למי ששאל על מרקו קאסטי,הוא מגן ימני (ד.א. היה השחקן המצטיין היום נגד לברקוזן ובישל שער לפרוטה). יש סיכוי שקסאטי יעבור למונאקו שהציע הצעה טובה גם לרומא ווגם לקסאטי ובמקרה כזה סיסיניו יהיה רכישה טובה. במקרה שקסאטי ישאר אין למה להביא את סיסיניו. לא מאמין שרומא תשקיע כל כך הרבה כסף על שחקן מחליף. ולגבי פאנוצ'י אני מציע שתפסיקו להתקע על הגיל שלו ותתחילו לראות כדורגל. הבחור גם בגיל מבוגר עולה בכושר שלו על הרבה מאוד שחקנים בשיא הקריירה שלהם ובניהם גם סיסיניו. רומא צריכה מגן שמאלי מחליף לטונטו כדאי להשלים את הסגל. מודסטו יהיה הכי מתאים ובמחיר מציאה.
ספאלטי מאשר את ההיעניינות במגן רג'ינה,פרנצ'סקו מודסטו. רומא תציע עברו כ-2.5 מיליון יורו+ אדגר אלברז. עוד מספאלטי,הוא מאוד מרוצה ההופעה של חואן במשחק האחרון,ועושה רושם שהישתלבות של הבלם הברזיאי הייתה מהירה,והוא היה אחד המיצטיינים נגד באייר לברקוזן (קבוצתו לשעבר).
נכון, אולי כיום הוא בכושר מצויין ומתעלה על הרבהה מגנים ימיניים ובינהם סיסניו, אבל זה לא תמיד ישאר ככה. לשחקנים בגיל מבוגר יש סיכוי יותר גבוה להיפצע, והם מתעייפים יותר מהר. אמנם כרגע פאנוצ'י נמצא בכושר מצוין, אבל אי אפשר לבנות עליו לעתיד וחייבים להביא מגן ימיני לרוטציה לא בטוח שסיסניו תהיה הבחירה הנכונה, מכיוון שלא נראה לי שהוא יסכים לשבת על הספסל הרבה, וגם בגלל שהוא לא ממש צעיר [27] ואי אפשר לבנות עליו לעתיד הרחוק יותר.
פאנוצ'י הוא שחקן נהדר, אבל אני לא מאמין שהוא יסחוב עוד עונה של 90 דקות כל משחק, רומא חייבת כבר עכשיו לחשוב על הטווח הארוך, אי אפשר לדעת מה יקרה עם פנוצ'י במהלך העונה, הוא שחקן מתבגר וככל שהגילו של השחקן עולה ומתבגר הסיכוים לפציעות,העייפות,חוסר הכושר וכו'..גם עולים. אז אני חושב שרומא צריכה כבר עכשיו לחשוב עלל מחליף צעיר שיהווה תחליף לעת צרה, וישמש לטווח הארוך. בנוסף לזאת, גם מגן עוד מגן שמאלי אני מרחיב ומעמיק את הסגל.
אתה מאמין גם שמטראצי או זאנטי לא יסחבו אותה שלמה? פאנוצ'י הראה סימני עייפות בעונה הקודמת כי הוא שיחק יותר מדיי משחקים בכל עמדות בהגנה בגלל חוסר במגן שמאלי ובלם ולמרות זאת הוא היה שחקן הגנה הכי טוב ונכי יציב ביחד עם מקסס.לפאנוצ'י יש מחליף טוב והוא מרקו קאסטי והאמת היא שאני לא מאמין שדווקא סיסיניו יסחוב עונה שלמה בלי להפצע שוב. לחשוב על העתיד זה טוב אבל רק במידה ויש שחקנים מתאימים בשוק ולא "כוכבים" סוג ב' במחיר מופרז שאין בהם שום צורך בקבוצה. כמו שאמרתי בעבר רומא צריכה מגן שמאלי וגם אחד כזה מאוד קשה למצוא השנה במיוחד בתקופה של סיום חלון העברות.
באינטר, יש את ריבאס כגיבוי וגם את קורדובה, סמואל לא יודע מה יהיה איתו, צפוי לעזוב עוד העונה. ולזאנטי יש את מאייקון שעושה עבודה לא פחות טובה ממנו, ואפילו עלול לספסל אותו כמה פעמיים. תראה יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שסיסיניו הוא לא מחליף מתאים. אבל לא משנה, פאנוצ'י חייב עוד מחליף צעיר ברמה גבוהה, הוא כבר לא צעיר וחזק מבחינת צעירות, זה שהוא סחב עונה שעברה לא אומר שכל יום פורים והוא שוב יצליח לסחוב עוד עונה. לכן אני חושב שרומא צריכה עוד מחליף צעיר למקרים שפאנוצ'י יעדר, וגם אחד שישמש לטווח הארוך. וכמו שאמרת, גם מגן שמאלי דרוש.
