הניהול של רומא גובל בביזיוניות כבר מה זה השטיות האלה למה מתעכבים כל כך הרבה , שאינטר רוצה שחקן היא מחתימה אותו מיד ולא משחקת משחקים. בקצב הזה אפילו מקום 4 יהיה הישג , אתם תראו ששוב יגיע ינואר הסגל יהיה עמוס בפציעות ואז ספאלטי יתחיל לבכות. את דיארה כנראה שהפסדנו כבר , חלוץ לא נביא כבר ושוב זה לא יגמר טוב כאשר רומא תשחק ב2 מסגרות ואפילו 3 כל הזמן,הסגל לא גדול מספיק.
לצערנו מצבן הכספי של רוב קבוצות הליגה כולל רומא הוא על הקרשים. לעומת אנגליה ששם מועדוני תחתית בקלות רוכשים שחקנים בסכומים של כ-10 מיליון יורו, באיטליה במצב כיום קשה לבוא לקבוצות בטענות על כך שלא משקיעים סכומים כי ההכנסות פשוט בירידה.
עזוב עכשיו מצב כספי... תיראה מה ניסגר פה עם ההנהלה של רומא (!) הם כבר סיכמו על סכום,ובסוף מבטלים כדי להוריד עוד יותר,זו קמצנות לשמה,וטיפשות עוד יותר גדולה כי ליון עכשיו גם בתמונה.
רומא הפסידה במשחק אימון 2-0 לוולנסיה. עוד משחק הכנה שבו רומא מפסידה,זה ניראה רע מאוד. ספאלטי עלה בהרכב הבא: Starting XI: Doni - Panucci, Cassetti, Chivu, Tonetto- De Rossi, Aquilani, Rosi, Mancini - Totti, Mido. Substitutes Used: Osaka (Tonetto, 85'), Álvarez (Chivu, 59'), Ferrari (De Rossi, 59'), Faty (Aquilani, 59'), Fonda (Mido, 66'), Perrotta (Totti, 46'). *רומא בלי חיזוק תאכזב ובגדול העונה.
בהחלט עוד הפסד שבו רומא לא כבשה שער. נורה אדומה חייבת להידלק! רומה כן חיזקה את עצמה, אבל לא בהתקפה. טונטו, קאסטי ופאטי זה רכש טוב, אבל רומא חייבת חלוץ מטרה.
אוף טופיק רומאי...סיפור אהבה בין איברהימוביץ' למוטו http://i83.photobucket.com/albums/j289/totti1491/ft11.Xxx
תסתכל טוב על איברהימוביץ' ומוטו.... חח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx נחזור לעניין , החתמה מבורכת של פיזארו , אמנם לא הקשר האחורי שבאמת רציתי אבל שחקן איכותי לכשעצמו , בגיל המתאים ומכיר את ספאלטי טוב מימיו באודינזה יוביל להשתלבות מהירה מאוד בהרכב של רומא , אני רואה אותו ואת דה רוסי נותנים הופעות משכנעות מאוד העונה. גם המחיר לא בשמיים , נקווה שבעונה הבאה רומא לא יעשו את הטעיות הבסיסיות שלהם ב co-ownship. ההודעה הרשמית והצגתו של השחקן היום ב19:00 בערב. פיליפ מקסס על סף הארכת חוזה , ההסכם של הבלם הצרפתי שעשה פריצה אדירה בעונה האחרונה פג ב2008 וראשי המועדון רוצים להבטיח את עתידו של השחקן ברומא ומציעים לו חוזה על 2011.
חכה אל תמהר לישמוח.. אצל רומא גם שהשחקן שלך,הוא מיסתבר עדיין לא שלך (מיקרה מקסס). מיסתבר שיש בעיות עם העברה של פיזארו (נו איך לא ?!) יש וויכוח על השכר,מיסתבר ששוב החלטנו להיתקמצן עוד יותר. הניהול הזה מתחיל להיות ממש דומה לזה של מכבי ת"א בכדורגל...
עצוב אבל זה נכון וכנראה סופי. דוד פיזארו לא יגיע לרומא , ספאלטי אמר שהשחקן בסופו של דבר לא מעוניין לעבור לקבוצה. "פיזארו לא יגיע לרומא בסופו של דבר,השחקן שוכנע להישאר באינטר ושינה את דעתו". "המנהלים שלנו עשו הכל נכון , פנו לקבוצה ואז לסוכן של השחקן , אבל מישהו באינטר כנראה שכנע אותו שהוא שחקן חשוב לקבוצה. "רומא עשתה כל שביכולתה , רצינו את השחקן וחשבנו שהוא יוכל להרים אותנו לרמה נוספת". "אבל , אני לא מתכוןן להתחנן לאנשים שיגיעו לפה , אלה שלא רוצים להגיע לא יודעים איזה סביבה הם מפסידים כאן". "בלי פיזארו אנחנו צריכים לבחון מטרות אחרות , מי אלה? כרגע אני לא יכול לומר"... ברומא כנראה חוזרים לאופציית אלו דיארה , שכנראה יחתום בקבוצה בימים הקרובים לאחר שרומא סיכמו עם לאנס על סכום ההעברה של 5 מיליון יורו. ---- הפעם כנראה באמת שההנהלה לא אשמה , פיזארו לא רוצה להגיע לרומא כרגע הוא מעדיף להישאר במילאן , כבר בינואר אני מאמין שהוא יתחרט שיראה שהוא שחקן ספסל בקבוצה.
אם דיארה יגיע במקומו,אז אני ישמח,כי הוא שחקן שאנחנו צרכים הרבה יותר מאשר פיזארו היותר היתקפי. אבל אם נישאר בלי כלום אז באמת אני יתבאס על ההנהלה שלנו..
זה בדיוק מה שהיינו צריכים...קשר אחורי עם יכולות התקפיות נדירות וראית משחק שיכניס את הכדורים קדימה לטוטי..מנסיני וכו'...זה מה שהיה חסר לנו שנה שעברה..אני גם בטוח שאם לא היה את הבאן בקית שעבר היינו מסיימים גם מעל אינטר עם פיזארו.. עוד לא הבנתי למה אתה כל כך אוהב את דיארה? זה שהוא מאוד רוצה לעבור לרומא זה טוב ויפה וסוג כזה של שחקנים מתאימים לקבוצה..אבל הוא הרבה פחות טוב ומועיל מפיזארו..מצד שני אוליי הוא יאפשר לדה רוסי לעלות יותר למעלה.ספאלטי לא ירצה שחקן מתאים..עדיין אבל..מה ראית אצלו שכל כך הרשים אותך?
מינואר עד סוף העונה בטח ראית מה רומא עשו...11 ניצחונות רצופים והמאזן הכי טוב בליגה.. בחצי הראשון של העונה הבעיה העיקרית הייתה מסירת הכדורים להתקפה וחוסר פלאימייקר כמו פיזארו..מכן באה המסקנה שלי שאם הוא היה עובר אלינו בקיץ הקודם כמו שהיה מתוכנן היינו פותרים את הבעיה הזאת ובכך מבטיחים עונה תחרותית מלאה ולא רק חצי...
אז ככה: הוא פיזי מאוד,הוא יתאים כמו כפפה לליגה האיטלקית שנחשבת קשוחה. הוא גם טכני,אומנם לא כמו פיזארו אבל טכני. הוא יעזור להגנה הדיי מקרטעת שלנו,דבר שפיזארו לא יכול לעשות. מה גם שהוא משחק בהרכב של ניבחרת צרפת,והוא צעיר.