אם ספאלטי מדבר ככה כנראה שמונטלה באמת החוצה מהקבוצה. בסך הכל יש לו חוזה ענק במובנים של רומא , 62000 יורו בשבוע זה המון זה השכר הגבוה ביותר בקבוצה אחרי טוטי ובסך הכל מדובר בשחקן ספסל העונה. מונטלה עם כל ההערכה אליו כבר הרבה מעבר לשיאו ואם נוכל לקבל עליו מחיר טוב וגם להיפטר מהחוזה הגדול שלו אני חושב שזה יהיה טוב לשני הצדדים , כי גם הוא שחקן שראוי לקבל דקות וגם רומא צריכה חלוצים שמסוגלים לקחת את הקבוצה לגבהים חדשים , מכירה של מונטלה תביא אלינו את אנדראה קאראצ'ולו או חלוץ אחר צעיר.
מאסטרו טוטי לא ישחק במשחק הגורלי מול ולנסיה בגלל פציעה בקרסול. על פני ועושה רושם שרומא צריכה לקחת את הנקודות גם בלי טוטי. ולנסיה גם ככה מגיעה חבולה ופצועה, ובכושר פשוט גרוע, ומנגד רומא נמצאת בתקופה טובה, ובאולימפיקו במשחק להיות או לחדולשכזה, אני לא רואה סיכוי שהבחורים של ספאלטי מפשלים.
זה יהיה משחק מכריע,והחיסרון של טוטי עשוי להיות מאוד משמעותי,הוא הכובש המיצטיין שלנו העונה. ולשחק מול וולנסיה זה אף פעם לא קל,אני מקווה שנצליח לנצח בילעדיו ולהבטיח את העלייה לשמנית גמר.
קשה לדעת.הרופא של רומא,מריו ברוצי אומר כי: "כבר מיום ראשון יש לו את הכאב הזה בקרסול,אבל האופטימיות חוגגת.קשה יהיה להגיד לטוטי שהוא לא ישחק." אני אומר שרוב הסיכוים שספאלטי יבחר אותו לסגל אבל אז זה תלוי הרבה ברופאים.מי יודע...?
קשה לי להאמין שטוטי יפסיד את המשחק הכי חשוב לאוהדים של רומא. גם על כיסא גלגלים הוא עולה לשחק,לא יעזור כלום. שיהיה לרומא בהצלחה.
רומא כמה שאני אוהב אותך!!!!!!! מת עלייך... המשחק של רומא הכל מהלב.!. שחקנים שמשחקים מהנשמה! אוי איזה דרבי אני כולי לחוץ! בהצלחה לרומא! אנלא ישכח את הדרבי של שנה שעברה. בהצלחה לרומא בהמשך העונה!!
טבאנו או קאמרה יגיעו לרומא בינואר ! בעקבות העזיבה הצפוייה של וינצ'נזו מונטלה בינואר,יגיעו לרומא במקומו אחד מהשנים: פרנצ'סקו טבאנו מוולנסיה, או דיוגמסי קאמארה,חלוץ ווסט ברומיץ'. פרנצ'סקו טבאנו החלוץ בן ה-27 שממעט לקבל דק' בוולנסיה,כבר אמר לא פעם שהוא רוצה לעזוב את וולנסיה,ולחזור לאיטליה, רומא היא הפייבוריטית ליזכות בשירותיו. אם וולנסיה תחליט להשאיל אותו הוא כימעט בטוח יגיע לרומא,אבל אם וולנסיה יחליטו לימכור אותו אז גם פאלרמו בתמונה,בכול מיקרה רומא היא המועמדת העיקרית ליזכות בשירותיו של החלוץ שכבש בעונה שעברה 19 שערים בסריאה א' במדי אמפולי. דיומאנסיגי קאמארה החלוץ הצרפתי בן ה-26 מעוד מעורך ע"י ספאלטי. קאמארה שכבר שיחק באיטליה (בקייבו) יכול לשחק בכול העמדות בהתקפה של רומא,בתפקיד של טאדיי בשמאל ושל מאנסיני בימין,וגם בתפקיד של טוטי כחלוץ,שזו העמדה החזקה שלו. ווסט ברומיץ צפוייה לידרוש עליו כ-4.5 מיליון יורו,אבל גם השאלה באה בחשבון,בעיקר אם השחקן יחליט לילחוץ על ראשי המועדון לשחרר אותו לרומא. http://www.goal.com/images/13278.Xxxhttp://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41108000/Xxx/_41108284_kamara300.Xxx מי מהם בסוף ינחת באולימפיקו? אני בכול אופן,היית רוצה ליראות את טבאנו מגיע,הוא חלוץ עם קבלות,ולא עוד איזה פלופ כמו ווצ'יניץ שדיברו עליו כ"כ הרבה והוא פשוט אכזבה ענקית.
טבאנו הבקיע 19* שערים בעונה שעברה, ולא 10. ואם רומא צריכה לבחור באחד מהשניים האלה, אני לא חושב שיש בכלל ספק מי עדיף.
טבאנו כבש 19 שערי ליגה במדי אמפולי בעונה שעברה. בכל אופן אני חושב ששניהם לא יהיו רכש טוב לרומא. מבין שניהם טבאנו עדיף, אבל אף אחד מהם הוא לא חלוץ מטרה מרכזי כמו שרומא צריכה. טבאנו משחק על משבצת של טוטי והוא בהחלט יתן עומק לקבוצה, אבל לא פתרון למצב של חוסר חלוץ. הייתי במקום רומא הולך על בונאצולי או מישהו בסגנון.
לדעתי , אדריאנו יוכל להיות הפתרון של רומא, הוא לא משחק הרבה באינטר ומעבר לקבוצה כמו רומא יעשה לו טוב, ואת היכולת האמיתית של אדריאנו כולנו מכירים,ולדעתי מוראטי צריך לחשוב על עיסקה של חילופי שחקנים " אדריאנו תמורת מאנסיני".