רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jun 3, 2007.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחי אם אתה חושב שמאנסיני פחות טכני מחימנז,אז כמו שאמרת באמת שאין על מה לדבר..

2. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

נראה לי אתה אוהב צ'ילאנים החשבת את פיזארו לאחד השחקנים הטכנים ואתה טוען שמנסיני פחות טכני מחימנז, אם כבר חימנז שחקן טכני אבל לא עד כדי כך, עד שלחימנז אין הישגים על הנייר מבחינתי הוא גם שחקן בינוני.

3. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

בואו נעשה סקר מי יותר טכני חימנז או מנסיני

4. Sergio Ramos Member

על חימנז וטאדיי עוד אפשר להתווכח מי יותר טכני.
    אבל חימנז יותר טכני מי מנסיני?בחיים לא.
    אני לא מזלזל בחימנז ראיתי אותו והוא שחקן מצוין,אבל הוא לא יותר טכני ממנסיני זה בטוח.

5. Deki Member

:aaarofl: אוהב צ'ילאנים... ממש לא. במיוחד אחרי שפיזארו היה באינטר, זוועה היה לראות גמד כזה...
    אם פיזארו לא טכני, אני לא יודע מה הוא עושה ברומא, כי זה הדבר היחיד שיש לו. כנראה לספאלטי יש פטיש לגמדים.
    מספיק להגיד "תארים תארים" ולברבר בשכל. שחקן יכול להיות טוב גם אם אין לו תארים. בכמה קנו את טורס תזכירו לי? איזה תארים כבר יש לו?!
    ולהזכירכם איפה חימנז בילה בשנים האחרונים, לא מועדוני צמרת. ואם יעבור לרומא (מה שאני מאמין שלא) כנראה שהוא יכול לשכוח מתארים עד להודעה חדשה.

אתה לא יכול לעשות את מנסיני יותר טכני ממה שהוא. הוא שחקן טכני ומצויין, אבל לא ברמות כאלה גבוהות, עם כל הכבוד.

6. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אוקיי בסדר אז אתה לא אוהב את פיזארו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אולי לטורס אין תארים אבל יש לו שם הרבה יותר גדול מלואיס חימנז וזה בזכות היכולות המדהימה שלו אם לחימנז הייתה יכולת גבוהה כמו לטורס תאמין לי כולם היו מכירים אותו...
    אם הוא יעבור לרומא (מה שאני מקווה שלא כי הוא מלאציו) הוא יכול לזכות בתארים עובדה שרומא זכתה השנה בגביע האיטלקי, ואם הוא ישאר בלאציו הוא בטוח לא יזכה בתארים.

כל אחד יגיד לך שמנסיני הוא כן שחקן ברמות הגבוהות.

7. Deki Member

נו מה אתם מנסים דברים מהפה שלי בכח?! אמרתי שהטכניקה שלו לא מהרמות הגבוהות, אני כן מחשיב אותו לשחקן ברמות הגבוהות, ועד לפני שנה החשבתי אותו לשחקן הכנף הכי טוב באירופה...

את טורס מכירים כי הוא משחק בספרד, לחימנז עושים הרבה מאוד כבוד בצ'ילה, ונחשב שם לשחקן הטוב ביותר, זכה בשחקן הצ'ילאני של השנה...
    אולי אין לו שם כמו של טורס בגלל שהוא בילה כמה שנים בקבוצת פליטים כמו טרננה, אבל בהחלט לא פלופ כמו חארג'ה :aaa021:

8. Sergio Ramos Member

כשפיזארו היה באינטר הוא היה איום ונורא.אבל מאז הגיע לרומא הבחור השתפר בצורה דרסטית גבוהה מאוד,ואין פלא שכולם מחמיאים לו.

