לא עקבתי אחריי הקבוצה כמעט שבוע והינה כמה חדשות מהימים האחרונים : החתמה רשמית של בארוסו. פאטי הושאל לשנתיים ללברקוזן תמורת 600 אלף יורו. התעניינות בג'וספה רוסי ביחד עם מילאן ופארמה. התעניינות מסיבית באלסנדרו רוסינה. מונטלה קרוב לעזוב לסמפ. והדבר המפתיע ביותר, לפי הסוכן של קיבו, הוא לא רוצה ולא רצה לעזוב את רומא וקיבל הצעה נמוכה מההצעה שקיבל מקסה ונמוכה בהרבה מההצעות שקיבל מקבוצות אחרות. רומא חייבת להציע לקיבו חוזה חדש בעיקר עכשיו כשמונטלה עוזב זה אפשרי. בנוסף יהיה נהדר להחתים את שני התותחים של הנבחרת הצעירה רוסי ורוסינה. עם סגל כזה יהיה אפשר לדבר על אליפות אבל עם הנהלה כזאת.......רוסלה בטח תקנה לעצמה נעליים חדשות.
אני גם מקווה שנראה את את רוסינה ורוסי ברומא לפי מה שהבנתי הסיכוי שרוסינה יגיע לרומא יותר גדול מהסיכוי שרוסי יגיע לרומא.
כסף זה דבר חשוב, אבל קשה למצוא בלמים טובים וברמה של קיבו, ואם רומא רוצה ללכת על האליפות היא צריכה להשאיר את קיבו.
קיבו לא בלם כל כך כמו שאתם עושים ממנו, בלם טוב זה נכון, אבל הוא עדיין לא קנבארו,לרומא יש הגנה מספיק טובה וגם בלי קיבו הם יסתדרו בהגנה אני בטוח,אני לא יודע למה אתה חושבים על הגנה הגנה זה הצד החזק של רומא - צריכים לחשוב על החלק ההתקפי ששם דברים לא מתקתקים. שימכרו את קיבו ב- 15 מיליון ויקנו במקומו את סביולה או חלוץ אחר טוב אבל רק שישחררו את קיבו, הם חייבים כסף.
זה ברור,רומא חייבת למכור את קיבו,ואני גם חושב שברומא לא ציפו שקיבו ירצה להישאר.עובדה כבר התכוננו לעזיבתו והביאו את חואן.מכירת קיבו,חייבת להתבצע ותעשה רק טוב לרומא מבחינה כלכלית.
אני מסכים איתכם בזה שרומא חייבת למכור את קיבו ולנצל את הכסף כדי להביא חלוץ מדרגה גבוהה, אין ספק שההגנה תוכל להסתדר בלעדיו, אז שוב שההנהלה תתרכז ותחשוב יותר על החלק ההתקפי של רומא.
קיבו בלם אדיר,יותר טוב מקאנברו של היום זה בטוח. אני ישמח מאוד אם הוא ישאר בסוף,ויגיע לסיכום על חוזה חדש,מה גם שכמו שקובי אומר אחרי השיחרור של מונטלה אפשר יהיה להציע לו חוזה חדש גבוה יותר ממה שהציעו לו קודם לכן. עד כמה שאני יודע הוא בחר להישאר בקבוצה,אבל אם לא יחתום על חוזה חדש הוא ימכר לאינטר בקיץ. בקשר לסביולה,לא תופס מימנו,הוא גם לא ממתאים לשיטה של רומא,רומא צריכה חלוץ מטרה,סביולה הוא חלוץ שני,שמיצטרף מאחורה. מצפה לרומא עונה ארוכה,ורומא שמכוונת לכול המטורות,יהיה לא מעט משחקים,ותיהיה רוטציה (במידה וקיבו ישאר בסופו של דבר)
אני לא מסכים איתך לדעתי סביולה חלוץ טוב מאוד שיכול לשחק בהרבה עמדות והוא יכול להיות חלוץ מטרה. זה שבברסה לא האמינו בו לא אומר שהוא לא טוב, כשהוא שיחק בסביליה הוא היה שחקן מדהים והיה שותף לזכיה בגביע אופ"א ,ובמונדיאל האחרון הוא היה מצוין הבקיע שער ובישל , בכלל הוא תרם למשחק של ארגנטינה באותו הטורניר.
אם קיבו ישאר הוא ישחק מגן שמאלי ומקסס וחואן יהיו שני הבלמים, קצת חבל יהיה לי על מקס טונטו שנתן עונה טובה מאוד אבל הוא ברמה אחת מתחת לקיבו, אני גם חושב שרומא צריכים לתת לפאנוצ'י עוד שנה כהמגן הימני הראשון שלהם.
לדעתי , רומא צריכה לשחרר את קיבו , או אולי ( זה רעיון משוגע לגמרי) להשאיל אותו לאיזה קבוצה , זה לא שהוא יצבור יותר נסיון אבל זה יוריד מהלחץ הפיננסי שיש על הקבוצה. רומה דחוף צריכה חלוץ אם נסיון , מישהוא צעיר ומוכשר זה טוב מאוד , אבל הוא צריך זמן כדי לקבל נסיון ולהשתפר ורומא צריכה מישהוא שכבר "בשל" .
בארוסו בטריגוריה : http://www.asroma.it/UserImages/13012.Xxx http://www.asroma.it/UserImages/13013.Xxx http://www.asroma.it/UserImages/13015.Xxx בנתיים רומניסטה מפרסם שרומא רוצה להחתים את ולרי בויאנוב ששיתף פעולה מצויין עם ווצ'יניץ' בלצ'ה. עוד מאותה כתבה, קוואילרה עדיין על הכוונת ורומא תציע עליו הצעה רק אם קיבו ימכר. לדעתי צריך להשאיר את קיבו בכל מחיר(מקסימום שימכרו אותו שנה הבאה בסכום יותר גבוה), להביא ווינגר יותר זול מקוואילירלה כמו רוסינה או סמיולי וחלוץ צעיר שיהיה גם לשנים הבאות כמו רוסי או בויאנוב.