רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Un bombón, Jun 3, 2007.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

קובי השמועה על קיואל זה לא משהו שעלה בפעם הראשונה, זו הפעם השלישית לפחות שאני נתקל בזה וזה הדליק איזו נורה אדומה אצלי אז חשבתי לראות האם העניין באמת בעל בסיס.

Last edited: Jun 24, 2008
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל שחואן מרבה להפצע ויכול מאוד להיות שגם פאנוצ'י לא יוכל לשחק בכל משחק, ככה שאנחנו צריכים גיבוי טוב ומנוסה. לוריה הוכיח בעונה שעברה שהוא בלם מצויין, אנדריאולי לעומת זאת, לא שיחק אפילו משחק אחד כל העונה בגלל פציעות ולא מדובר על קיבו שיכול לפצוע לשנה שלמה ואז לחזור לשחק כאילו כלום לא קרה. אנדראולי חייב לצבור נסיון וכושר משחק בקבוצה קטנה.

לגבי לוריה, למי שהתגעגע ליובה, הינה הם חזרו לעצמם, חזרו גם לדחוף את האף בשחקנים שנמצאים על הכוונת של רומא :
    יובנטוס גורמת לסיינה לעלות את הדרישות שלהם למרות שהשחקן רוצה לשחק רק ברומא. יובה תמיד היו יותר מפעל ממועדון כדורגל ואני לא מבין איך אפשר לפנות לשחקן שמעוניין לשחק בקבוצה יריבה. בכל מקרה סיינה דורשת יותר מדיי ויש אפשרות שהעסקה תיפול. במקרה שרומא תתבזה ותציע מחצית מכרטיסו של סרסי תמורת לוריה, אני מקווה שהשחקן ידע לסרב להצעה שלהם כמו שעשה זאת אנטונס. לרומא יש מספיק ליצנים בסגל הרחב שאפשר להציע לסיינה, יהיה חבל מאוד אם נאבד אחד מגאלופה, סרסי או אנטונס.

אף גורם שקשור לרומא לא הזכיר את השם שלו אפילו פעם אחת. השחקן כרגע בלי קבוצה, רומא כרגע עם חוסר בשחקני אגפים. אין בסיס לשמועות ואפילו קיואל עצמו אמר שלא קיבל שום הצעה ואין בינהם של מגעים. אני דואג יותר לסיכוי שלואיס סאהה יושאל מיונייטד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited by a moderator: Jun 25, 2008
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי מה אתה חושב שזה איזה מין נגעת-נסעת כזה בשש-בש או משהו? זה שרומא מעוניינת בשחקן לא אומר שליובה אסור להתעניין באותו שחקן כי היא הייתה הראשונה שהתעניינה בו? נו באמת.

וד"א לגבי קיואל,כמעט תמיד הקבוצה לא מודה שהיא מעוניינת בשחקן,זה לא אומר שלא רוצים אותו.זה שאתה לא רוצה אותו לא אומר שאתה יכול להתעלם מהשמועה ההולכת וגוברת.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אוהד לא הייתי רוצה לראות ברומא שחקן שהביע את רצונו לשחק בקבוצה יריבה. גם בתור מנהל לא הייתי פונה אליו כשהוא נמצא במגעים עם הקבוצה היריבה. אף אחד לא חייב להסכים איתי בעיניין הזה אבל יובנטוס מזכירה לי פרחה שעושה שופינג בקניון רמת אביב וקונה רק את מה שהחברות רוצות לקנות, ככה זה מאז שאני אוהד את הקבוצה שלי.

לגבי קיואל, אני מבטיח שברגע שאראה ציטוט ממקור אמין, אפסיק להתעלם מהשמועה הדבילית הזאת. עד אז תהנו אתם מהלוגיקה הזאת - חבר של קיואל מרואין וממליץ לו לעבור לרומא -----> רומא מעוניינת בקיואל. כמו שכבר אמרתי, השאלה של סאהה או סילבסטרה מפחידה אותי הרבה יותר.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

פרוייקט הקלאצ'ומרקטו של ה"גאזטה דלה ספורט" מכריז באופן מפתיע שלוריה סגור ברומא. עד עכשיו הם היו מאוד יסודיים ולא הוסיפו שחקנים לקבוצות טרם הודעה רשמית של אחת הקבוצות אולם הפעם הם ממהרים לצרף את הבלם לרומא.

