רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jun 3, 2007.

1. ACBenb Member

BRAVO ROMA !!!!! :aaa15: :aaa15: :aaa15: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    ככה עושים את זה כמו שצריך, באים בשקט ועושים את העבודה. בהתחלה חשבתי שהשופט עוד יחרבן לרומא את כל המשחק כי הוא התחיל לשרוק סתם לטובת ריאל אבל רומא עשתה את העבודה בצורה הטובה ביותר. דובדבן בדקה ה90 (למרות שהשער חסר חשיבות בדקה הזאת) ויש איטלקיה באירופה! עכשיו נתפלל שרומא תקבל קבוצה חלשה יחסית ולאיטליה תמשיך להיות נציגות באירופה.

Last edited: Mar 6, 2008
  2. מילאנזי בנשמה1 Member

ההעפלה של רומא אתמול המתיקה את הגלולה לאחר שמילאן לא עלתה לשלב רבע הגמר, ואינטר כנראה לא תעשה את זה...
    כל הערב הסתכלתי רק על המשחק הזה, בתקווה שתהיה לנו נציגה איטלקית בצ'מפיונס, מה גם שאני די מחבב את הקבוצה הזאת, יש בה שחקנים טובים ומאמן מעולה.
    בקיצור, אני מקווה שרומא תקבל הגרלה טובה ברבע הגמר כדי שתוכל להגיע בפעם הראשונה בתולדותיה לחצי הגמר ומי יודע אולי אפילו לגמר..

:aaa15: :aaa15: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx FORZA GIALLOROSSI

3. Gareth Bale Member

כל הכבוד על העפלה לרבע הגמר!
    חבל שיש לשוסטר תירוץ (שחקנים חשובים פצועים) אבל העיקר זה להשתיק אותו ואת ריאל.
    אני חייב לומר שיש לי תחושת בטן כזו שאם ליברפול תעבור את אינטר אז רומא תקבל אותה.
    מעניין לראות אם צדקתי. מישהו יודע מתי ההגרלה של הרבע?

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגרלה תתקיים ב14 למרץ, יום שישי.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספאלטי:
    "אנחנו מאושרים, השחקנים הראו משחק מושלם. השחקנים הראו משחק בוגר, חכם וכל אחד עשה עבודה נהדרת. איך אנחנו עצרנו אותם? תשאלו את שחקני ההגנה שלנו. הקשרים והחלוצים היו חדים ולדוני היה גם משחק נהדר".

דה רוסי:
    "המסע שלנו בליגת האלופות עדיין חי ונושם. אני מתרגש משום שניצחנו את הקבוצה מהחזקות באירופה ועוד באחד האיצטדיונים הקשים בעולם. אחרי שסיינה השפילו אותנו בתחילת פברואר ידענו שעדיין הכול אפשרי, האליפות והצ'מפיונס. אנחנו עדיין בכל המרוצים לתארים שאנחנו יכולים לקחת והניצחון הזה היה קידום ענקי, גם מבחינת מוראל וגם מבחינת זה שהוכחנו שאנחנו מועדון גדול".

טאדיי:
    "הראנו הופעה מדהימה, כל אחד השקיע המון בכל המשחק. לפני המשחק ספאלטי אמר לנו לשחק עם אישיות וכבוד, ועם העירנות שלנו ושלו הראנו משחק נהדר. עכשיו אנחנו חייבים לחשוב על משחק הליגה נגד נאפולי, במיוחד אחרי שניצחו את אינטר. אנחנו צריכים להיות זהירים. אמרנו שאנחנו חייבים ניצחון בבית כדי להגיע כפייבוריטים לעלייה ולהלחיץ את ריאל. למרות שבסופו של דבר השגנו מה שרצינו, כולם סימנו אותנו כאנדרדוגים אבל בסופו של דבר השגנו את התוצאה שרצינו".

סנסי:
    "לא רק שזה מספק לעלות לשלב הבא, זה יותר מספק שזה נגד קבוצה כמו ריאל ועוד שניצחנו בשתי המשחקים. הראינו להם בשתי המשחקים שאנחנו חזקים ותחרותיים. אני מאמינה שברבע הגמר שום דבר לא יהיה פשוט, אבל אנחנו רק צריכים להאמין. האמנו שנעלה מריאל ועשינו את זה".

הקפיטנו:
    "הראנו משחק גדול הערב. אנחנו מקווים שנמשיך במומנטום האדיר שאנחנו נמצאים בו לאחר שניצחנו והראנו משחק גדול. אני עדיין לא בריא ב100% אבל אני לא הסכמתי לפספס משחק עם כזאת חשיבות. התאמנתי קשה כדי לחזור לכושר בכל ה3 שבועות האחרונים כדי להיות בריא למשחק הזה. לא משנה איזה קבוצה נקבל בשלב הבא זה יהיה קשה. אנחנו מקווים שנמשיך להתקדם במפעל הזה ולעלות בפעם הראשונה לחצי הגמר".

