רומא 07/08:: לוריה מגיע מסיינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Un bombón, ‏3/6/07.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומי זה האיש שיתן לך 30 גול בעונה? חוץ משניים או שלושה בכל העולם, שמן הסתם לא ישחק ברומא.

2. AVISEY Member

לואיס פביאנו ב12 מיליון זו מציאה, חייבים לקפוץ על זה לדעתי, הונטאלר צעיר יותר ומבטיח יותר , אבל המחיר הוא יותר מידי , פביאנו אומנם בן 28 אבל הוא הוכיח את עצמו , כבש 24 שערים בליגה הספרדית ואני מחזיק ממנו כשחקן מצוין, גומיס עדיין ילד שלא יכול להיות חלוץ מוביל אצלנו, ויש לו עוד מלא מה ללמוד , פביאנו נשמע הכי טוב , למרות גילו .

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

במילה אחת:
    רוטציה.

ואתה עדיין לא לוקח בחשבון את האפשרות שמשהו ישחק מאחורי החלוצים.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שכל אחד פה חוץ ממך הבין שהכוונה הייתה לחלוץ סקורר שיתן הרבה שערים. אם אתה כל כך מתעקש לזלזל ברומא, טוטי כבש כבש 32 שערים בעונה הלפני אחרונה ומי יודע מה היה קורה אם הוא לא היה נפצע כל הזמן בעונה שעברה.

לגבי פביאנו, רומא לא רצתה להחתים אותו לפני שהוא עבר לפורטו ולא רוצה להחתים אותו גם היום למרות המחיר הנוח.

5. Lupo Member

על איזה עמדה תוותר כדי שמישהו ישחק מאחורי החלוצים?על הקיצוניים? או על דה רוסי/אקווילאני/פרוטה/פיזארו שימלאו את מרכז המגרש?

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זילזלתי ברומא, ואני יודע שטוטי כבש יותר מ30 שערים ב2006/2007, הכוונה שלי היא שקשה למצוא שחקנים שיבקיעו יותר מ30 שערים בעונה במחירים שרומא מוכנה לשלם להם.

מפה עד לזלזל ברומא יש עוד דרך ארוכה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוטציה, רוטציה, רוטציה!
    אתה לא מצפה שיהיה שחקן שישחק את כל המשחקים בעונה נכון?

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי, רומא צריכה לשחק במערך 4-3-2-1, כאשר טוטי ווצ'יניץ' ישחקו מאחורי חלוץ סקורר (הונטלאר הוא הכי טוב לרומא ולא יקרה משהו אם רומא פעם בחיים תרשה לעצמה לשלם סכום גדול) .

9. Lupo Member

לא מאמין ברוטציה... ראית מה קרה שבניטז עשה את זה השנה. בכל מקרה תאר לך שרומא מגיע לגמר ליגת האלופות(הלוואי), את מי היית משאיר בחוץ, את טוטי?(ברור שלא) את החלוץ שקנית בשביל להגיע למעמד הזה? או את ווצ'יניץ' שזה שחקן שבחיים לא הייתי משאיר מחוץ להרכב במשחק גדול?(ואל תגיד לי ווצ'יניץ' כי אני לא יקנה את זה)

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומאיפה נפליץ עכשיו כסף להונטלר?
    אולי עם מכירת מנסיני, אבל אז עמדת המגן השמאלי תיהיה חשופה, ואם ריסה הולך לשחק שם אז הקשר השמאלי לא יהיה מאוייש.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה של 1908(מוחמד אם אני לא טועה).

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חברים לא צריך לצטט את כל הרומן ביניכם. רק את הדברים הרלוונטים שלהם אתם מתייחסים. תודה...

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל בין רוטציה לבין החלפת שחקנים ומערך בכל משחק, אינטר ב2006/2007 עשתה אחלה רוטציה בעמדת החלוץ שליד זלאטן (קרספו/אדריאנו/קרוז) , בעמדת הקשר ההתקפי (סטאנקוביץ' ופיגו) ובעמדת הקשר האחורי (ויירה, קמביאסו, דאקור ולפעמים סטאנקוביץ'), ובסוף דרסנו את הליגה.

14. Lupo Member

רעיון טוב, אבל יש בעיה עם המערך הזה. המשחק של רומא התבסס על קצב מהיר ועם הרבה תנועה ללא כדור.
    במערך כזה המשחק יהיה מאוד צפוף, לא יהיה מרווח, והיחידים שיוכלו לעשות תנועה זה וו'ציניץ' והחלוץ שיקנו. אולי גם פרוטה. אבל זה צפוף מדי.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה פה דיון לפני כמה זמן על החלפת שיטת המשחק של ספאלטי.
    לא הזדמנות טובה?

השאלה במערך הזה מה איפה נמצא טאדיי(במידה והתכוונת למערך עם קשר מרכזי אחד, ואז אקווילאני נעלם).