רומא 06/07 :: מסיימים במקום שני ועם גביע ביד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ASROMA, ‏17/7/06.

1. יקיר מימון Member

מישהו יכול להגיד לי איך רומא שיחקה אתמול? מי שלט ולנסיה או רומא? בבקשה תביאו לי את השערים!! איזה חבל שרומא הפסידה אבל אני לא אדבר על המשחק הזה יותר מדי כי זה ברור שרומא או ולנסיה יהיו מום ראשון בבית.. לרומא יש בית קל שהם חייבים לעלות ובכושר של עכשיו זה גם יהיה בלי כול בעיות

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה משחק טוב של רומא..
    וולנסיה היו הרבה יותר טובים,ובמזל זה לא ניגמר בתוצאה גדולה יותר.
    אבל זה היה משחק חוץ,אני מאמין שבבית ננצח אותם.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יקיר ברוך הבא לפורום.
    לגבי המשחק מול ולנסיה, דיי מאכזב אבל לא סוף העולם הם קבוצה מעולה אבל לא מתעלים על רומא יותר מדי ששיחקה בלי שני שחקני האגפים הכי חשובים.

המשחק מול פארמה היה קצת שכונה אבל העיקר הנצחון 4-0. פעולה אדירה של דה רוסי עם שני תאקלים ובישול בשער השני.
    שמתי לב לנתון מעניין של רומא, 9 שערים ב4 משחקים כולם של שחקנים שונים וזה עוד בלי שטוטי או ווצ'יניץ' יכבשו.

4. As Roma Member

עידכון מעודד...
    קודם כל גמר חתימה טובה לכולם..
    רומא מובילה 1-0 משער של מונטלה. כרגע דקה 44.

5. ASROMA Member

כמה חדשות בנושא העברות לרומא , אמנם אנחנו רק באוקטובר ורומא התחילה טוב אבל הפציעות כבר התחילו להכות בסגל לאחרונה ובההנהלה חושבים על חיזוק במועד ההעברות הקרוב בינואר.

בגדול ספאלטי רוצה קיצוני נוסף ומגן שמאלי , השמות הראשונים המוזכרים הם מאורו אספויזטו מקליארי
    ופראנקו סמיולי
    מקייבו שהיו מועמדים לקבוצה כבר בקיץ , סיכויו של הראשון להגיע גדולים בהרבה גם בגלל פתיחת עונה טובה ונוספת הסיבה היא שסמיולי לא יוכל לשחק באירופה השנה בגלל שיתופו במוק' ליגת האלופות במדי החמורים המעופפים.
    בהקשר להגנה יש גם 2 מועמדים הראשון הוא המגן מרסלו בן 22 שנכלל בסגל נבחרת ברזיל לאחרונה שמשחק בפלומיננזה , גם מילאן התעניינה בשחקן אבל תג המחיר של 2.5 מיליון יורו קצת מופרז לדעתה של רומא.
    האופציה השניה היא ג'רמי מתיאו מטולוז בן ה23 שמסיים חוזה העונה בקבוצה.

הקבוצה ללא ספק זקוקה לחיזוק ובעמדות קריטיות שאין להם מחליפים בוא נקווה שבאמת 2 שחקנים יגיעו בינואר, המצב הכלכלי של הקבוצה אמור להשתפר בעיקר בגלל ההשתתפות בצ'מפיונס השנה.
    אני בכל מקרה בעד מרסלו ואספויזטו , האחרון משחק מצוין השנה.

