טבאנו אומנם לא שיחק אבל אני זוכר את טבאנו של אמפולי,ואם זה יצליח רומא תזכה בחלוץ אדיר. טבאנו הוא מה שרומא צריכה,טוטי יחזור לעמדה המקורית ורומא תוכל לרוץ הרבה יותר חלק לדעתי(למרות שהולך לה מאוד עם טוטי כחלוץ)
זה שדיארה לא משחק,אני לא יודע למה,אבל אם אתה אומר אתה יודע.. אבל שים לב שבכול המשחקים נגד הקבוצות הגדולות,הוא פשוט נעלם,חושך. זו לא חוכמה גדולה לשחק טוב נגד הקטנות. אני לא מצפה מימנו לשער כל משחק,אני מצפה לאיזון שהוא ודה רוסי צרכים להביא לקישור,כרגע רק דה רוסי עושה את זה,נגד הגדולות. לדעתי דיארה,אחרי עונה מונדיאל מוצלח,הוא הראה כמה התרומה שלו במרכז המיגרש הייתה גדולה,זה שבליון לא מישתמשים בו,זה משו אחר,אבלאני מאמין שהוא מה שחסר לרומא. אתה לא יכול להיתעלם מהגיל של פאנוצ'י,כמה שהוא לא יהיה טוב,עדיין הוא לא כמו שהוא היה פעם,והיום כל פציעה הכי קטנה יכולה להיות מעמסה לא קטנה עליו. שאר המיגנים שהזכרת הפ פשוט לא מספיק טובים,קומוט כל שנה מושאל לקבוצה אחרת,ובצדק אין לו מקום ברומא,פורנוטי גם הוא לא מספיק טוב,ובטח שלא מרטינז שהוא אחת הרכישות הגרועות של רומא,בקושי שיחק,הוא יותר פצוע מאשר בריא,מה גם שהוא לא כזה שחקן,בטח לא לרמה של רומא,קבוצה עם שאיפות לאליפות.
לגבי דיארה אני חושב שהוא לא משחק בליון כי פשוט התחרות שם קשה מידי , כאשר במרכז השדה יש לך את ז'וניניו,טולאלאן,קאלסטרום וטיאגו הבחירה מאוד קשה לכן דיארה מתקשה לקבל דקות , ברומא שיש לה פחות כסף מליון הוא יוכל להיות עזר נוסף , אבל אני בטוח שזה לא על הפרק כל עוד פיזארו ביכולת טובה. לגבי מונטלה באמת עצוב , אחד השחקנים הגדולים שהיו לקבוצה בשנים האחרונות אבל זה הכדורגל בגילו הוא רוצה לשחק וזה מובן מה לעשות שגם הפציעות גמרו אותו , מה שבטוח שהוא אחד השחקנים היותר טובים בעשור האחרון.
שוב פעם אתה מסתכל על התמונה ממבט מלמעלה בלבד בלי להיכנס לעצם העניין. פיזארו שחקן טוב, אבל איתו רומא בנויה למקום השני בלבד, הפתרונות שדיארה היה נותן לרומא היו שמים אותה בעמדה הרבה יורת טובה בנסיון לכבוש את המקום הראשון ממה שהיא עכשיו. שוב, זה לא שפיזארו מזיק לרומא, אבל בהתחשב בעובדה שבמצבה הכספי היא יכלה להרשות לעצמה רק רכש אחד בעמדה הזו, דיארה היה נותן פתרונות שאקוויליני לא יכול לתת, פיזארו לעומת זאת לא. בסופו של דבר לנצח את קאטניה היא היתה מנצח בלי פיזארו, אולי לא 0:7, אבל מנצחת. לעומת זאת מול לאציו או אינטר למשל, דיארה היה נותן לה את הפשרות להוציא נקודות.
הושלמה עסקת טבאנו : http://img380.imageshack.us/img380/664/11763il0.Xxx http://img111.imageshack.us/img111/9082/11765wf8.Xxx רומא שילמה חצי מיליון יורו על השאלה עד תום העונה , בנוסף יש לקבוצה אופציה לרכוש את השחקן ב10 מיליון יורו בתומה (גבוה מאוד לשחקן שיהיה בן 28 בסיום העונה הנוכחית) ולכן לא חושב שהקבוצה תשקיע סכום כזה עליו אולי 6-7 מיליון יורו.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx איפה נראה עוד את פאנוצ'י כנהג מונית? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
כמה חדשות רומאיות מהשבוע : שמועה , שהלוואי והיא אמיתית והיא כמובן רק לקיץ היא הבאת אדריאנו לבירה. יו"רית רומא רוסלה סנסי אמרה שבמידה ורומא תעפיל לליגת האלופות אוטומטית לשלב הבתים יהיה לקבוצה בערך 15 מיליון יורו לרכש , הקוריירה דלה ספורט מפרסם היום שספאלטי עצמו ביקש את אדריאנו לעונה הבאה , עוד פורסם שכבר בינואר העסקה יכולה להתבצע אך קופת המזומנים הריקה של הקבוצה היא זו שמנעה את המעבר מה שגם הושקע סכום נוסף בהבאת פרנצ'סקו טבאנו. מה שהיה צפוי אך הדאיג במעט בגלל העיכוב , לוצ'יאנו ספאלטי סיכם עם הקבוצה על חוזה חדש - לחמש שנים , כך מפרסם עיתון האוהדים של רומא אל רומאניסטה , המאמן ירוויח סכום עתק של 2.1 מיליון יורו בשנה. כריסטיאן קיבו הבלם הרומני גם הוא צפוי לחתום על חוזה חדש בקבוצה , החתימה צפויה להיערך לקראת סוף חודש יוני בו השחקן יאריך את החוזה בחמש שנים בקבוצה.
שחקן חדש ברומא ! (?) כריסטיאן וויליאמסון,הקשר השוודי בן ה-27 של נאנט סיכם בקבוצה,והוא עושה עכשיו את הבדיקות הרפואיות.
עוד מאז יורו 2004 אני מאוד מסמפט את הקשר הימני הזה. במשך השנים עד היום אני ממשיך לא להבין איך שום קבוצה טובה לא שמה עליו את היד והוא מוצא את עצמו בקבוצות בינוניות כמו אנדרלכט ונאנט. אם הוא אכן יחתום ברומא הוא יהיה תוסף נהדר לקבוצה ויתן עוד עומק לסגל בכך שיהווה אופציה על הספסל לטדאי ומנסיני. ויותר מזה אני שמח בשבילו שהגיע למקום שראוי לו.
גם אני מאוד מחזיק מהשחקן הזה,שיודע גם לשחק כחלוץ. והעונה הוא אחד המיצטיינים בנאנט. רק להוסיף שהוא יגיע בהשאלה,שבסופה אם רומא ירצו הם יוכלו ליקנות אותו
מה זה הקטע הז עם ההשאלות?!?!!?!?!!?!? בינתיים רומא זה הקבוצה היחידה העונה שרק משאילה שחקנים עם אופציה לקנייה בסוף העונה(חוץ מפיזארו). עוד לא ראיתי כזה דבר שקבוצה רק משאילה שחקנים.... אולי כדאי שהצוות המקצועי יהיה יותר החלטי כלפי השחקנים שהוא רוצה ויקנה אותם... כי קבוצת צמרת בליגה האיטלקית שמתיימרת לקחת אליפות לא נוהגת ככה...(למרות שאני לאיודע אם זאת הבעיה)
fuks51, תקשיב לרומא אין משאבים כמו שיש לאינטר,מילאן,יובה ואפילו פיורנטינה,ביגלל זה מסכמים על השאלה,ובמידה והשחקן ירשים הוא יוחתם. מה גם שהשחקים שהובאו הם רק כדי לתת עומק לסגל,הרי וויליאמסון וטאבנו בנתיים לפחות לא יכנסו להרכב כ,כ מהר,הם יתנו לספאלטי עוד עומק בספסל,כי כרגע הולך לרומא,ולא כ"כ מהר משנים שיטה כשהולך. למרות שיש דיווחים על רווחים יפים מאוד,בעיקר מליגת האלופות,רומא זו לא קבוצה בזבזנית,לפחות לא כמו בתקופה של קאפלו שניזרקו סכומים מטורפים על שחקנים (אמרסון,קאסאנו,בואטיסטוטה הבואו בסכומים אסטרונומים),היום המדיניות כלפי רכש היא מאוד מבוקרת וחסכונית.