רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jun 3, 2007.

1. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

כשהסכמתי עם סרחיו רמוס4 שמנסיני לא ברמה הכי טובה בעולם התכוונתי שהוא לא בטופ 10 של הכדורגל העולמי גם אני בתור אוהד רומא שרואה אותו הרבה חושב ככה.

Last edited: Jul 12, 2007
  2. Deki Member

לא מבין אתכם. מצד אחד אומרים פה יותר טכני מחימנז, מצד שני לא מחשיבים אותו לרמה עולמית.
    נכון להיות, לפי דעתי, הוא שחקן הכנף מס' 1 בעולם, שני לכריסטיאנו רונאלדו.

3. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

לדעתי הוא צריך לעבוד עוד קצת להיות יותר יציב ואז הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בעולם.

Last edited: Jul 12, 2007
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אוףף כתוב בכתבה שבסוף השנה הוא ילך בחינם, לדעתי ברומא צריכם ללחוץ עליו להאריך את החוזה לפחות בשנה כדאי שאז יוכלו למכור אותו בכסף.

6. Sergio Ramos Member

מה קשור??????????
    זה שאמרנו שהוא יותר טכני מי חימנז,זה הופך אותו אוטומטית לשחקן דרג 1 באירופה?לא.
    מנסיני לדעתי שחקן מצוין שאני נורא אוהב,אבל עם תשווה אותו לקיצוניים דרגה 1 באירופה,הוא פחות טוב מהם.אמרתי כבר מנסיני הוא אחד מהקיצוניים האהובים עליי בעולם,אבל הוא עדיין לא משתווה לקיצוניים כמו,רונאלדיניו,כ.רונאלדו,רובן כו'...

7. DINAMO KIEV Member

הוא ועוד איך משתווה (מנסיני אחד הטובים) למה מיזה רונאלדו או רובן.
    מה רונאלדו הצליח לעשות מול מילאן כלום לעומתו מנסיני תמיד מצליח להטריד הגנות בסדר גודל של מילאן.
    ורובן זה בכלל בדיחה.

8. Deki Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    סוף סוף מבין עניין.
    בקשר למקרה של רונאלדו, אני חושב שהוא לא הצליח להביא לידי ביטוי את היכולת הטכנית שלו על המגרש הרטוב, סה"כ הוא שחקן מצויין ונתן השנה עונה מצויינת באנגליה...
    רובן היה פצוע השנה, אבל שמסתכלים על התפוקה, ואני לא מדבר רק מבחינת שערים, אלא על יכולת תאכלס, מנסיני מתעלה עליו.
    תגיד לי אתה, סרחיו ראמוס, מה מנסיני צריך לשפר כדי להיות שחקן הכנף מספר 1 באירופה. וד"א, זה שרונלאדיניו משחק על שמאל, לא הופך אותו לקשר כנף.

9. Sergio Ramos Member

שב שב בשקט,מה אתה משווה את מנסיני לכריסטיאנו רונאלדו.מה אתה משווה אותו לשחקן עם טכניקה הכי טובה בעולם ,תגיד השתגעת?נכון שיש ביקורות על כריסטיאנו רונאלדו,שהוא לוקה במסירה שלו וכל מיני.אבל למרות זאת אל תשווה את מנסיני לרונאלדו נו באמת איפה אתה חי?
    תסתכל על המעמד של רונאלדו ושל מנסיני,תסתכל על התהילה של כל אחד מהם,רונאלדו עובר אותו זה בטוח.(ושוב,כל מה שאמרתי לא נובעה מי משו נגד מנסיני,פשוט ארמתי כאן עובדה.)

רובן בדיחה?אולי אתה בדיחה.איך אתה יכול להגיד בדיחה על שחקן כה כישרוני וטכני.זה שהוא היה פצוע בצ'לסי ולא קיבל הרבה דקות זה לא אומר כלום.הוא שחקן מצוין.

מה לא מובן?מנסיני שחקן מהטובים בעולם.מבין?יפה!
    אבל אצלי קיצוניים מספר אחד זה דוגמאות למסי,רונאלדיניו,רונאלדו,גיגס וכו'...והוא לא משתווה להם.

חדש באייסוקר,שופטים שחקנים בגלל משחק אחד לא טוב.
    מנסיני לא יותר טוב מי כריסטיאנו רונאלדו.נקודה.
    ועזבו אני לא היתווכח איתך על דבר כה שטותי שהוא כזה ברור.

Last edited by a moderator: Jul 12, 2007
  10. DINAMO KIEV Member

ילד עוד לו ניגבת את החלב מהשפתיים, "התהילה" של רונאלדו הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי.
    מה שמנסיני שכח רונאלדו עוד לא למד--->סתם משפט שחלמתי להגיד אותו מתישהו.
    מה זה טכניקה בישבילך תסביר??? זה שהוא רץ ועושה רוח אם הרגליים זה לא אומר שהוא "טכני" כמו שאתה אומר, תמשיך להקשיב לאבי מלל ולנדב החרגול. ובמה רובן יותר טוב באגואיסטיות שלו, זה שחקן שבשבילו למסור זה כמו להביא את הילד שלו למשפחה אומנת.

11. Sergio Ramos Member

אתה מדבר כאלה שטויות,די נמאס לי להתווכח איתך סתם.
    מנסיני יותר טוב מרונאלדו?תסתכל על האהדה הענקית של העולם כלפי רונאלדו,.זה שאתה שופט את רונאלדו בגלל משחק אחד,לא אומר שמנסיני יותר טוב ממנו.מנסיני לא יותר טוב מי כריסטיאנו רונאלדו.נקודה.

ושוב..בוא לא נתווכח על דבר כה שטותי,עזוב,די.

Last edited by a moderator: Jul 12, 2007
  12. DINAMO KIEV Member

יש מצב שרונאלדו יותר טוב. ותצפה פחות בערוץ ספורט, מפני שאתה מדקלם בדיוק את הפרשנים החכמים שיושבים שם.
    נ.ב אם מנסיני היה בריאל או במילאן או צלסי ההית שומע אליו יותר וגם אתה ההית מתחיל להתלהב ממנו כמו מרונאלדו.

13. Diego Member

שאלו כאן שאלה חכמה, מה מנסיני צריך לעשות לדעתך כדי להיות שחקן כנף מושלם? מה חסר לו? מה אין לו שיש לרונאלדו?
    תהילה ואהדה זה הדבר הכי עלוב ששמעתי, זה לא אומר כלום שמעריצים את רונאלדו, זה לא מראה כלום על השחקן.

מישהו יודע מה מתפתח אצל רומא? יש התקדמות עם קיבו?

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהוא ישאר בקבוצה עד סוף העונה הבאה ואחרי זה הוא יעבור לאינטר בחינם.

15. Sergio Ramos Member

למה האהדה לא מראה על כלום?היא כן מראה על משו.
    לא סתם כולם אוהבים את ואהדים את רונאלדיניו,מסי,רונאלדו וכל אלו.לא סתם יש בזה משו.
    לא יעזור,לפי דעתי רונאלדו יותר טוב מי מנסיני.