AS ROMA SCUDETTO 2008 -מה הכוונה שלך ששחקן שלא הביא תאירם לא יכול להיות בקבוצה גדולה?שטויות במיץ.הנה deki (מה השם?)הביא לך דוגמא יוצאת מן הכלל,טורס.אין לו כמעט שום תואר והוא הגיע לליברפול אחת מקבוצות הפאר הגדולות בעולם.זה הכל תלוי ביכולת השחקן.

לא צריך להגזים,שאם הוא יבוא לרומא לא יהיה לו תארים,זה נכון שהוא לא יהיה מפוצץ בתארים.אבל זה בהחלט אפשרי לזכות עם רומא בתואר כלשהו.

מנסיני שחקן נהדר ואני נורא אוהב אותו,ואני עדיין חושב שהוא טוב מי חימנז.אבל מנסיני הוא לא שחקן מי דרג 1 באירופה,הוא לא שחקן בסדר גודל של אטו,מסי,הנרי,רונאלדו,כ.רונאלדו וכו'.....כל אלו שהזכרתי עכשיו,אלו הם שחקנים מדרג 1.מנסיני אפשר לומר שחקן בסדר גודל של דרג שני.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהה שחכנו איזה ווינרית אינטר,שכול שנה לוקחת אליפויות וגביעים..
    זהו אליפות אחת שינתה את הקבוצה הלוזרית שלך ?! להזכיר לך כמה כסף הוציא מוראטי על רכש,וכול מה שהוא ראה זו אכזבות ועוד אכזבות. אם לרומא היה חצי מהתקציב שיש לאינטר על רכש,היא לא הייתה רואה את אינטר ממטר.
    וגם האליפות שלקחתם,זו אליפות שהייתה ידועה מראש,אחרי היחלשות של הליגה.
    בקיצור,תוריד את האף למטה,הקבוצה שלך רחוקה מאוד מלהיות ווינרית,מה גם להזכיר לך מי ניצח אותכם בגמר גביע..

10. Deki Member

ופיזארו של רומא זה לא פיזארו של אודינזה. ברומא הוא לא עושה משחק, מה שבד"כ הוא טוב בו.

יופי ילד קטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    לוזרית שמלוזרית. יש יותר תארים מרומא, הייתה לה הזדמנות לנצל השנה את ה "לוזריות" של אינטר ולזכות בסקודטו...

11. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אני מסכים איתך בכל מה שאמרת(אפילו בקשר למנסיני) אבל אני לא התכוונתי לזה ששחקן שלא הביא תארים לא יכול להיות בקבוצה גדולה, התכוונתי ששחקן שלא הביא תארים ולא משחק ברמות הגבוהות(ליגת האלופות) (מוקדמות היורו) (גביע אופ"א) לא יכול להיחשב כשחקן מצוין.

Last edited: Jul 11, 2007
  12. Sergio Ramos Member

זה לא משנה,אני העונה ראיתי את פיזארו במשחקים הגדולים של רומא.והוא היה יצא מן הכלל והצליח להלהיב אותי.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשכולם מתקופת קום המדינה..
    מה אני יגיד לך...

ואם רומא היה חצי מהסכום שאינטר הוציאה על רכש (ווירה,איברא,גרוסו,מאקסוול,מאייקון,קרספו),אני חותם לך שרומא הייתה לוקחת את האליפות.

14. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

עכשיו אינטר צריכה להוכיח את עצמה בשנה הזאת שמילאן ויובנטוס מתחילות שוות.
    אם אינטר יקחו השנה אליפות זה ישתיק אותי.

Last edited: Jul 11, 2007
  15. Sergio Ramos Member

ה"יש יותר תארים מי רומא"נשמע יותר מידי ילדותי.

רומא בוא נגיד לא איזו חתיכת ווינרית,אבל לפני שאתה מדבר על רומא תסתכל גם על הקבוצה שלך,אינטר
    שהיא אחת הקבוצות היותר לוזריות שהכדורגל האירופי ידע,אז תשים לב מה אתה אומר לפי שאתה אומר משו.
    כי אינטר לא יותר ווינרית מי רומא.