אם דה רוסי לא קשר אחורי פיזי מספיק אז אני לא יודע מי כן..כשתתחיל העונה דברו איתי על לינקים למשחקים..אוליי כשתראו קצת משחקים תחשבו אחרת.. לגבי מונטארי..לא טוב מספיק..עדיף דיארה..
אל תתנשא. ראיתי יותר משחקים של דה רוסי ממה שאתה יכול לתאר. פיזי זה לא רק משקל וגובה, שמודבור בדיארה ושוט' מתכוונים לסגנון משחק אגרסיבי יותר שמתמקד בהגנה ובתיקולים. דה רוסי אומם קשר שיודע להגן, בעיקר בעזרת מיקום, תיזמון, קריאה מהלך וזריזות, אבל הוא שחקן מקליבר שונה.
דה רוסי לא מושלם אבל הצד ההגנתי הרבה יותר חזק אצלו..לא סתם פיזארו הוא העדיפות הראשונה של ספאלטי..ואני מאמין שהוא יודע יותר טוב מאיתנו.. יצא לי לראות את כל העונה הקודמת למעט ככמה משחקים בודדים..בחצי העונה הראשונה היה חסר לרומא שחקן אמצע מגרש שיכול לנהל את המשחק סטייל פירלו..כשפרוטה היה בתפקיד הזה הוא נכשל ורומא נראתה זוועה..גם אז פיזארו היה מועמד חזק להצטרף אבל הבאן בשוק ההעברות דפק את העיסקה.. בחצי העונה השניה דווקא כשכל החלוצים נפצעו ספאלטי ניסה מערך מחוסר ברירה כש5 שחקנים תוקפים ביחד וגם כל ה5 מגינים ביחד.למרבה הפלא זה עבד ורומא שיחקה את הכדורגל הכי מהנה בליגה והגיע ל11 ניצחונות רצופים אבל זה לא הספיק וגם הסגל המאוד קצר גרם לקבוצה להתעייף ברגעים המכריעים.. הפעם אפשר ללמוד מטעויות..לראות מה היה חסר ולהשלים..הבעיה שההנהלה כנראה לא מעוניינת בקבוצה חזקה שתרוץ לאליפות עם אינטר ומילאן..אחרת היו מזיזים את התחת שלהם להחתמת שחקנים..כשגם דיארה המדובר פה כבר חושב על העונה הבאה בארסנל..וגם אם הוא לא יעבור לשם המחיר שלו עלה במליון יורו..אין מילה יותר מתאימה מח ו ב ב נ י ם..=\
חדשות רעות: וינצ'נזו מונטלה שוב ניפצע,ככול הניראה פרק את הכתף. הפציעות לא עוזבות את החלוץ הוותיק,שנעדר כימעט כל העונה שעברה ביגלל פציעה,ניפצע שוב במשחק אימון של רומא נגד רייטי בדקה ה-73. מה עוד ברומא צרכים להבין צריך להחתים עוד חלוץ (?!?!) בלי קשר לפציעה,רומא חייבת חלוץ !
אתם בטוחים שהבעיה של רומא בהחתמת חלוץ היא לא כספית דווקא? כי אם כן, אז מכירה של מנסיני, שמבוקש אצל ולנסיה ואינטר, יכולה לתת לרומא סכום להביא אפילו שני חלוצים טובים. אבל, אני לא בטוח לגבי זה כי לפי הסכום שהם הציעו על טרזגה נשמע שיש להם מספיק כסף לחלוץ בכיר. הבעיה היא שמתחילות להיגמר להם האופציות, וכל המועמדים שהוזכרו ירדו מהפרק: קרספו באינטר, טרזגה האריך את החוזה ביובה עד 2010, לוקארלי לא יעזוב את ליבורנו, ובגזרת יאקווינטה אין שום התקדמות. אולי כדאי שתנסו אצל טבאנו.
לפי מה שנראה הבעיה לא כספית , ספאלטי אמר שיש לו מספיק חלוצים אולי עכשיו אחרי הפציעה הנוספת של מונטלה הוא יתעורר. לגבי טרזגה זה היה בלוף כנראה לרומא אין את הסכומים האלה. אולי בכל זאת יביאו את ווצ'ניץ' לך תדע , בכל מקרה ברומא עוד יאכלו את הכובע על כל השחקנים שהם פספסו.
