אני לא יודע מה הבעייה בלשחק עם : אקווילאני-דה רוסי-פיזארו/פרוטה ? וטאדיי לא יודע לשחק מאחורי החלוצים?
הונטלאר זה השם החם אצל כל עיתונאי רומאי בשבועות האחרונים, רק שהם לא מעזים להגיד אותו בקול רם. הרעיון שלך נשמע מעולה אבל דורש מספר שינויים לא זולים. טרידנטה עם ווצ'יניץ',טוטי וחלוץ נוסף יהיה קטלני אבל לאף אחד מהם לא יהיה מחליף וספאלטי יצטרך לשנות כל פעם את המערך בגלל חיסרון של אחד החלוצים. במצב של 442, רומא תצטרך רק קשר איכותי בצד שמאל(או ימין) כדי להשלים את הסגל.
נראה לי שמי שהעלה את הרעיון של 4-3-2-1 התכוון ל3 שחקנים במרכז השדה ו2 מאחורי החלוץ(וכמובן חלוץ). טאדי יכול להיות מחליף לאחת מהעמדות. הוא שיחק כמה פעמים מאחורי החלוץ ובמרכז השדה אז זה לא בעיה.
ד"א, טאדיי יודע לשחק באגף שמאל והוא גם שיחק שם מספר לא מועט של פעמים, אז למה לא הועלה שם של קשר ימני ושטאדיי ישחק בצד שמאל?
4-3-2-1 עם דוני; סיסיניו, מקסס, ז'ואן, מגןשמאלי; דה רוסי, אקווילני, פרוטה/פיזארו; טוטי, ווצ'ניץ', חלוץרכש; זאת האופציה האופטימלית לדעתי למערך והרכב בעונה הבאה. הבעיה העיקרית כאן היא שהסיכויים שיגיע לרומא חלוץ מהטופ העולמי הם קלושים בעקבות הישארותם של הסנסים כבעלים של הקבוצה.
כי לפני הכל הוא קיצוני ימני, ולא שום דבר אחר. ודרך אגב, שמו של חואקין הועלה כמה פעמים, ואפילו יש שמועות שאומרות שולנסיה דחתה הצעה ראשונית של רומא על השחקן.
גם בעונה הראשונה שלו ברומא טאדיי שיחק בצד שמאל עד שספאלטי החליף בינו לבין מנסיני בגלל שמנסיני לא יודע להרים כדורים למרכז. טאדיי יכול לשחק בכל מקום בקישור ודווקא מאחורי החלוץ הוא פחות בא לידי ביטוי. עדיין המערך שהצעת נראה טוב אך בלתי אפשרי. אתה טועה.
חדשות חמות חמות מהתנור: לואיס פביאנו "סגר את הדלת" לרומא ואמר שהוא נשאר בסביליה, והוא לא קיבל שום הצעה מרומא. עוד משהו: יש דיווחים שהקבוצה סיכמה עם חלוץ אבל לא אומרים מי זה. מעניין את הפתעה מכין לנו ספאלטי.
איך הוא סגר לרומא את הדלת אם הוא לא קיבל מהם שום בצעה? הכותרות בגול וצ'אנל 4 לא קשורות לתוכן הכתבה. לפני כמה ימים ברומא החליטו לרדת ממנו ולא הציעו שום הצעה למרות שהשחקן הביע רצון להצטרף לקבוצה. אני שמח שלא הוא יהיה החלוץ החדש שלנו.
כמה עצוב... שחקן רומא מחמיץ פנדל עבור הנבחרת הלאומית שלו. נקווה שזה לא יקרה יותר. רק שלא יכנס לדיכאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx