מסכים איתך "נציג אינטר במגזר הערבי", כן אדריאנו שחקן במשבר שגם יש לו את היכולת, העברה לקבוצה אחרת עשויה להוציא אותו מהקומה שהוא נמצא בה, למה רומא לא מתייחסת לזה אדריאנו יכול למלא את המקום הפנוי בהתקפה של רומא.
כי לרומא אין כסף להביא אותו,וגם אם אינטר יציעו יעשו עיסקת החלפה מאנסיני לא בא בחשון ביכלל,לא מעט קבוצות באירופה חיזרו אחריו בקייץ אבל ספאלטי הודיע שהוא לא מוותר עליו ולא משנה מה. אני הייתי מאוד רוצה ליראות את אדריאנו לרומא,הוא בדיוק מה שחסר לנו,חלוץ מטרה גבוה וחזק,למרות שהוא נימצא במשבר. אבל זה לא ריאלי ורומא גם לא הבעיה בו היתעניינות.
לדבר על אדריאנו לרומא זה נוגד את המציאות ,גם כי לרומא אין כסף לשחקן בקליבר הזה וגם אינטר לא תמכור שחקן לקבוצה שמתמודדת איתה על האליפות. לגבי שני החלוצים שדוברו עליהם אין ספק מי מתאים יותר לרומא , אבל כמו שאורי אמר לא בטוח שטבאנו הוא זה שאמור לפתור לנו את הבעיות בכל זאת הוא לא שיחק כמעט כל העונה וגם ששיחק היה חלש מאוד מה שגם הוא לא חלוץ מטרה קלאסי , הלוואי ואני טועה והוא יוכל לשחזר את היכולת הנהדרת שלו מאמפולי בשנה שעברה , בכל זאת 20 שערי ליגה לא באים בקלות. כדאי להזכיר שטבאנו לא יוכל לשחק באירופה במידה ויגיע בגלל שהוא שיחק בלונסיה בשלב הבתים. לגבי ההגרלה , הגרלה קשה מאוד ליון פייבורטית ברורה מולנו , הז'רלאן מגרש שכמעט בלתי אפשרי להוציא ממנו משהו ואם אנחנו חולמים על האפשרות הקלושה ביותר של עליה חייב לנצח באולימפיקו מבלי לספוג שער.
האמת? אינטר כבר לא צריכה את מנסיני. אני לא חושב שאינטר ממש צריכה שחקן כלשהו מרומא. וחוץ מזה אני מעדיף שבקיץ אדריאנו יימכר לקבוצה מחוץ לאיטליה ולא ליריבה על האליפות, inter4me בלי רעיונות מיותרים בבקשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx .
שי,גם אני חושב כמוך,אבל זה יהיה בעיה להביא עכשיו חלוץ מטרה,ושעוד יוכל לשחק באירופה,טאבנו הוא אופציה לא רעה ביכלל,הוא חלוץ שיודע להבקיע והוא שחקן חכם מאוד,כמו שאמרת 20 שערם זה לא דבר שבא ברגל.. רומא זקוקה לחלוץ ומהאופציות שהוזכרו טאבנו הוא האופציה הטובה ביותר ללא ספק. אורי,בקשר לבונוצלי,אני לא ממש מחזיק מימנו,הוא גם לא נתן עד עכשיו כאלה עונות גדולות. בעונה שעברה הוא פתח באמת טוב,אבל ניפצע ונעלם. ליתרום יותר מטוטי כחלוץ הוא לא יתרום,רומא צריכה שחקן הרבה יותר טוב מאמיליאנו בונוצולי.
בונאצולי פשוט נשמע לי ריאלי. אבל עניין הוא לא השם אלא המיקום. רומא צריכה חלוץ מטרה ולא חלוץ נסוג כמו טבאנו או קאמרה.
זה ממש מעצבן,למה לפחות אין שמועות שמילאן מחפשת שחקן כמו טאבאנו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
רישמית: טאבאנו סגר ברומא ! כמו שכתבתי כאן,ליפני 3 ימים,שטאבאנו יגיע ככול הניראה לרומא,והינה היום זה קורה... רומא סגרה עם וולנסיה על השאלה ,עד לסיום העונה ,שבסוף העונה רומא תוכל לירכוש אותו. טאבאנו יצטרף לקבוצה בפתחית חלון העברות ב-1 בינואר. סוף סוף מגיע לרומא חלוץ רציני,ולא כמו הפלופ הזה ווצ'יניץ (שניפצע באימון בברך..) שמאכזב.
לא ראיתי שום אישור רשמי של זה ,אבל אני מאמין שזה נכון אין לו מה לחפש בולנסיה ורומא זו הבחירה הראשונה שהוא יעשה באיטליה במצב הנוכחי. החתמה מבורכת כמובן , היינו צריכים חלוץ קיבלנו חלוץ עם קבלות בליגה האיטלקית , נקווה שהוא יעבוד קשה בשבועות הקרובות וינצל את הפגרה על מנת לחזור לכושר משחק סביר לפחות שנוכל להנות ממנו לשאר העונה במאבק על האליפות. אגב , מונטלה עוזב לפולהאם נכון? לא הייתי מעודכן כל כך לאחרונה. אה כן ווצ'ניץ' נפצע שוב , הפעם לחודש... איזה פלופ לא מאמין כמה רצינו בקיץ שהוא יגיע אכזבה עצומה.
להזכירכם את ההופעה האחרונה שלו בולנסיה עשה טבאנו במשחק ליגת האלופות נגד רומא, זאת אומרת הוא לא יוכל לקחת חלק בקמפיין האלופות של הג'יאלורוסי.
עם על הכבוד לטבאנו אחלה שחקן אבל אנחנו צריכים חלוץ שלא שיחק באירופה השנה.. שיוכל לעזור לנו בליגת האלופות, אין לי מושג מה המצב הכלכלי של רומא כיום, אבל אם אפשר להביא עוד חלוץ בנוסף לטבאנו אפילו בהשאלה לעונה אחת שלא שיחק באירופה השנה זה יהיה מצויין, בכדי לעבור את ליון שזאת משוכה קשה מאוד צריך חיזוק! אין לי בראש חלוצים כרגע אבל רומא יכולה למצוא שחקן מהרמה הבינונית פלוס בכדי שיוכל לעזור לנו. מקווה לטוב בהצלחה לרומא בהמשך.
:aa1: כמו שכתבי כאן כבר ליפני שבוע,טאבאנו שחקן רומא. וספאלטי לא מיסתפק בזה,עכשיו הוא רוצה את סטפאנו פיורה,קשר טורינו,כדי שיוסיף עומק לקישור של רומא ויהווה אלטרנטיבה לטאדיי,מאנסיני, ופרוטה.