מסכים איתך לגמרי. פאנוצ'י לא יכול ליסחוב עונה לבדו,ולדעתי קאסטי לא שחקן מספיק טוב (יותר מידי בינוני),וכניראה ימכר למונאקו שרוצה אותו,ובמיקרה כזה סיסיניו יגיע לקבוצה (וטוב שכך !),ויתחלק עפ פאנוצ'י בדקות משחק (פאנוצ'י עצמו אמר שישמח ליראות את סיסיניו מגיע),בקשר למגן שמאלי,אני לא ממש מכיר את מודסטו,אבל אם הוא יגיע זה יהיה במחיק זול+אלברז האפס הזה ככה שאני לא ממש יתנגד ליראות אותו מגיע. רק איך מכול הדיבורים על אבידל,אמונאלסון,מת'יו ואפילו גרוסו אנחנו גומרים עם שחקן כמו מודסטו..?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
במקרה של פאנוצ'י הגיל שלו זה יתרון. הוא לא ירד בכושר עם השנים(ובגלל זה חבל לי שאנשים מסתכלים על הגיל שלו וישר מסיקים מסקנות בלי לראות אותו משחק כבר שתי עונות ברמה הגבוה ביותר) והנסיון שלו משפיע לטובה על הקבוצה. בעונה הקרובה הוא לא יצטרך "לסחוב" שום דבר בגלל שברומא יש(יהיו) 8 שחקני הגנה לעומת 6 בעונה שעברה בה פאנוצ'י שיחק קבוע בימין ובשמאל בתור מחליף לטונטו ובאמצע. מחליף לטווח ארוך אפשר להתחיל לחפש בקיץ הבא. נכון לעכשיו לרומא יש 2 שחקנים בכל עמדה,פאנוצ'י בשיא הקריירה שלו, יש לו מחליף טוב יחסית, ואין שחקנים בשוק שיכולים להחליף אותו בעתיד. מי מתייחס לדיבורים? לרומא יש מגן שמאלי מצויין. רומא צריכה מגן מחליף ומודסטו מתאים לתפקיד הזה כמו כפפה.
אני לא יודע ממש מה גורם לך ליתפוס מטונטו,מגן סביר,יותר קשר מאשר מגן. מה גם שהוא גם כבר לא ילד. רומא תריכה מגן שמאלי טיבעי,ולדעתי מודסטו לא מתאים,בתור גיבוי הוא יכול להיות לא רע ביכלל,אבל לא יותר מיזה.
אני מתחיל לחשוב שאתה לא רואה משחקים של רומא אלה מחפש רק שמות של "כוכבים" שיגיע לקבוצה. טונטו יותר קשר ממגן? הוא בחיים לא שיחק בקישור ברומא ובעמדת המגן הוא מצויין גם בהגנה וגם בהתקפה. להזכירך הוא הועדף על גרוסו בנבחרת בתור המחליף של זמברוטה ובכלל מאז קנדלה לא היה ברומא מגן שמאלי ברמה עד עכשיו. לגבי מודסטו לא מתאים? רומא מחפשת מגן מחליף ואין שחקן יותר טוב ממנו בתור גיבוי ובמחיר הזה.
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.. אני לא מדבר על כוכבים,אני מדבר על שחקנים ששידרגו את רומא !!! לפעמים אתה עיוור בכול מה שקשור לרומא,כל שחקן אצלך הוא מינימום אלוהים. אם תעקוב קצת אחרי הקריירה של טונטו,תגלה שהוא שיחק בעיקר כקשר שמאלי,ורק ברומא הוא הוסת לתפקיד הזה ביגלל שמכרו את קופרה ולא הביאו אף אחד אחר במקום. הוא נתן עונה טובה,אבל הוא יותר קשר ממגן,ואת זה אי אפשר לשנות,משחק ההגנה שלו לוקה בחסר,ורומא צריכה לחפש מגן שמאלי טיבעי,תוסיף את הגיל שלו ,ותבין לבד שרומא לא יכולה להמשיך ליבנות עליו. ובתור אחד שרואה משחקים של רומא,אתה בטח שמת לב שבלא מעט משחקים דווקא המגן הימני פאנוצ'י שיחק בצד שמאל,ביגלל הפציעות החוזרות של טונטו. בקיצור תבין לבד למה רומא לא יכולה להמשיך ליבנות עליו.
סיסיניו הוא מגן מצוין ויכול להיות כתחליף לפאנוצ'י המבוגר, שאם התבגרתו קצב הפציעות עלול לגבור. אך השאלה אם ספאלטי, ירצה אותו. כי יש סיכוים גדולים שרומא תביא איזה צעיר כישרוני שישמש לטווח ארוך. סיסיניו בן 27 ויש לו עוד כמה שנים טובות לתת, הוא אחת האופציות הטובות אם לא הטובה ביותר של רומא, אם כי יהא לא בונה על שחקן צעיר יותר שישמש גם לעתיד הרחוק.