http://img49.imageshack.us/img49/7145/espositomaugc7.Xxx אספוזיטו http://img49.imageshack.us/img49/4962/semioliframx9.Xxxסמיולי http://img242.imageshack.us/img242/3333/bigmdi131261jj1.Xxx מתיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/10/06
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני שמעתי על חלק מהשמות..
    אבל עוד מוקדם לחש רכש,צריל כרגע להיתרכז בסגל הקיים,ולנסות להוציא מימנו את מקסימום.
    אים ספק שרומא צריכה חיזוק,דבר ראשון חלוץ,וגם מגן שמאלי (למרות היכולת הנהדרת של טונטו) וקשר על האגפים.
    אני הייתי מעדיך ליראות את סמיולי,הוא שחקן יותר טוב מאספוסיטו,ולמרות שהוא לא יוכל לשחק באירופה אני מעדיף ליראות אותו מגיע לרומא.
    בעמדת המגן,אני לא מכיר את מרסלו,רק קראתי עליו קצת,מתיו מטולוז שחקן מוכשר שיודע לשחק במיספר תפקידים,גם אופציה לא רעה ביכלל.
    אבל הייתי רוצה ליראות מגן יותר איכותי משניהם נוחת ברומא.
    אבל דבר ראשון חייבים להביא חלוץ.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

להתרכז בסגל הנוכחי זה חשוב אבל שתי פציעות עזרו לנו להפסיד שני משחקים בין החשובים העונה ולבטל כמעט לגמרי את משחק האגפים.זאת התשובה לכל מי שטען שלא צריך קיצוני נוסף וחבל מאוד שלא החתימו קשר עוד בקיץ.אני מאוד רוצה לראות את אספוסיטו. שחקן שנתן שתי עונות מטורפות עם המון שערים שלא יביישו חלוץ ברמה עולמית.הוא נחלש בעונה שעברה אבל את העונה פתח בצורה טובה מנגד סמיולי שהרשים רק בעונה שעברה וכרגע נמצא בכושר ירוד ביותר מה גם שהוא לא יכול להשתתף בצ'מפיונס.
    טונטו פשוט אדיר!.מי היה מאמין שתהיה לו יכולת כזאת, אני אפילו לא מצטער שקופרה נמכר. הבעיה שאין לו מחליף וגם צריך להתחיל לבנות מגן שמאלי לשנים הבאות.
    לגבי החלוצים, רומא משחקת עם חלוץ 1 ויש 4 מצויינים. מונטלה פורח שוב. ווצ'יניץ' אמור לחזור מול רג'ינה ואוקקה מתפתח לא רע כשגם טוטי יכול לשחק חלוץ למרות שהעונה לא הולך לו בחוד.איפה תדחוף עוד חלוץ כשיש אפילו תחרות על ההרכב מה שלא היה שנים.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מונטלה אומנם עושה סימנים של חזרה לכושר,אבל לך תידע איתו...
    מה גם שהוא כבר לא ילד וצריך לחשוב קדימה.
    ווצ'יניץ לא שיחק שנייה העונה,ועוד הוא אמור להיות החלוץ הפותח שלנו,ואני לא יודע מה הוא שווה..
    אוקקה צעיר מידי ולא כדי ליבנות עליו,וטוטי עדיף שישחק מאחורי החלוצים,ככה הוא הרבה יותר אפקטיבי לרומא כשהוא בא עם הפנים לשער והוא מכניס את הכדורים הגאוניים שלו לחלוצים.

אנחנו צרכים חלוץ "ברמה עולמית",אחד כמו טרזגה,שעושה רושם שהוא כב מת לעוף מיובה,הוא חלוץ קטלני שצריך רבע מצב כדי לשים גול.
    זה מה שחסר לרומא כדי להיות לא רק קבוצה טובה,אלא להיות קבוצה דורסת. אנחנו מחמיצים המון ! ואם זה לא ישתנה אנחנו עוד נשלם על זה בגדול.
    מה גם שבשתי המבחים האמיתייים שלנו העונה הפסדנו (לאינטר וולנסיה).
    לדעתי רומא חייבת להחתים עוד חלוץ,וגם כמו שאמרת קשר על האגפים.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברומניסטה פורסם ראיון עם רוסלה סנסי. היא אומרת שיש למשפחה שלה חוב ענק והמטרה היא לצמצם אותו עד סוף שנה הבאה בעזרת מכירת נכסים אך לא של רומא. המטרה שלהם להתייצב ולעמוד על הרגליים כמו שצריך ורק ב2009 להשקיע סכומים גבוהים מאוד בקבוצה שיבנו אותה לשנים הבאות. מה שאומר שבינואר כנראה נצרף שחקן או שניים במחירים סבירים מחוסר ברירה ובקיץ לא יהיו רכישות נוספות ככה שאל תתחילו לבנות פה על טרזגה וכו'.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא טרזגה,יכול להגיע במחיר סביר מאוד,במידה והוא יבקש לעזוב.
    אפשר גם להביא אותו בהשאלה,ועם אופציה לרכישה בעונה הבאה.

