לראות במקום בארוסו במחיר סביר? ברומא מחפשים שחקנים מתאימים ולא שמות. אתה יודע מי היה המחליף של דה רוסי בעונה שעברה?

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דבר אחד שלא הבנתי כאן,

למה המשאבים של רומא כל כך דלים? או שזה רק נדמה לעין וזה לא יותר מאשר קמצנות לשמה?

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה הם דלים? כי לרומא אין תקציב כמו של אינטר,מהסיבה הפשוטה הזאת.לא לכולם יש כלכך הרבה כסף אתה יודע...

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא שיחקה השנה באותם מפעלים כמו של אינטר, ואף הגיעה רחוק יותר ממנה בליגת האלופות מה שנתן עוד קצת יותר כסף.
    רומא השנה קיבלה יותר כסף מזכויות שידור.
    היא זכתה במענקים על הגביע והמקום השני.

למה לא משקיעים בקבוצה כסף ככה שהיא תוכל להישאר בליגה של הגדולות? בלי יובה ועם מילאן ופיורנטינה מוחלשות ראינו שהיא עושה את זה מצוין.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל זה לא משנה,אינטר קבלה מענק אליפות הזכויות שידור שלה גבוהות מאוד והיא הייתה הרבה יותר עשירה(בערך פי 3) כבר לפני... רומא לא יכולה להשקיע כלכך הרבה פשוט כי אין....