שחקן מצויין, אבל הוא לא יתפוס את המקום של מקססי או חואן, ולכן לא נראה לי שיביאו שחקן כזה להיות מחליף. הוא יוריד הרבה כסף מההעברה של מנסיני.
איכס, עם מה הם חושבים שם בדרום-מרכז איטליה, אני מעדיף את קיואל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx. הדבר האופטימלי ביותר יהיה לשלם לסיינה את מה שהם רוצים על לוריה ולהשאיר את המחיר של מנסיני כפי שהוא בלי עסקאות ובלי רג'קטים.
הוא היה גרוע העונה, אבל בעונה שעברה הוא הציג יכולת נפלאה, והיה יותר טוב מכל בלם אחר ביובה, אולי למעט קייליני.
הוא גם מאוד אוהב את טוטי ודואג לתת לו מתנה כשהם נפגשים. אם הוא היה גרוע העונה ולוריה היה מצויין והיה חלק חשוב בהשרדות של סיינה. אז עדיף לקנות את הבלם שהיה מצויין לא? פורסם היום ברומניסטה שמנסיני מתרחק מאינטר והוא בעצמו לא יודע איפה הוא ישחק בעונה הבאה. לא מבין למה רומא תמיד מגיעה למצבים האלה. אני מפחד שבסוף אף קבוצה לא תרצה אותו והוא ישאר ברומא.
נסיונות לגיטימים להוריד את תשלום המעבר. הרי נגמר לו החוזה בסוף העונה, אז יכול להיות שאינטר לא רוצה לתת לרומא את מה שהיא רוצה, כדי שרומא תהיה עם הגב אל הקיר. בסופו של דבר הוא לא יהיה ברומא שנה הבאה.
זה יכול להספיק לקנות את בן ארפה מליון? [/quote] יכול אולי כן, אבל רומא כנראה תשתמש בכסף הזה להביא חלוץ סקורר. אני לא מאמין שרומא תשקיע את כל הכסף שהיא מקבלת על מנסיני כדי להביא לו מחליף. היא תשתמש בו בעיקר להביא חלוץ
http://www.cagliaricalcio.net/news/notizia...ype=0&id_menu=1 רשמית - רומא רכשה את כרטיסו של אספוזיטו מקליארי.
הוא מועיל בכך שהוא חוסם את הגעתו של קיאול. רשמית - סימונה לוריה הוא ההחתמה השניה של רומא העונה. בארוסו יושאל לעונה אחת בסיינה, מחצית מכרטיסו של קורצ'י נמכר לסיינה וחצי השני של גאלופה שייך גם הוא לסיינה. למרות שרומא לא שילמה אפילו יורו אחד על בלם לא רע בכלל וסגרה את עמדת הבלם בצורה הטובה ביותר, אני מרגיש שסיינה אנסו את רומא. השאלה של בארוסו זה מהלך מצויין שיתן לו דקות משחק ויעלה את הערך שלו. בנוגע לקורצ'י, אמונם הוא חייב לקבל דקות משחק ואין לו סיכוי לקחת את המקום של דוני בשנים הקרובות, אבל היה עדיף לדעתי להשאיל אותו ולשלם לסיינה את ההפרש. גאלופה גם הוא קשר מצויין כבר בגילו והיה שותף לזכיה של הנבחרת הצעירה בגביע אירופי האחרון וחבל לי לראות את רומא מאבדת כשרון כזה שיכל להשתלב בקבוצה במקום בריגי למשל. בסה"כ עוד חיזוק טוב וגם הוא לא פוגע בתקציב העברות.
כמה בזבזנו (ותרשה לי להגיד את המילה הזאת) עליו? נ.ב בזמן שהנהלת רומא משתעשת עם אינטר בנוגע למחיר ההעברה של מנסיני, בן ארפה, שלדעתי השחקן הכי טוב והכי משתלם להחליף את מנסיני גם בגלל היכולת (שחקן ענק וצעיר, הבטחה לעתיד) וגם בגלל המחיר שלו, כמעט סגור במארסיי, הנה בזבזנו עוד זמן ועוד הזדמנות ענקית, רק חסר שלפני שנתחיל בפעילות רצינית עם די נאטלה הוא כבר יחתום לכל הקריירה באודינזה!
נכון, תמיד אמרתי צ'רצ'י עד שמישהו כאן תיקן אותי, קאצו אם אני לא טועה. אם בשנה שעברה רומא שילמה על חצי כרטיס בערך 3 מליון יורו, השנה המחיר שלו הרבה יותר נמוך מזה ובתוספת של מאליוקטי, יכול להיות שהמחיר לו עולה על מליון וחצי יורו. יש שתי אפשרויות למהלך הזה : רומא יכולה להשתמש בשחקן לעסקאות עם קבוצות אחרות כשגם ככה הושקע בו כסף בעבר (שאי אפשר להחזיר בגלל שערכו של השחקן ירד משמעותית), אפשר לדוגמא להציע אותו לקייבו כדי להוריד את המחיר של אובינה ביותר ממליון וחצי יורו. האפשרות השניה היא שספאלטי רואה בו פוטנציאל לחזור להיות השחקן המצויין שהוא היה בקליארי במיוחד כשג'ולי עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה וחסרים לרומא שחקי אגף. לדעתי בן ארפה ודי נטאלה לא מתאימים לרומא כמו שמנסיני לא מתאים לרומא. רומא לא צריכה מחליף מדויק למנסיני כי כנראה שלא תהיה עמדה כזאת במערך בעונה הבאה. כמובן שרומא תצטרך עוד קשר ברמה גבוה שיחק בהרכב אבל הוא לא חייב לשחק בדיוק בעמדה של מנסיני, אלא אם כן ספאלטי רוצה להמשיך להיות צפוי ולא אפקטיבי.