בקשר לחובות של משפחת סנסי,עכשיו זה תקופה שהרבה מאוד אוליגרכים,ואנשים עשירים ניכנסים לכדורגל,רומא גם צריכה לנסות לחפש משקיע כזה.
    הייתה היתעננינות ליפני שנתיים-שלוש מחברת נפט רוסית,אבל זה נפל בסוף.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טרזגה לא יגיע במחיר סביר ולא נעליים יובה מכרה את זלאטן ב24 אתה מצפה שאת טרזגה היא תמכור בפחות? חוץ מזה שהצרפתי אמר שהוא יעזור לה לעלות חזרה.טרזגה אחד השחקנים המוערכים על ידי הקהל והמועדון מעבר לרומא יהיה כמו בגידה ככה שלא נראה לי שהוא יגיע לרומא.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב מוערך לא מוערך,גם אמרסון,זבינה וקאפלו היו מוערכים,והם עזבו. אז מה? הוא כבר אמר לא מעט פעמים שהוא רוצה לעזוב,הוא וקאמורנזי.
    אם רומא תגיש עליו הצעה,והוא יבקש לעזוב אני מאמין שיובה יתנו לו ללכת,אולי לא במחיר סביר אבל אני בטוח שיהיה אפשר להגיע לסידר. (בהשאלה או משו)
    אבל חבל אנחנו סתם טוחנים מים,אני העלתי את טרזגה בתור אופציה לחלוץ,כרגע אין שום היתעניינות בשחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/06
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול רק לסיים בזה שלא טרזגה ולא אף חלוץ הוא אופציה כי אנחנו לא צריכים חלוץ. יותר מזה בקיץ הבא רומא תצטרך להשקיע כסף כדי לקנות את חצי חוזים של כמה שחקנים כדי לא לאבד אותם כך שבעצם אף שחקן גדול הוא לא אופציה בשנה וחצי הבאות, חוץ מהרכש שרומא חייבת כדי להיות מוכנה לפיניש של העונה הנוכחית וזה יקרה בינואר.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אתה בכלל משווה את אמרסון זבינה או קאפלו לטרזגה? טרזגה הוא הזר שכבש הכי הרבה בתולדות יובנטוס.הוא קיבל על זה פרס לא מזמן.הוא כמעט סמל.זבינה בכלל אצלנו.אמרסון היה מוערך כי היה שחקן טוב לא מעבר לזה.וקאפלו מוערך? אתה לא יודע אולי אבל לא מעט אוהדים לא ממש אהבו אותו בלשון המעטה בגלל כל עניין דל-פיירו.ואם התכוונת למוערכים על ידי הקהל של רומא אז כמה שנים כבר הם היו במועדון? הם לא הפכו לסמל,הם לא הפכו לחלק מההיסטוריה של המועדון.טרזגה ביובנטוס כן.חוץ מזה שקמוראנזי כבר אמר שהוא יישאר עד סוף העונה לפחות וגם אמר לא מזמן שהיחסים בינו ובין הקהל תמיד היו סיפור אהבה.

15. uri מנהלים

צריך להתייחס לטרזגה כמוערך ביכולת שלו. כל העולם ירדוף אחריו ברגע שהוא ירצה לעזוב ויובה תהיה מוכנה לקבל הצעות. וכאשר נוצרת תחרות על שחקן המחיר מזנק (למרות שלדעתי הוא ישאר ביובנטוס).