רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. Giallorossi Member

לדעתי -

דוני
    טונטו-ג'ואן-מקסס-פאנוצ'י/סיסיניו
    אקווילני-דה רוסי
    מנסיני-פרוטה-טאדיי
    טוטי

כשגם ג'ולי ו-ווצ'יניץ' ישולבו די הרבה.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

למזלנו אי אפשר לדעת איך יראה ההרכב העונה. יש שני שחקנים איכותיים בכל עמדה.
    הייתי רוצה לראות את אנטונס ואנדריולי פורצים העונה אבל זה לא ריאלי שהם יקבלו דקות משחק, ונגיד תודה לסיסיניו.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם עוד יקבלו היזדמוניות להוכיח מה הם שווים,במיוחד אנטונאס שהוא המחילף היחידי שיש לטונטו,ואם הוא יוכיח את עצמו אז רומא הרוויחה.
    גם אנדריולי יקבל מספיק היזדמנויות,יש לרומא עונה ארוכה,ויפצעו שחקנים,ויהיו הרחקות,ככה שהוא יוכל לקבל היזדמניות.
    תודה לסיסיניו ?! מה הקשר סיסיניו מגן/קשר ימני ! אנדריולי בלם,ואנטונס מגן שמאלי..

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם במקרה ששני הבלמים הראשונים(מקסס וג'ואן) לא ישחקו, ספאלטי יעדיף לעלות עם פרארי ופאנוצ'י בתור מחליפים ואנדריולי ישאר עדיפות אחרונה.
    במקרה שטונטו לא יהיה כשיר ספאלטי לא יזרוק להרכב את אנטונאס אלא יעדיף שחקן יותר מנוסה(אחד מבין סיסיניו, קאסטי, פאנוצ'י).

והקשר לסיסיניו הוא שאם הוא לא היה מגיע, קו ההגנה היה נראה ככה :
    הרכב - טונטו מקסס ג'ואן פאנוצ'י
    מחליפים - אנטונאס פרארי אנדריולי קאסטי

אני עדיין חושב שסיסיניו רכישה הכי מיותרת של רומא בשנים האחרונות ולאור הכושר הנהדר של קאסטי ב3המשחקים האחרונים אין שום הגיון לעלות את סיסיניו במקומו, ובטח שלא לעשות את זה כאשר אחד מפרארי\ג'ואן יחזרו להרכב ופאנוצ'י יעבור לימין.

מצד שני הייתי רוצה לראות אותו משחק ביום ראשון דווקא בקישור במקום ווצ'יניץ' כשמנסיני יחליף אותו במחצית השניה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/07
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיסניו ממש לא רכישה מיותרת..
    למרות שפאנוצ'י בפורמה טובה (יכולת מצויינת וזימון מחודש לניבחרת),אל תשכח את הגיל,והוא לא יכול לעמוד בעומס גדול של משחקים,מה גם במיקרה של פציעות/הרחקות הוא יכול למלא כל תפקיד בהגנה.
    סיסיניו ניבנה כדי להיות המחליף של פאנוצ'י ברומא.
    בקשר לאנטונאס,הוא יקבל את ההיזדמנויות שלו,אולי לא כבר מהתחלת העונה אבל הוא יקבל היזדמנויות,ספאלטי לא יזרוק אותו ישאר להרכב,הוא יבנה אותו לאט לאט.
    קאסטי עד כמה שאני זוכר לא שיחק בצד שמאל ביכלל,פאנוצ'י הוא זה שעבר שמאלה וקאסטי שיחק כמגן ימני. הוא גם בכושר טוב,אבל אני מעדיף ליראות את אנטונאס על פניו.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מעדיף לראות שחקן שלא עשה כלום בקריירה שלו במקום שחקן שתרם הרבה לרומא בעונה שעברה ונמצא בשיא שלו העונה? קאסטי מועדף אפילו על סיסיניו וימשיך לקבל קרדיט מספאלטי בכל הזדמנות.

7. Giallorossi Member

עם כל הכבוד לקאסטי, הוא כבר מאוד מבוגר ועדיף לשתף כמה שיותר את אנטונס, כי הוא מאוד צעיר והוא צריך לקבל כמה דקות משחק, ואח"כ יהיה אפשר לדעת אם הוא המגן השמאלי שבונים עליו בעתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/07
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה אחרונה שלי לגבי קאסטי.
    מבוגר מאוד? הוא בן 30!! גיל שבו רוב שחקני הכדורגל מגיעים לשיא היכולת.
    בשלושת המשחקים העונה הוא שיחק 90 דקות, רומא לא ספגה אפילו שער אחד והצד ימין שלנו היה המסוכן ביותר. במשחק מול פלארמו, הוא היה הסיבה שאמאורי לא כבש באותו משחק.
    ואני כבר לא מדבר על העונה שעברה שבה הוא כבש 2 שערים ובישל עוד 4 כש3 מהם היו מועמדים לשער העונה. המסירה\הרמה שלו מחצי מגרש תוך כדי ריצה לחלוץ בצד השני זה משהו שגם לסיסיניו כדאי ללמוד ממנו.

לעומת זאת, מי זה אנטונאס?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/07
  9. ASROMA Member

רומא מנצחת בהליכה את דינאמו קייב היום.
    חשוב היה לצבור בטחון לפני הסדרה המפחידה שתתחיל כבר ביום ראשון הקרוב. רומא של היום קבוצה טובה יותר ומחוברת יותר מיובנטוס באולימפיקו עם הכושר הטוב שהקבוצה נמצאת זה הזמן לצאת בהצהרת כוונות - ולא אוסיף יותר מזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי רומא ממש לא פייבוריטית למשחק ביום ראשון. ספאלטי העלה היום את ההרכב החזק ביותר שלו(חוץ מפאנוצ'י שאני כבר לא יודע אם הוא עדיף על קאסטי) וחוץ מזה שהשחקנים יגיעו עייפים, אין להם מספיק זמן להתכונן למשחק כל כך חשוב מול אחת הקבוצות החזקות באיטליה.

11. uno club uno amor Member

איך ראית את המשחק מול קייב?

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל טוב לטוטי שחוגג היום יומולדת 31. שלא יגמר לעולם.

14. Chievo Member

הילד כבר בן 31 והוא עדין מוכשר כמו ילד בתחילת ה20, איך שהזמן חולף, הוא רק משתפר ...

גרנדה פרנצ'סקו טוטי ... Buon Compleanno :aaa15:

15. Drenthe Member

רומא אחלה קבוצה טוטי שחקן ענק