הבעיה היא לא כספית..ווצ'יניץ' כבר סיכם וההנהלה ביטלה את העסקה ויום אחריי זה ספאלטי מודיע שהוא מרוצה ממידו ושלא צריך עוד חלוצים..טעות נוראית לדעתי.. מכירה של מנסיני זה יריה ברגל של ההנהלה..הוא רוצה להשאר ונהנה ברומא..ספאלטי רואה בו שחקן מרכזי ולמכור אותו בשביל להביא חלוץ זה כמו למכור את קיבו בשביל להביא מגן שמאלי..אני לא מאמין שהם עד כדי כך מטומטמים כדי לעשות את זה.. כנראה שכבר לא נראה העונה חלוץ חדש בגלל ההתעוררות המאוחרת(אם תהיה כזאת בכלל)..החלוצים הטובים ביותר שמתאימים לקבוצה כבר לא יגיעו..והאפשרויות הנותרות הם יאקווינטה טבאנו וכו' פשוט לא טובים מספיק וגם לא זולים ולא שווים את המחיר..היחידי שהייתי רוצה לראות זה ווצ'יניץ' וחבל לי שירדו ממנו..
באמת מעצבן הטימטום הזה של רומא. אני לא מבין אותם יאללה כבר שיתעוררו ויובנו שעם הסגל הזה אי אפשר להגיע לשום מקום !!!! צריך עוד חלוץ-או שינים,וכשאני אומר חלוץ אני מיתכוון לאחד שהוא מנייה בטוחה שיבוא ויתן את הגול ולא עוד איזה שחקן בינוני, וקשר אחורי. בלי החיזוק בעמדות האלה רומא תסיים עוד עונה מאכזבת. ומה שהכי דפוק זה שהשחקנים הבכירים (טוטי ופאנוצ'י) מיתחננים בפני ההנהלה לרכש עוד שחקנים,הם אמרו להם שבלי עוד חיזוק רומא לא תוכל להיתמודד על מילאן ואינטר,ולנצל את המצב הזה שיובה לא בליגה ומילאן מתחילה רק עם מינוס, אבל בהנהלה לא רוצים להקשיב. אני כבר חושב לעצמי איך ליפתוח להם את העניים (ואת הכיס) כדי שיבוא רכש...?
קראתי היום משהו שאם לא הייתי אוהד רומא היה קורע אותי מצחוק.. לאנס ביקשו 6 מליון יורו על דיארה.. רומא נתנו הצעה של 5 מליון יורו.. לאנס הסכימו.. ברומא ראו שלאנס גמישים אז הם ביטלו את ההצעה והציעו חדשה יוצר נמוכה.. ליון נכנסה לתמונה והציעה 6.. ומהמשך יבוא... אז או שדיארה יעבור לליון או לרומא ב6 מליון יורו אחריי שכבר היה הסכם על 5... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
משהו מוזר קורה שם..מתעניינים בכל שחקן שני בשוק העברות ולא מחתימים אף אחד..מתחילים משא ומתן ומפסיקים באמצע..וזה לא שהסגל מושלם..זאת אותה קבוצה מלפני שנתיים פחות\יותר 2-3 שחקנים לא מרכזיים..וזה לא שהם לא מודעים לזה..האוהדים לא מרוצים..ספאלטי לא מפסיק לדבר על זה ומשתיק את עצמו..פאנוצ'י טוטי ופרוטה אמרו שחייבים שחקנים חדשים...הסגל קטן..חסרים איזה 4-5 אם לא 6 שחקנים כדי שיהיה מושלם ויאבק ע תארים..אפשר רק להסתפק בזה שאין שם חלאות כמו מוג'י שיורידו אותנו ליגה..
אם מוג'י היה מנהל את רומא,תאמין לי שלא היה חסר לה בסגל כלום.אל תיהיו טיפשים,זה שמוג'י עשה שיחות טלפון לא הופך את כל הניהול הגאוני שלו למושחת.