ורומא ממשיכה לקבל מחמאות,הפעם מקאקא שאומר:"רומא משחק כמו ברזיל". ומוסיף:"ההחתמה של סיסיניו היא מצויננת עבור רומא,והוא ישתלב נהדר בקבוצה." עוד שחקן מיליאן מחמיא לרומא,הפעם מדובר במאסימו אודו,שחקן לאציו לשעבר שאומר:"רומא קבוצה מרשימה,שתרוץ על האליפות, ותיתן פייט עד הסוף".
החתמה טובה לטווח הרחוק. השנה אני מאמין שלא נראה אותו יותר מדיי. במידה וטונטו לא יהיה כשיר ספאלטי יעדיף את פאנוצ'י המנוסה בשמאל וסיסיניו במקומו בימין. דבר נוסף שחשבתי עליו, למה השאלנו את רוסי שלנו שהוא באותו גיל כמו אנטונאס, יותר מוכח בליגה ומשחק בערך על אותה עמדה? האמת שציפיתי למודסטו שהיה פותר מיידית את בעית המגן השמאלי אבל מצד שני לא יצא לי לראות את אנטונאס משחק חוץ מהמשחק מול מקסיקו בו הוא כבש.
שמתי לב עכשיו שרומא ביזבזה 40 מליון יורו בקיץ. מה דעתכם? האם זה החלון העברות המוצלח מזה שנים? או שעדיף היה להשקיע את כל הכסף בשחקן אחד או שניים? פיזארו 6.5 ג'ולי 4 ווצ'יניץ' 4.5 אספוזיטו 1.5 בארוסו 1.5 ג'ואן 7 אנטונטס 1.5 סיסיניו 11 אנדריולי 2? קאסטי 1.5
עם הסגל הקצר שהיה לרומא, הייתי אומר שמשפחת סנסי עשתה עבודה לא רעה הקיץ. השאלה איך יסתדרו כל השחקנים החדשים האלה בעונה החדשה.
חצי הכרטיס של אנדראולי עלה לרומא 3 מיליון יורו. במקביל ל42 מיליון היורו הללו, רומא הכניסה 13 מיליון יורו מהמכירה של קיבו. 29 מיליון יורו בקיץ(בהנחה שכל המספרים שהבאת מדוייקים), אני מקווה שעכשיו לא יזלזלו יותר ביכולת הכלכלית של רומא.
אני מאוד מרוצה מההעברות שרומא עשתה בקיץ. מה שהיה חסר לקבוצה זה שחקנים שיוסיפו עומק, כי ההרכב הראשון הוא טוב מאוד. פיזארו וקאסטי היו מצויינים בעונה שעברה כמושאלים ברומא, ולכן קנו אותם. ג'ולי ואספוזיטו יוסיפו עומק בקישור ההתקפי. חואן בא למרכז ההגנה במקום קיבו. ווצ'יניץ' שגם הוא היה מושאל ברומא עונה שעברה בא כדי להוות גיבוי לטוטי. וכל שאר השחקנים הם שחקנים צעירים שבאו כדי להיות מחליפים ולהוסיף לקבוצה אפשרויות של רוטציה שלא הייתה עונה שעברה.
השאלה אם מדיניות הרכש החדשה תועיל לקבוצה יותר מהקודמת שבה היו משקיעים כמעט את כל התקציב בשחקן אחד או 2 (בטיגול,אמרסון,קסאנו,קיבו)
אני חושב שכן. ההרכב הראשון של רומא הוא פנטסטי (הגנה טובה ברוב העונה, קישור אחורי מצויין והתקפה שכובשת המון), הבעיה בעונה שעברה הייתה שלספאלטי לא היה גיוון ושחקנים לרוטציה, והשנה יהיה לו את זה.
הרכש הכי טוב לדעתי זה חואן. בלם מאוד אנדרייטד. אני חושב שגם לז'ולי יש את הכלים להצליח ברומא, הכל תלוי בו.
אחריי הזכיה בקופה אמריקה שבה הנהיג לבדו את ההגנה הברזילאית הוא כבר לא כזה אנדרייטד. מסכים איתך שזאת הרכישה הכי טובה והוא גם השחקן היחידי מבין הרכש שמועמד לשחק בהרכב.