אבל מנסיני קשר שמאלי! מה אתה מנסה להגיד לי ששנה הבאה לא נשחק עם קשר שמאלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
שוב, יש את האפשרות שנשחק ללא קיצונים בהתקפה, אלא 4-3-2-1 עם אקווילני, דה רוסי ופרוטה/פיזארו במרכז השדה.
ישחק קשר שמאלי אל תדאגו.... הכל עניין של זמן, יש עוד הרבה זמן עד שיסגר חלון העברות. יש דברים שאנחנו לא יודעים, ולא התקשורת, אני בטוח שרומא נמצאת עכשיו במו''מ עם שחקן או שתיים.
אני רוצה לעשות קצת סדר על כל התרחישים של היום. http://bo.asroma.it/UserFiles/842.Xxx מסתבר שכל העסקאות נפרדות ולא כמו שחשבתי מקודם: לוריה - 2.8 מליון יורו, ישולם ב3 תשלומים שנתיים. השחקן ירוויח 1.2 מליון יורו לעונה ל3 שנים. ארטור מוראיס - 0.75 מלייון יורו, ישולם ב3 תשלומים שנתיים. השוער ירוויח 0.3 מליון יורו לעונה לשנתיים. מרקו אנדראולי - אינטר ורומא הסכימו לדחות את חצי בעלות בשנה. אחמד בארוסו - רומא ורימיני דחו את עסקת חצי בעלות והשחקן הושאל לסיינה. מאורו אספוזיטו - רומא רכשה את החצי השני של כרטיסו ב....0.3 מליון יורו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx דניאלה גאלופה- חצי שני של כרטיסו נמכר לסיינה תמורת 1.75 מליון יורו שישולמו ב3 תשלומים שנתיים. ליאנדרו גרקו - חצי שני של כרטיסו נקנה ב0.15 מליון יורו מהלאס ורונה. ג'יאנלוקה קורצ' - חצי כרטיס נמכר לסיינה תמורת 1.75 מליון יורו. או בקיצור - לוריה וארט'ור תמורת החצי השני של גאלופה וחצי קורצ'י. עדיין לא החלטתי אם העסקה טובה או לא.
יש הבדל בין קשר בצד שמאל ב442 לקיצוני בצד שמאל ב4231. אני לא יודע כמה זמן אתה עוקב אחריי רומא אבל מנסיני הוכיח שהוא לא יכול לשחק שלא בצמוד לקו ההתקפה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יודע ולא מעוניין לעשות הגנה (אחת הסיבות לאי זימונו לנבחרת בשנים האחרונות וגם הפעם הוא זומן בתור חלוץ). אם נשחק אם ווינגרים או לא? , כנראה שכן אבל גם בן ארפה וגם די נטאלה הם לא קשרים ולא יכולים לתפוס את העמדה בצד שמאל של הקישור. זה לא מספיק להגיד מנסיני קשר שמאלי בלי לראות את המשחקים שלו, אפילו בהרכבים שמפרסמים באולפן של מודי לפני משחק ליגת האלופות, ניתן לראות בבירור שמנסיני משחק טיפה מתחת לקו ההתקפה בצד שמאל, הבעיה שהוא יודע לשחק רק שם ולפי העונה הקודמת, גם זה בערבון מוגבל. נשמע מצויין. שני המגנים של רומא התקפיים מספיק כדי לתמוך בהתקפה (כמו קאפו וקאנדלה בעונת האליפות), הקישור חזק מאוד התקפית והגנתית כאחד וגם ההתקפה עם שני ויזארדים וחלוץ מטרה נראה מצויין. ----------------דוני(ארט'ור)------------------------- טונטו(ריסה)--חואן(פאנוצ'י)--מקסס(לוריה)--סיסיניו(קאסטי) --דה רוסי(בריגי)--פיזארו(פרוטה)--אקווינלי(פרוטה\טאדיי)-- ----------וצ'יניץ'(צ'רצ'י)----טוטי(טאדיי\פרוטה)-------- ----------????????????(ווצ'יניץ'\טוטי\אספוזיטו)-------- יכול להיות ממש קטלני,חסר רק שחקן אחד בסגל ו25 מליון יורו לבזבז.
צריך לשחק כמו ששיחקנו בעונות הקודמות, רק יזיק לחפש דברים חדשים, בדיוק ממש שרומא מרחק נגיעה מזכייה בסקודטו. צריך להביא תחליף ראוי למנסיני ולשדרג את עמדת החלוץ. יש לך 25 מיליון יורו לבזבז על שני שחקנים.
