אתה לא מבין את הנקודה. ביטחון עצמי זה תמיד טוב, אבל השוער נשאר במקום. אני בטוח שאם השוער מזנק, לא היה לך שום דבר רע להגיד על הבעיטה. השוער לא קנה את זה... קורה.
כמו שדה רוסי החמיץ 3 פנדלים והבקיע בצורה מרשימה 3 אחרים, גם לטוטי יש כמה פנדלים גדולים בקריירה ומצד שני ב2006-2007 כשהבקיע יותר שערים מכל שחקן באירופה וזכה בנעל הזהב, טוטי החמיץ 8! פנדלים בעונה.
זה מעבר לביטחון עצמי מופרז, הוא רצה להשוויץ וללגלג לשוער. דוקא בגלל זה כן אפשר להגיד משהו רע, הוא יצא אפס גמור.
ושזידאן עשה ככה לבופון הוא רצה ללגלג עליו? שגרשון עשה לדוידוביץ' הוא רצה ללגלג עליו? נו באמת תעשה לי טובה....
לא יודע על איזה פנדל של גרשון אתה מדבר, אבל אני מניח שזה אחד שהוא הכניס. הם רצו להשוויץ ולעשות את זה בסטייל, כן, אבל זה ההבדל - הם הצליחו. כששחקן לוקח בעיטה כזאת כדאי לו מאוד שהכדור ייפול ברשת.
דוידוביץ' לקח את הפנדל לגרשון. לא זה משנה... נראה לי שקטלת את טוטי על כך שהוא בועט גרוע רק בגלל הפנדל מול לצ'ה. טוטי לא הבועט פנדלים הכי גדול שיש, אבל הוא לא היחיד שבעט ככה והחמיץ. והוא גם לא היחיד שבעט ככה והבקיע.
אם השחקנים הכשרוניים ביותר לא ינסו פעולות שהן קצת מעבר למקובל הכודורגל יהיה שייך לכדורגלנים משעממים כמו גאטוסו. טוטי בועט בצורה כזאת כבר המון שנים וכפי שזכור לי האוהדים נהנו מזה מאוד ביורו 2000 לא פחות מאוהדי רומא בכל הפנדלים שהוא כבש בצורה הזאת. נגד לצ'ה זה לא הלך לו בגלל חוסר ריכוז ומאז הוא הפסיק לבעוט בצורה כזאת. אין שום קשר לנסיון ללגלג על השוער. אפשר להגיד את אותו הדבר בכל פעם שהוא מטייל בהגנה הזקנה של מילאן ומוסר בעקבים. זאת צורת המשחק שלו ועל זה כל כך אוהבים את השחקן הזה באיטליה. באחד המשחקים העונה כשרומא סיימה בתיקו, אחד המהלכים האחרונים של המשחק היה דאבל פס של אקווילני שהצליח להשתחרר מהמגן שלו אך במקום לסתובב ולהפציץ את השער, הוא העדיף לבעוט עם העקב והכדור שלו יצא החוצה. אקווילני קיבל מחיאות כפיים מהאוהדים למרות שלא כבש את שער הניצחון. כאן בפורום קראו לו מטומטם והאשם היחידי שרומא לא ניצחה. ואורנג' גם אם היה מדובר בקבוצה שלא מחפשת את המשחק האטרקטיבי כמו רומא, בחיים לא הייתי חושב ש"ללגלג לשוער" ו"להשוויץ" קיים בגילאים וברמות האלה.
il Romanista: רומא היא הקבוצה השלשית בטבלת גובה ההכנסות מהצ'מפיונס ליג ב2007/2008 (כמעט 30 מיליון יורו), כשרק שתי הפיינליסטיות, מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי, ניצבות מעליה. ההכנסות מגיעות ממענקים על זכויות שידור, ותוצאות (לדוגמא: ניצחון- 600,000, עלייה לשמינית- 2.2 מיליון, רבע- 2.5, חצי- 3, גמר- 4...). המובילות- 1. מנ'צסטר יונייטד (42.8 מיליון יורו) 2. צ'לסי (36.3) 3. רומא (28.9) 4. ברצלונה (27.5) 5. ליון (27.2) . . . 9. אינטר (26.6) 10. מילאן (26.3) . . . . . . 18. לאציו (16.4)
אני משתדל כמה שפחות להתייחס לשמועות לא הגיוניות כמו זאת של קיואל שלא מתאים לרומא ובגלל זה גם לא יגיע לרומא. עדיין לא יצאנו מכלל סכנה כששני היצורים מיונייטד מקושרים אלינו אבל אני רוצה להאמין שמדובר בשמועות של סוכנים ותו לא. בעניין אחר, כידוע רומא לא חידשה את חוזהו של מטאו פיאט והעדיפה לוותר על שירותיו. מספר בלמים מועמדים לקבוצה כשבולט בינהם הוא סימונה לוריה בן ה31 שהיה בין הבלמים הבולטים העונה כשעזר לסיינה להשאר בליגה. מבחינת כשרון פרארי עולה על לוריה ברמה או 2 אבל עצם העובדה שהוא רק הבלם הרביעי ברומא, לא מוסיפה לבטחון שלו שמשחק אצלו חלק חשוב אפילו יותר מכושר בו הוא נמצא. למרות הפריצה המאוחרת של לוריה, השחקן שכל כך רוצה לשחק ברומא, יקבל את מקומו בתור הבלם הרביעי ואם לבחון לפי העונה שעברה, הוא האופציה הטובה ביותר. הבעיה היחידה היא סיינה שדורשת להשאיר את דניאלה גאלופה בתמורה, דבר שרומא לא מסכימה לו ותנסה להשחיל את אחמד ברוסו במקום הרומאי הצעיר. עוד שחקן שיכול להוסיף עומק להגנה של רומא הוא מרקו אנדריאולי שאמר היום בראיון שהוא מעדיף לחזור לרומא ולא לאינטר. אחריי שהיה פצוע במשך שנה , הייתי רוצה לראות אותו מושאל לאחת הקבוצות הקטנות של של סריה א', לפחות עד ינואר.