6. kadm Member

כתוב שם גם שמונטלה חזר מהשאלה לסאמפדוריה, אבל חשבתי שמכרנו אותו?
    כל הכרטיס שלו שלנו?
    אם כן המכירה שלו לסאמפ יכולה לעזור בצורה פיננסית בצורה ענקית!

Last edited by a moderator: Jun 25, 2008
  7. Lupo Member

טוטי שלנו כנראה חוזר לנבחרת ביחד עם נסטה...
    הלוואי ונראה אותו מניף את גביע העולם ב2010. אלא אם כן ישראל תזכה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

8. Lupo Member

אוי ואבוי לנו! רומא הציעו חוזה להארי קיואל. :aaaprot: מקווה שבמידה ויגיע, לא יקבל יותר מידי דקות משחק. בטח ובטח שלא יתברר שהוא התחליף של מנסיני.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

טחנו את הנושא הזה מקודם, עד שאין הודעה של אחד האנשים מרומא. זאת רק שמועה.
    ואם במקרה קיאול יגיע לרומא, הוא יהיה המחליף של אפוזיטו, שניהם באותו גיל, לא אותו כשרון אבל עם היסטוריית פציעות דומה. מחליף למנסיני יגיע אחריי שרומא תמכור אותו ותשתמש בכסף מהמכירה שלו.
    משום מה יש לי הרגשה שזה הולך להיות חלון העברות הכי טוב של רומא מזה הרבה שנים.

10. Lupo Member

כל שנה יש הרגשה כזאת. אני מקווה לא להתאכזב.
    ד''א- רומא הציעו חוזה לקיואל באופן רשמי.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקור?

כבר 5 שנים שחלון העברות הוא סיוט לאוהדי רומא וכל שנה יותר מאכזבת מהקודמת. הפעם זה לא נראה שונה אבל יש לי הרגשה מאוד מאוד טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Lupo Member

רומא יודעת כמה קיואל רוצה. קיואל יודע כמה רומא מציע לו. הפער הוא חצי מיליון יורו כרגע.
    עד שהשחקן לא יחזור מחופשה בכל מקרה לא תהיה חתימה.
    בקשר לחלון ההעברות, אולי השנה יהיה יותר כסף בגלל מכירה של שחקן יקר(מנסיני, יחסית לרומא זה יקר), וגם מכיוון ששנתיים ברצף רומא מגיע לשלבים מתקדמים בצ'מפיונס, אבל לא נראה איזה כוכב בסדר גודל עולמי נוחת ברומא. עדיין השחקנים הגדולים ביותר לא ילכו לרומא. יהיו החתמות ראויות אולי, שיעזרו לרומא להתקדם, אבל לא כאלה שיסחבו את רומא על עצמם. מקסס, דה רוסי וטוטי עדיין יהיו אלה שישלטו בקבוצה ברמה המקצועית.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ביקשתי שתקריא לי את תוכן השמועה. דנו עליה מספיק אם לא שמת לב. יש לך מקור מוסמך שרומא הציעה לקיואל חוזה?

לגבי מנסיני, רומא לא תקבל עליו סכום יותר גבוה מסכום המכירה של קיבו. זאת סתם הרגשה אישית שאני לא יכול להסביר.

14. Lupo Member

אין לי שום כוונה להמציא דברים. הוצע חוזה לקיואל. עכשיו זאת בחירה שלך אם להאמין, או לא להאמין.
    לגבי מנסיני, אם תהיה העברה רק שלו לאינטר, ללא שום אקסצ'יינג, זה יהיה בערך 13 מיליון יורו.
    אבל יש דיבורים על כך שסואזו הולך להצטרף לעסקה, וזה צריך להדאיג את אוהדי רומא.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום קראתי שרומא רוצה את ניקולאס בורדיסו כחלק מהעיסקה.