6. 亚历山大帕托 Member

וואו וואו וואו!!! המשחק של רומא היה פשוט מושלם (לנוכח הנסיבות)!!! ההגנה של רומא היתה כל כך טובה, שאפילו הקוונים לא הצליחו לעקוב אחרי היציאות למלכודת שהשאירה את ראול 2 מטר בנבדל.

עברתי על ההודעות פה ולא ראיתי שהוזכר איש המשחק... אקווילני!!! איזה שחקן ענק!!! הוא היה השחקן הכי משמעותי בכל המחצית הראשונה וגם אחד האחראים לכך שריאל לא הצליחה להגיע כמעט למצבים בתוך הרחבה במחצית השנייה. ווצ'יניץ' ללא ספק היה ענק בשליש המשחק שבו הוא שיחק, פשוט התעלל בכל ההגנה של ריאל שנראיתה כמו שכונה.

גראצייה רומא!!! גראצייה!!! לא רק שהכדורגל האיטלקי מתקדם לשלב הבא, ורומא היא ללא ספק נציגה הולמת לקלצ'ו, אבל גם העפתם את גועל הנפש הזה שנקרא ריאל מדריד. בתוך הפנים של נדב יעקבי הזבלן והשקרן הזה, ששיקר במצח נחושה במהלך כל המשחק על עבירות מדומות של רומא, וחגג כמו מלכת דראג אחרי כל מסירה של רוביניו, ונשמע כמו ילדה בת 12 שקיבלה לראשונה מחזור כשרומא הבקיעה. גראצייה!!!

Last edited by a moderator: Mar 6, 2008
  7. yonmu Member

כל הכבוד לרומא, משחק מעולה. איטליה-ספרד : 0-1. (חבל שהמאזן מול אנגליה לא טוב העונה, כרגע).
    אקוויליאני - באמת שחקן מעולה. אני מתחלי לפנטז עליו במילאן. הוא כבר הביע רצון לעבור לקבוצה גדולה יותר, נכון?

8. 亚历山大帕托 Member

אני חושש שאין לו מקום ברביעייה הפותחת שלנו לשנים הקרובות, וחבל שהוא יתבזבז כשחקן רוטציה.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכון.

ואם כבר מדברים על אקווילני, הוא פתח אתמול בהרכב בגלל שהבן של ספאלטי (פיזארו) לא היה כשיר ב100%. אני מקווה שהמשחק במדריד יעלה את המניות שלו והוא ישותף הרבה יותר עד סוף העונה למרות שהוא עדיין לא מוצר מוגמר וההצלחה עולה לו לראש בזמן האחרון , מה שגרם לו לריב עם שני הקפטנים בשבועות האחרונים.

Last edited by a moderator: Mar 7, 2008
  10. yonmu Member

מוזר. זכור לי משהו עם אינטר...
    agent orange - הקישור של מילאן חלש התקפית. אני לא מדי מכיר את אקוויליאני, אבל מהמעט שאני כן מכיר אותו, חילוף שלו במקום גאטוזו יחזק את ההתקפה(כמובן שלא באופן קבוע).

Last edited by a moderator: Mar 7, 2008
  11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועה...

12. yonmu Member

רגע, אז הוא סטייל דה-רוסי אני-אשאר-ברומא-כל-החיים או משהו באמצע?

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שתהיה התעניינות רבה בקיץ באקווילני, דה רוסי, מנסיני, מקסס ווצ'יניץ'. רומא תצטרך להתמודד עם זה ולהשאיר את כל השחקנים האלה כדי להמשיך בהתקדמות.

14. MHFC Member

יצא לי לראות אתמול את ה-20 הדקות האחרונות של המשחק בין רומא לריאן, ופשוט נדהמתי מהיכולת המצוינת שהציג אתמול ווצ'ניץ, הוא פשוט חגג באגף השמאלי בכל פעם שהכדור הגיע אליו שחקני ריאל לא יכלו לעצור אותו, אלא רק בעבירה. היה השחקן הטוב ביותר של רומא לטעמי מאז שהוא נכנס למשחק, בנוסף לגול שלו שסגר את הסיפור ושלח באופן מוחלט את ריאל הביתה.

כל הכבוד לרומא על העלייה, נחמד לראות קבוצה איטלקית ברבע הגמר, ועוד רומא שאין לי שנאה כלפיה כמו לאינטר.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בסטטוס של טוטי ודה רוסי בגלל שהוא רומאי ותוצרת מחלקת הנוער של רומא. בקיץ האחרון הייתה לו הצעה מארסנל שעליה הוא צחק בפומבי והודיע שהוא רוצה להשאר ברומא לכל החיים, אך עדיין לדעתי יש לו אופי שונה משני הראשונים, "משהו באמצע". יש לו חוזה עד 2010 ואין טעם להתעסק איתו יותר מדיי כשיש שחקנים כמו דה רוסי ומנסיני שעדיין לא קיבלו חוזה חדש כשהנוכחי מסתיים בשנה הבאה.