אתה מיתכוון ווינגר ברמה שלו.. בכול אופן לא ניראה שרומא תימכור אותו,בכול זאת זו לא מכירת חיסול. הוא ישאר,מה גם שספאלטי מאוד מחזיק מימנו כאחד המנהיגים של הקבוצה (ולא שקיבו לא היה כזה אבל בכול זאת..) בכול מיקרה הוא אחד השחקנים האהובים עלי,ואני לא רואה אותו עוזב את רומא.
ספאלטי מחזיק ממנו כן, אבל לא כאחד המנהיגים. יש 4 שחקנים שמועדפים עליו לענוד את סרט הקפטן. הוא לא אחראי מספיק בצד ההגנתי ונוהג להעלם לדקות רבות.
גם בגול קום,וגם בצ'אנל4,מפרסמים את מה שאתה אמרת פה.. שחקן טוב,אבל אני לא נופל מימנו,הוא בטח לא יותר טוב ממה שיש כבר בקבוצה. ומה אם אספוזיטו ? במצב שסמיולי מגיע קשה לי ליראות אותו מגיע גם לרומא..
ממה שאני יודע זה שהוא חלוץ, עדין אני לא בטוח. בכל מקרה לדעתי זה לא ישפיע כל כך אם שחקן אחד נרכש על ידי הקבוצה.
צודק. אספוסיטו מיועד יותר לצד שמאל בתור המחליף של מנסיני (במקום וויליאמסון). וסמיולי בצד ימין ברוטציה עם טאדיי וספאלטי רוצה את שניהם, 2 שחקנים בכל עמדה. רוסי כנראה יושאל ונשאר בלי מחליפים לטאדיי ומנסיני.
אספוזיטו אכן מגיע כקיצוני כדי לתת אלטרנטיבה למנסיני וטאדיי. אבל בואו לא נתחיל לתכנן מערכים, עד עתה, אף אחד מהם עוד לא הגיע.
עוד דבר רשמי,אינטר שלחה היום פקס לרומא שאומר שהם מוותרים סופית על קיבו ויצאו מהמרוץ באופן רשמי.למרות שכולנו יודעים שכנראה שקיבו ישחק במדריד הדבר רק מחזק את זה.