נתחיל בזה שעם הרכב שלישי ספורטינג עוד לא הבטיחו ניצחון. ולמרות הידידות והשנאה לרומא מנצ'סטר לא ייתנו להם לנצח, אולי יעלו עם הרכב שני שיש בו כמה שחקנים מהרכב ראשון.
:aa1: טוטי יחמיץ את המשחק נגד קייב ומשהו פה מתחיל להיות ממש מסריח. גם מקסס מצטרף אליו ברשימת הפצועים למשחק.
עוד שחקן נוסף לרשימת הפצועים - דניאלה דה רוסי נפצע אתמול בקרסול והוא בספק למשחק ביום ראשון מול אודיזנה.
חבל מאוד הוא השחקן הצעיר הכי טוב באיטליה כיום מגיע צלש למחלקת הנוער של רומא שמצליחה להוציא שחקנים כמו דה רוסי ואקוויליאני
לצערי מצב הפצועים שלנו הרבה יותר גרוע משל אינטר עוד מתחילת העונה. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לנו סגל רחב (כמו בשנים הקודמות) . לא חושב שבארוסו ופיזארו יצליחו להחזיק את הקישור נגד קבוצה חזקה כמו אודינזה. תיקו תהיה תוצאה מצויינת.
עכשיו גם קאסטי המצויין מצטרף לרשימת הפצועוים ויעדר חודש. פרוטה ואקווילני יחזרו רק אחרי פגרת ינואר וטוטי צפוי לחזור למגרש כבר נגד ליבורנו בעוד שבוע ויתכן שישב על הספסל מול קליארי.
דוני מגלה העונה יכולת טובה מאוד לעומת שנה שעברה, והציל את הקבוצה לא מעט פעמים. אז למרות שהייתי מאוד רוצה לראות את אמליה ברומא, אני לא חושב שזה יקרה בשנה הקרובה.
חבל לראות אמליה מתחרבן בליבורנו, אמליה נהיה אחד השוערים הכי טובים בליגה, השוער האיטלקי הכי טוב אחרי ג'יג'י, ועם כל הצער שבדבר, רומא היה האופציה היחידה שלו שבה הוא יכול להתקדם ולעבור לקבוצה טובה יותר, לפיורנטינה, אינטר ויובה יש שוערים מהטובים בעולם, ובמילאן גליאני הפך לסנדק של דידה.
חדשות טובות, לשם שינוי - סוכנו של אלברטו אקווילני, פרנקו זבאליה, הצהיר שהקשר הפצוע מעוניין להישאר ברומא כמה שאפשר.
אמליה אכן שוער מצויין, אך ברשימת השוערים באיטליה ההיתי שם אותו שלישי - רביעי, אם כל הכבוד, סזאר ואולי גם פריי עדיפים אליו, קשה לי להאמין לראות את רומא מוותרת על דוני בשביל אמליה, אם אמליה ירצה להתקדם לקבוצה טובה יותר, זאת תצטרך להיות קבוצה מחוץ לאיטליה