להשאר עם אותו מערך שכל קבוצה בליגה כבר למדה לשחק מולו,זה בעצם לדרוך במקום, גם אם זה מתאים לחלק מהאוהדים, השאלה אם ההתחזקות של היריבות לא תגרום לרומא לדרוך ברברס. לשנות מערך לאו דווקא אומר לשנות את שיטת המשחק ומועדון כמו רומא צריך תמיד לנסות להשתפר.
במערך שהזכרתם המשחק של רומא יראה לי יותר מדי צפוף, וללא הרבה שחקנים שעושים תנועה ללא כדור וזאת הבעיה מבחינתי. שרומא שיחקה עם ווינגרים, הם תמיד חתכו לאצע, גם פרוטה תמיד חדר לרחבה. בקיצור נראה צפוף מדי 4-3-2-1
היום כמעט ואין קבוצה מצליחה באירופה שלא משחקת עם 3 קשרים באמצע. אין שום בעיה שיצופפו את האמצע ויתנו לטרידנטה לעשות את העבודה ההתקפית.
נו באמת. כמה שנים מנצ'סטר (או קבוצות אחרות באנגליה) רצה ב4-4-2 קלאסי? לא צריך לשנות מערך כדי להשפתר. אולי יש בעיה עם המערך הנוכחי, אבל אין כזה דבר "להכיר מערך ולהסתדר איתו". כמו שכולם יודעים ששיט המשחק באנגליה היא הגבהות מהאגף ועדין הגנות לא תמיד מסתדרות עם זה (בלב בלה בלה זה השתנה...), כך גם פה.
נו באמת?? אם רומא הייתה מגיעה להשגים של יונייטד, אף אחד לא היה חושב שם על שינוי. לא יודע אם שמת לב אבל אתה נמצא בדיון של רומא, לא יונייטד ולא קבוצות אחרות באנגליה. רומא לא חייבת להחליף מערך כדי להשתפר אבל כן צריכה לצרף חלוץ סקורר מוכח שיפתח אפשרויות נוספות בהתקפה של רומא, דבר שיחייב לשנות את המערך. שיטת המשחק לא חייבת להפגע ותחת ספאלטי רומא תמשיך לשחק על הקרקע עם מסירות קצרות וקצב מהיר אבל במקרה וזה לא ילך (כמו נגד רוב קבוצות התחתית בעונה שעברה), תהיה גם אופציה לשחק על כדורים גבוהים לרחבה ויהיה גם מי שישים את הכדורים ברשת, דבר שלא היה ברומא עד עכשיו ובגלל זה גם אמרתי שהמשחק של רומא צפוי. נניח ואתה צודק שכל הקבוצות באנגליה משחקות על הגבהות מהאגף(מה שממש לא נכון), האם גם באיטליה יש שיטת משחק שווה לכל הקבוצות? כל קבוצה וכל מאמן בוחר את שיטת המשחק המתאימה לו ובמקרה של רומא, השיטה שונה משמעותית מהקבוצות האחרות באיטליה, אני לא בעד לשנות אותה אבל כן לשנות את המערך בכדי להוסיף איכות להתקפה של רומא.
מכונה משומנת לא משמנים... רק משפרים. תביא חלוץ טוב והקבוצה תשתפר ללא שינוי המערך. אני משונע שטוטי מאחורי חלוץ זה יותר טוב מאשר פרוטה מאחורי טוטי. זה לא תורה מסיני, קשה לי להאמין שספאלטי יחליף מערך כל כך מוצלח.
אתה אמרת - לא חייבים לשנות את השיטה. אני מבין שרומא צריכה חלוץ סקורר, אבל אני לא מבין למה טוטי לא יכול לשחק מאחורי החלוץ. נכון שכך הוא שיחק פעם ועכשיו הוא כבר חלוץ באופן קבוע, אבל אני לא מוצא סיבה שההרכב לא יהיה כזה: ------רכש(ווצ'יניץ')------- טאדיי--טוטי(פרוטה)--מחליף למנסיני(ווצ'יניץ'?) -----דה רוסי-אקווילאני----- כך פרוטה יכול לשחק גם במקום הקישור האחרוי וגם במקום טוטי, ולא תהיה שום בעיה של סגנון משחק עם הגבהות.