רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בלטי,המגן הימני של בארסה עשוי להגיע לרומא.

2. DINAMO KIEV Member

מה עם קיבו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/07
  3. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

קיבו אמר שהוא נשאר ברומא, או עובר לאינטר.
    לי נראה שהוא יעבור לאינטר בגלל שחואן עבר לרומא!!. אינטר זאת אופציה טובה בשבילו כי גרוסו עבר לליון וקיבו מתאים בדיוק לעמדת המגן השמאלי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/07
  4. Sergio Ramos Member

אי אפשר לדעת מה יקרה איתו,הבנאדם לא סגור על עצמו.ריאל ואינטר רוצות אותו.סוכנו מתעקש שורש קיו יקבל 5 מיליון יורו לעונה,אך בריאל דורשים 4.5מיליון יורו.המשא ומתן עדיין בעיצומו.בכל מקרה אני מקווה שנראה אותו במדים הלבנים בעונה הבאה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אוףף מה זה הדבר הזה רומא רוצים לקנות את פאג'ליקה מרימיני בשלוש מיליון יורו לא חבל לבזבז כסף??? רומא חייבים להביא חלוץ רציני שיהיה בחוד יחד עם טוטיולא שחקן ברמה של ווצ'יניץ' (ואולי אפילו יותר גרוע).. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

6. itzik zohar #20 Member

יש לרומא בעיה רצינית של כסף. קשה לה לרכוש שחקנים באמת ברמה גבוהה כי הם עולים הרבה מאוד...בלי כסף אי אפשר להגיע רחוק.
    הם צריכים לחשוב על אפשרות של סביולה.

7. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

גם אני חושב שהם חייבים ללכת על סביולה או קוואליארלה מצדי שימכרו את קיבו אם זה עוזר, לרומא תהיה הגנה מצוינת גם בלעדיו, חואן הגיע במקומו ואני סומך עליו.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

רצות עוד ועוד שמועות שהוא החליט להישאר בסוף ברומא,אבל כמו שאמרתי אלה רק שמועות,ליקראת ההחלטה שלו שתתיקבל ככול הניראה היום.
    השאלה הגדולה מה יקרה ? מצד אחד הוא יכול לעזוב ורומא תעשה עליו רווח יפה (18 מיליון יורו,ואולי גם כמה שחקנים) ,מצד שני הוא יכול ליבחור להישאר ברומא,אבל אז הוא יאלץ לחתום על חוזה חדש במשכורת שרומא מציעה לו,רומא לא תירצה להפסיד אותו בעונה הבאה החינם.

אבל כמו שאמרתי,היום הוא אמור לקבל את ההחלטה הסופית,והשמועות עכשיו חוגגות,מחכה ונניראה..

9. Sergio Ramos Member

נקווה שבסופו של דבר יגיע קיבו אלינו למדריד,כרגע ריאל היא הכי ריאלית בשבילו.עם ההצעה הכי גבוהה.אך הבעיה היא המשכורת,סוכנו של קיבו דורש מי ריאל שתשלם לרומני 5 מיליון יורו לעונה,אך בריאל מתעקשים על 4.5 מיליון יורו.נקווה שהפרשים כה קטנים כאלו,לא ימנעו מהרומני לנחות בברנבאו.

10. uri מנהלים

לדעתי רומא נמצאת כרגע במצב לא נוח מבחינתה בכל הקשור לסגאת קיבו. קיבו אומר שהוא רוצה לשחק רק באינטר ולא מוכן לחתום במדריד. מה שבהחלט יכול לשחק לטובתה של אינטר בכל הקשור למחיר. מוראטי יכול להוריד את ההצעה שלו ולרומא לא תהיה ברירה אלא להסכים. מהסיבה שאם קיבו ישאר, אני חושש שלא יסכים לחתום על חוזה חדש (חצי ממה שנותנים לו באינטר) ואז רומא תאבד אותו בקיץ הבא ללא תמורה.

11. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

לא נראה לי שיש מצב אפשרי שקיבו נשאר ברומא, לא רק שקיבו רוצה לעבור מרומא גם ההנהלה די בעד, לרומא יש בעיות די גדולות של תקציב שהוא יכול לכסות עליהם, וההנהלה לא תרצה שיעבור ללא תשלום.
    מבחינת קיבו יש יותר סיבות לא להישאר: חואן הגיע,יקבל משכורת יותר גדולה, ישחק בטוח באחת מהאלופות (ברצלונה יצאה מהתמונה),ועצם החשיפה הזאת בגלל המעבר הזה מראה אותו עוד יותר לעולם ועוד אנשים ידעו מי זה קיבו ומבינים שהוא בלם טוב.
    בקיצור אני לא אשכח את התקופה של קיבו ברומא ואני אתגעגע מאוד אליו (במקרה שילך), אבל הוא צריך לעשות את ההחלטות שטובות לו ואני מאחל לו הצלחה בכל הדרך.
    ואני שומח על סנסי שיעשה קניות טובות!!!

12. uri מנהלים

העניין הוא שעל פי הסוכן של קיבו, הבלם הרומני בכלל מעדיף להישאר ברומא, אבל בשום אופן לא מוכן להתפשר על המשכורת.

13. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

מה מאה אחוז קיבו נותן החלטה היום?

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/07
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה מאוד בשביל רומא שלא יהיו לנו פה מקרה שני של קאסנו
    רומא פשוט חייבת למכור את קיבו לאינטר עכשיו, לפני שהיא תאבד את האפשרות לעשות עליו 15-18 מיליון יורו

15. Giallorossi Member

מסכים. אף על פי שקיבו חשוב מאוד לקבוצה, גם לכסף יש חשיבות גדולה.