חדשות טובות מרומא: מתכננים הצעה על אמילאנו מורטי. הבעיה שהאיטלקי בן ה-26 הוא שחקן הרכב בולנסיה ולא נראה שזו תרצה למכור אותו. על פי הדיווחים המחיר שלו הוא כ-9 מיליון אירו, וגם במחיר הזה הסבירות שולנסיה תסכים למכור היא נמוכה.
יש סיכוי שולנסיה תשחרר אותו עם הצעה טובה... אני מאוד מקווה שהוא יבוא הוא שחקן טוב ועם ניסיון טוב לגיל שלו.
שבוע שלא הייתי פה (אין מה לעשות ככה זה כנימצאים בצבא...) ושם דבר משמעותי לא הישתנה ברומא,למעט החולצה,שהיא יפה מאוד. קראתי בגול קום,שרומא סיכמה עם קשר ניבחרת שוויץ הצעירה,מישהו יכול לתת קצת יותר פרטים .?
:aa1: ספאלטי: המשחק נגד יובנטוס ביום שבת הוא יותר ממשחק ידידות. כתבה מלאה כאן במשחק, אגב, יחסרו ליובה גריגרה, קילייני ופאלדינו, כולם פצועים.
כבר המון זמן מדברים על זה, מעבר כזה יעשה לצד הימיני שלכם אך ורק טוב, בעיקר שפאנוצ'י כבר לא יחזיק שבוע אחר שבוע. לריאל, עזיבה לא תהיה מכה, גם ככה על עמדתו יש את סרחיו ראמוס, ואם בואו של דרנטה טורס,אם סיסיניו יעזוב, יהפוך לגיבוי לצד הימיני. ככה שלריאל יש גיוון מספיק טוב בהגנה, והסיכוים שסיסיניו יגיע אליכם הם די טובים על פי טעמי.
:aa1: עוד איטלקי על הכוונת של הסיטי: עכשיו אריקסון רוצה גם את מתאו פרארי, הבלם של רומא (וגם האיש עם השם הכי מגניב בעולם P בכל מקרה, השיטלנדס הציעו לרומא כ6 מיליון יורו על הבלם בן ה27. מקווה שההצעה תדחה ושהשבדי ירחיק את הידיים שלו משחקנים איטלקיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
אסור לרומא לשחרר אותו, ברגע שקיבו עזב נשאר 3 בלמים לרומא, וקבוצה כמוה חייבת 3 בלמים ברמה כזו. אסור בתחלית האיסור לרומא למכור את פרארי. הוא הגיבוי הטוב ביותר לחואן או מקסס.
:aa1: ככל הנראה בין רומא וריאל יש פערים של כ5 מיליון יורו על מכירת סיסיניו. רומא מכוונת להציע לסיסיניו חוזה ל3 עונות, כשבכל עונה הוא משתכר כ 2.2 מיל' יורו (תקרת השכר ברומא אם אני לא טועה) :aa1: בכל מקרה, לרומא צפויה תחרות על סיסיניו מצדה של סביליה - ראיל עשויה לשלב את המגן הברזילאי בעסקה על מגן ברזילאי אחר- דניאל אלבס.
לא לדאוג חברים. אומנם ההצעה של סיטי עשתה קצת נזק לרומא אבל פרארי קרוב לחתום על חוזה חדש משתי סיבות. א' רומא הגדילה את ההצעה מ1.6 ל2 מליון יורו לעונה. ב' פרארי רוצה להשאר באיטליה קרוב ל-http://images.alice.it/sg/sportuni/upload/aid/aida8_v0.Xxx
:aa1: רומא הציעו הצעה רשמית על סיסיניו בשווי 7 מליון יורו,ריאל דורשת 9. אין ספק שסיסיניו יוסיף איכות לסגל, השאלה אם הוא שווה את המחיר? מבחינה הגנתית הוא לא מבריק במיוחד וגם לא נראה לי שההבדל בינו לבין קאסטי שווה 9 מליון יורו. עוד ברומא מחפשים בנרות מגן שמאלי כשכל יום עולה שם אחר. מורטי,דל הורנו,שימבונדה,מודסטו, הרבה מועמדים ושמועות אבל לא נשאר הרבה זמן וברומא יש רק מגן שמאלי אחד בסגל.