רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. A. Arshavin Member

סיסיניו לא משחק בימין?

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא משחק בימין.
    דדה בשמאל.

3. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אה הוא מגן ימני?? אז בכלל לא צריכם אותו!!!

4. uri מנהלים

דדה היה בינוני בשיאו כאשר מהירות היה הנשק החזק שלו , עכשיו הוא גם הפך לאיטי. ואני שוב מזכיר, רומא יכלה לקבל את גרוסו ב-3 מיליון. גברת סנסי בדיחה.

בעניין סיסיניו, הוא ימני. בכוונה השמתטי את המילה מגן, כי הוא לא.

5. uri מנהלים

אגב, אם היו שואלים אותי, אז במקום ללכת על כל מני שאריות כמו דדה (אני גם די בטוח שזה עוד המצעה של התקשרות), הייתי ממליץ להם לפתוח את הארנק (כ-11 מיליון אירו) ולנסות לרכוש את קייליני. מתי עוד תהיה להם הזדמנות לרכוש מגן שכבר בגיל 23 הוא בין הטובים בעולם בעמדתו ויש לו עוד כל כך הרבה שנים לתת ולהתפתח. על הדרך הם גם יצילו את קייליני עצמו מטעות שעוד תהרוס לו את הקריירה (מעבר למנצ'סטר סיטי).

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חשבתי על האופציה הזו,וזה תיהיה טעות לא להביא אותו.

סיסניו רוצה רומא !

7. Sergio Ramos Member

האמת אל הייתי רוצה שיעזוב את ריאל, אני אוהב את השחקן הזה למרות שהעונה החלשה שלא(לא שזה באשמתו, הוא ברובה היה פצוע)והוא כבר הראה מה הוא יודע, אבל כנראה מקום ב11 של ריאל לא יהיה לו. כי אם הוא ישאר הוא יהווה תחליף לראמוס סעמדת המגן, ולפעמיים לרוביניו בעמדת האגף הימיני. האו יכול להיות רכש נהדר, בעיקר שפאנוצ'י כבר עומד לגמור את הסוס.

8. S.Eto'o Member

עד כמה שאני יודע פנואצ'י יכול לשחק גם כמגן שמאלי וכך סיסיניו יוכל לשחק מגן ימני.
    זאת פשוט תהיה טעות של רומא אם היא תקנה את דדה,דדה בסה"כ מגן שמאלי בינוני ואפשר להביא מגינים שמאלים יותר טובים ממנו במחיר הרבה יותר טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/07
  9. FelaKaT Member

קשה לי לראות את רומא רוכשת את דדה, במיוחד לאור העובדה שהיא קרובה מאוד לרכוש את מדסטו.

10. Giallorossi Member

נכון, כי פאנוצ'י בן 20 ויש לו את כל השנים הטובות של הקריירה לפניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx .

11. itzik zohar #20 Member

אני מקווה שרומא תרכוש בסופו של דבר את סיסיניו, הוא כל כך חסר לה. הוא תחליף מצוין על הספסל לפאנוצ'י.

12. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

תסכים איתי שרומא צריכים יותר מגן שמאלי מימני, רומא צריכם להביא צעיר שישב על הספסל

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את אוהדי רומא בפורום הזה. איך זה שאף אחד לא הזכיר את החגיגות המדהימות שהיו באולימפיקו לכבוד יומולדת 80 למועדון ו81 לפרנקו סנסי. אז מה היה לנו?
    http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20070726/i/r1268834881.Xxx
    הצגה של החולצה הרשמית של רומא לעונה הבאה. יותר יפה מהקודמת של דיאדורה לדעתי.
    http://www.gazzetta.it/Fotogallery/Tagliate/2007/07_Luglio/26/AS/04.Xxx
    היו גם שחקני עבר.
    http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20070726/i/r2754684086.Xxx
    ומשחק משעשע מאוד.

ההרכבים: לבנים : קורצ'י,קאפו,נלה,מלדרה,קאסטי,טומאסי,דה רוסי,טאדיי,פלקאו!!,מונטלה,ווצ'יניץ'.
    אדומים: טנקרדי,טונטו,אלדאיר,אנצ'לוטי,רוסי,קנדלה,פיזארו,קונטי,ג'ולי,פרוצו,טוטי.
    עוד השתתפו במשחק: די פרנצ'סקו,דלווקיו,פרוטה,לימה,אקוילאני,בריגי,מנסיני,נונדה,ג'ואן.
    כובשים: לאדומים - ג'ולי,פיזארו,נונדה ללבנים - מונטלה,פרוטה,דלווקיו.

מי שירצה להוריד את כל החגיגות+משחק שיפנה אליי בפרטי.

14. Daniel616 Member

אם סיסיניו יגיע לרומא זה ממש לא כתחליף. סיסיניו הוא מגן טוב מאוד, אני לא מבין איך אתם מזלזלים בו ככה. יש לו מקום בכל קבוצה, גם בריאל מדריד, אבל מה לעשות שלא בונים עליו שם. אני אישית היתי רוצה מאוד שהוא ישאר בריאל מדריד כי הוא מגן תוקף מצוין שיכול לעזור לנו מאוד. ד"א, מרקו קאסטי הוא לא מגן ימני במקרה?

15. Sergio Ramos Member

לסיסיניו אין כרגע מקום בריאל, כמחליף ראשון, כן. אבל כרגע יש בריאל 4 בלמים, ואחד מהם הוא ראמוס שצפוי כמעט ב100 אחוז לשחק כמגן ימיני, וסיסיניו אם כל הכבוד בחיים לא יהיה עדיף עליו, אם סיסיניו נשאר בריאל זה על תקן מחליף לאגף ימין וכמחליף למגן ימני, ובמקרה שהוא יגיע ללרומא הוא יראה יותר דקות מאשר בריאל ששם ראמוס הצעיר צפוי לשחק כמעט כל הזמן. ברומא יש את פנוצ'י שכבר מבוגר וספק אם יסחוב עוד עונה שלמה בא ישחק כמעט בכל המשחקים 90 דקות מלאות. מעבר לרומא יעשה לו טוב מאוד. למרות שאישית הייתי רוצה שהישאר הוא יכול להיות תחליף טוב למקרים של פציעות עוד משהו כזה.